Sorry

forlat igen, for att jag ine uppdaterade igar nagot mera. Ska forska med det ikvall, fast jag ska ju traffa Suppis. Men forst ska vi ga pa nagot tivilo, med mina vuxna pappa och min plastmorsa. Skit kul!… Juste, nu ska jag beratta felet pa min dator. Jag har bytt ipadress. Har pa hotellet vi bor pa, sa jag kan anvada den hara. Men mast byta tbx.. Sa jag kommer att kunna blogga med SVENSKA bokstaver. Wiho ! Men nu ar det brottom, mina stalar pa dator tiden tar slut snart. Men vi ses ikvall, det lovar jag.

Juste 1 natt kvar !

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - Glitter XMAS Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Josephine Qvist - MIAMI UPDATE We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *