Jo dar horde ni ratt, thailandarna har i stort satt inga fordomar. Inte nar det galler folks laggning iallfall, alla ladyboyare som finns. Alla killar som haller varandra i handen, alla sota tjejer som star och pussas. Och ingen bryr sig eller sa tanker dom. Vilket gulligt nykart par.  i sverige sa skulle man fa fjortonmiljoner blickar pa sig.. Varfor har folk sa mycket fordomare om homusexuelle/biusexuella i sverige ? Och speicllet utlanska, som tycker att det ar sa fel ? Varfor ?
Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - DATES Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Destination unknown Sandra Lindahl - Ut me jul och in me vår Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *