Sorry

forlat igen, for att jag ine uppdaterade igar nagot mera. Ska forska med det ikvall, fast jag ska ju traffa Suppis. Men forst ska vi ga pa nagot tivilo, med mina vuxna pappa och min plastmorsa. Skit kul!… Juste, nu ska jag beratta felet pa min dator. Jag har bytt ipadress. Har pa hotellet vi bor pa, sa jag kan anvada den hara. Men mast byta tbx.. Sa jag kommer att kunna blogga med SVENSKA bokstaver. Wiho ! Men nu ar det brottom, mina stalar pa dator tiden tar slut snart. Men vi ses ikvall, det lovar jag.

Juste 1 natt kvar !

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Zalando @ Way out west Caroline Roxy - Way out west 20-17 Caroline Roxy - Girls tour Hedda Dibinger - WEEKEND Sponsored - Get your Glossybox today! Keela - My happy place.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *