Sorry

forlat igen, for att jag ine uppdaterade igar nagot mera. Ska forska med det ikvall, fast jag ska ju traffa Suppis. Men forst ska vi ga pa nagot tivilo, med mina vuxna pappa och min plastmorsa. Skit kul!… Juste, nu ska jag beratta felet pa min dator. Jag har bytt ipadress. Har pa hotellet vi bor pa, sa jag kan anvada den hara. Men mast byta tbx.. Sa jag kommer att kunna blogga med SVENSKA bokstaver. Wiho ! Men nu ar det brottom, mina stalar pa dator tiden tar slut snart. Men vi ses ikvall, det lovar jag.

Juste 1 natt kvar !

(Visited 22 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. m april 8, 2009 at 11:03 f m

  Ååååh jag vill till Thailand!!! 😀 Lyllo. Fast skönt för dig att komma hem till dina vänner 🙂

  Reply
 2. vendela april 8, 2009 at 11:43 f m

  när var dte du skulle komma hem :P?

  Reply
 3. . april 9, 2009 at 8:28 e m

  snälla färga ditt hår till brunt igen, så sjukt mkt snyggare!

  Reply
 4. tove april 9, 2009 at 10:09 e m

  Trött på alla gratissidor som redan har sjuukt mycket medlemmar så det känns som om man inte kommer någon vart? Bli medlem här och det finns så många olika affärer att välja mellan, allt från din sko till triss!

  http://www.freestreet.se/?r=7681

  Reply
 5. ppuss april 10, 2009 at 8:52 e m

  vi ses på fredag 😉

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *