Jo dar horde ni ratt, thailandarna har i stort satt inga fordomar. Inte nar det galler folks laggning iallfall, alla ladyboyare som finns. Alla killar som haller varandra i handen, alla sota tjejer som star och pussas. Och ingen bryr sig eller sa tanker dom. Vilket gulligt nykart par.  i sverige sa skulle man fa fjortonmiljoner blickar pa sig.. Varfor har folk sa mycket fordomare om homusexuelle/biusexuella i sverige ? Och speicllet utlanska, som tycker att det ar sa fel ? Varfor ?
Posted in: Livsstil

You might also like

Elin Hagberg - Köket är nästan på plats Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Cannes BYGISELA - GODMORGON MED DAY! BYGISELA - BÖRJAN PÅ NÅGOT NYTT..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *