DAMP INTERNET

Hej alla läsare, och ännu en gång så ber jag om ursäkt för en dålig uppdatering.
Sitter just nu hemma hos Annie, kom precis hit. Så nu har vi börjat fixa oss och ska snart ut.

Igår så drog jag och träffade Cara Emelie och Annie. Vi tog det lite lungt nere vid Alby i tyresö skogen. Det var jätte mysigt, sen så skjussade Andre mig och Annie till busshållplatsen. Vi tog bussen hem till hnm. Och skulle sova dära.. Inte för att jag fick sova speciellt mycket. Utan han kittlade mig hela natten till kl 3..  Sen så börjades det igen kl 8a på morgonen.
Hans mamma skjussade oss till centrum, där jag skulle till tandläkaren och borra.

Ni kommer ihåg när man var liten ? Då man alltid fick bedövning som smakade banan, och ett bamse klistermärke.. Men vad fick jag ? Varken bedövning till mitt jätte hål som tandtrollen gjort.. Hårda paulina . Ibland så suger det att vara 15. Den enda festen man får komma in på är klubberiet, osv.

Åkte iallfall hem efter tandläkaren ca kl 12.. Och mitt internet funkade inte, jag fick damp. Det funkade inte. Åååh:@ jag som shoppade igår och grejer, aja men ni får se imrogn. För nu ska jag på fjortisfest.Pusspåer!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (113)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *