En hemlighet baby..

 

Jag hatar tjejer, så som tjejer hatar mig. Jag har inte många bra tjejkompisar.
Jag känner ständig konkurans och vill alltid visa mig bättre en dom. Jag ställer så pass höga krav på mig själv. Så ibland när jag inte uppnår det kravet, och någon annan gör det. Då kan jag bli förbannad.
 Då kan jag lätt bli irreterad och lägger ständigt spydia kommentarer, kankse pga av avundsjuka kankse pga av att hon sitter och tror att hon är något.

Jag känner mig otyrygg och gillar inte att festa med dryga brudar. Det ska vara halvfulla killar som sitter och rapar och dricker öl. Då känner jag mig bekväm. Tjejer får mig att rygga, elaka människor. Som inte tål att det går bra för andra. JAG HATAR ANDRA TJEJER. Speciellt folk som kopierar mig, som jag skulle sagt till "B". Du dissar orginalet och tar den bra kopian…

Tjejer är ytliga, elaka och tror sig vara "bättre" en alla andra. Så jag drar mig undan från tjejer. Om det te.x är en fest. Och alla tjejer sitter och dricker sina "drinkar" som består av vodka och fanta  sitter och snuttar föröskitigt. Så går jag helldre in till killarna och släpper loss, jag lägger fötterna på bordet. Antagligen så dricker jag inte alls. Men jag får all uppmärksamheten, jag älskar att vara blond och söt. Cred till killar, jag hatar tjejer. Så jag tänker aldrig bli lesbisk !

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - Min 25-års fest!! Alexandra Nilsson - Bokadirekt galan Alexandra Nilsson - Mys hos mamma Intervju - Noomi Rapace Sponsored - Icon Mirror Caroline Roxy - Way out west
 • Daniel

  Paulina jag ser en finare sida växa fram. Ett fint positivt tecken. Jag ska inte göra dig besviken med busringningarna 😉

  Du är ganska söt med, om man nu får säga så till en 15 åring haha

 • Denniz Ganevik

  Jag har Sveriges lenaste hy.

  Men ingenting är gratis, vill man vara fin får man lida pin!

  http://dennizganevik.blogg.se

 • Sandra

  Nu måste jag peta in en positiv kommentar här.

  Jag har kommit fram till att det är svårt att lita på tjejer. Killar är lättare att snacka med och umgås med. Men det beror väl på hur man är uppväxt också, jag har alltid haft killkompisar.

  Men skit samma, man ska inte dra alla över en kant. Det finns bra tjejer, det gör det.

  Dock så kan jag inte hålla med om det där med att kopiera, alla tar väl inspiration från någon eller något? Bara det inte går till överdrift.

  Man ska umgås med folk som får en att må bra och känna att man kan lita på dessa.

  Så ja, bra paulina. Mer av den här sidan tack!

 • Noisebastard

  Du har absolut en poäng där. Men det finns både manliga och kvinnliga idioter.. Så jag tror att det jämnar ut sig i slutändan. Men tjejer är jävligt känslokalla emot varandra, det är konstaterat.

 • Anonym

  kopiera kissie med den där bilden ?

 • PAULINA DANIELSSON

  sv till anonym om kopierar kissie : Nej det var jag som började med en hemlighet, haha sopa

 • Sandy

  usch hatar också tjejer. dryga jävlar. killar är helt klart bättre! =)

 • Sandy

  usch hatar också tjejer. dryga jävlar. killar är helt klart bättre! =)

 • Frida

  du har tydligen inte haft några bra erfarenheter av tjejer =/ Alla är inte så. känner itne en enda

 • Julia

  haha, jag kan inte sluta skratta.

  Du har aldrig tänkt på att det kanske är du som kopierar? som t.ex den där headern där det står sssh på, gå in på kissies sida och så får ni se en nästan exakt kopia. skämmigt ..

  du och desirée har ju snott en massa idéer från henne som t.ex detta skulle aldrig hända, detta visste ni inte om mig och hiss och diss listan. Allt är kopierat från Alexandras blogg.

  Så det är ju ni som är copycats, och ni påstår att alla blonda fjortisar har härmat er? men jag tror knappast att ens 10 % utav alla blonda fjortisar vet vilka ni är. Let's face it, Man är inte känd bara för att man har en mesig blogg.

 • Anonym

  Fyfan vad wannabe kissie. EXAKT som kissie,

 • Anonym

  haha men om du hatat tjejer som härmar dig, palla att du har en likadan bild som kissie.

 • Ida

  du har så rätt , dt är hundra ggr roligare att festa md avslappnade killar för dem bryr sig inte direkt som andra gör med utseende , beteende ock såtn utan man kan slappna av .

 • malinerika

  håller med till hundra procent !

 • Olivia

  varför ska det alltid vara så illa att man härmar andra? Det handlar om inspiration

  Tänk om ingen härmades, tänk om inga inspirerades då skulle man inte lära sig av varandra heller.

  Visst, man ska hitta en egen stil, men att härmas och inspireras är väl aldrig fel?

  Förstår inte varför alla ska hålla på

 • Johanna

  härma kissie lite till då x)

 • marie

  vad wannabe kissie med bilden ? 😮

 • Marina - Maarimba -

  För det första så härmar du väl Kissie lite väl med den där bilden Sch. Men för det andra så förstår jag precis det du skriver.

 • tess

  Håller med dig till 100% , det är så himla mycket lättare o vara kompis med killar. De snackar aldrig skit bakom ryggen på en och bitchar inte en på stan.

 • girls

  Vi hatar dig också 🙂

 • Anonym

  HÄRMA fan kissie de du som är en KOPIA copycat

 • lisa

  Precis.. Wannabe kissie!

 • Nike

  Går det möjligtvis att göra headern mer lik Kissies? Bara undrar 🙂

 • linnea

  Det kallas dålig självkänsla

 • Erica

  Nu är inte det här riktat emot dig. Men någon utav dina läsare kanske känner igen sig.

  Är du också en utav dom som har ett BMI över det normala? Eller du kanske skäms över att behöva ta ifrån de större storlekarna när du handlar kläder.

  Du är verkligen inte ensam. Läs min blogg och följ mig på min väg ner. Hos mig kan du läsa precis om vad som händer hos mig. Vad jag stoppar i mig och mina tankar och funderingar om diverse dieter och produkter. Du kan använda mig som bollplank och jag tar gärna emot tips och ideér som rör viktnedgång. Du kanske har något bra recept att dela med dig av.

  Så titta gärna in hos mig. Jag lovar att jag INTE är en ung tjej som är 170 lång, väger 65 kg och påstår att jag är fet. Jag väger något över 90 kg och har planer på att gå ner 15-20 kg. Så det kommer bli en ordentlig resa. =)

  // Erica – http://ericagrimberg.blogg.se/viktbloggen

 • Mindou

  Du har så en poäng. Vi tjejer är så.. Ja som du sa, vi kan inte önska lycka åt andra ungefär. Men man ska ju inte dra alla över en kam. Däremot tror jag att vi tjejer är bättre på att känna avundsjuka än killar.. Vi tjejer måste ha också! "Den egoistiska avundsjukan".. Säg att du håller i en fanta, sen vill du inte ha den längre så du ställer ifrån dig den. Men då kommer din kompis och tar den. Det är faktiskt oehört stor chans att du i alla fall tänker att du vill ha tillbaka den. Bara för att hon har den, och inte du.

  Mer av det här Paulina! 😀

 • Anonym

  lol. du hatar tjejer konstigt att hata sej sj?? men aa juste du e ju en mamma knullare o en kille! me ditt fejk hår!! äckligt mycke smink fejk naglar o allting e fejk, precis som dej sj:) lol du hatar ju tjejer o e avis för hela världen e vackrare än, fula hora idioten dej! hora jävel

 • sara

  Jag är precis som dig! speciellt det där med fest, usch så likt. Jag vet inte om du kommer ihåg mig men vi prata i telefon en gång i våras typ, du var sjuk och så prata vi typ om allt i världen. vi kände inte varandra vi började typ snacka på pea om en viss brud sen tog jag din msn så ville du att jag skulle ringa. Vi typ insåg då hur lika vi var! du känner typ aldrig igen mig när vi hälsar på stan!? och efter vi hade snackat i telefon den gången ville du att jag skulle komma till spånga och typ kröka och jag och en kompis kom då men du var jätte full haha men vi träffades då och då på stan och vi smsa ofta 😛 läser din blogg jätte ofta!

  men ärlig vi är helt lika. det där med vänner och det, speciellt allt det jag läst om dessie, min ''bästa'' vän är HELT lika dan, man blir trött å även fast man säger att man vill skita i den kan man ju inte skita i alla minnen 🙁

 • tove söderström

  du hatar att folk är som dig, men du är som kissie? Iallafall bilden där, den så jäkla kopierad så det bara inte går..

 • Mathias

  En stor anledning till att det kan kännas pressat att umgås med tjejer kan väl vara att killarna i hela världshistorien har dikterat villkoren. Det smartaste sättet för någon att behålla sin makt är att skapa osäkerhet och konkurrens i den grupp som hålls nere. Tjejer har sjukt mycket lägre lön för samma arbete (kvinnliga, statligt anställda läkare har t.ex i genomsnitt 3000 kr mindre i månaden för samma arbete än manliga läkare). Kvinnor lägger i regel ner mycket mera tid på hushåll, skola, utseende etc. vilket har lett till att väldigt många bränner ut sig, får ätstörnigar och blir deprimerade. (detta är statistiskt sätt vanligare sjukdomar hos kvinnor än hos män).

  Gissa varför? Så klart för att man måste vara en perfekt jävla superhjälte som inte ställer krav för att nå liknande positioner i samhället som killar når så mycket lättare. Det är väl inte så konstigt att det kan bli lite pressad stämning bland tjejer med de förutsättningarna?

  Det kanske är dags att se över om det verkligen bara är tjejer som trycker ner tjejer…

  Ni borde gå ihop och protestera i stället. Ni kommer få stöd av oss killar som också har sett strukturen och som tycker att fler tjejer borde få mer inflytande än i form av en gullig maskot.

  Lycka till med bloggen!

 • Anonym

  VRF KOPIERADE DU KISSIES BILD? :S

  SKAFFA EGEN..

 • angie

  HAHA, WANNABE KISSIE HÄR ELLER!?

 • B

  Hur mycke härmar du kissies egentligen??

 • Linda

  Du har bara mött fel tjejer. Möter du rätt kommer du känna dig 100% bekväm i dig själv. Här jag bor accepterar alla alla, oavsett hur man ser ut. Så det är väl olika vart man är någonstans. 🙂

 • Anonym

  Du har helt rätt, hatar också andra tjejer.

 • tuba

  wanna be kissie? Du gör exakt det som hon göra, wanna be hum..

  http://www.tubas.blogg.se

 • a g n e s

  måste säga att jag känner igen mig, nu vet jag varför jag nästan bara umgås med killar haha.

 • J

  Bra skrivet där. Kunde inte sagt det bättre själv.

  Vad gör du när man blir påhoppad av "tjejkompisar"? Tex i skolan,på stan osv?

  Tack på förhand/ J

 • Jeanette

  Bra skrivet.

  Exakt samma sak med mig.

  Jag håller mig hellre till killar än till tjejer.

  Även om jag är gryyymmt blyg runt killar.

  Tjejer snackar skit, hur ofta gör killar de?

 • HILLUS

  Jag hatar andra tjejer som satan. De ska alltid påpeka de dåliga med en och inte se det bra.

  Som till exempel du och jag, vi har glugg och när jag var på fest i lördags så sitter alla tjejer och tittar på mig och skrattar. Och självklart fattade jag att det var för min glugg, för de började garva när jag öppnade käften liksom. OM jag blev irriterad, men då vet man – de är bara avundsjuka och vill att alla ska se "felet" med en.

 • amanda

  så jävla rätt,mycket roligare att vara med killar ibland,liksom slippa allt tjejtjafs osv,go for it paulina.

  har följt din blogg nu ett tag och det verkar som om en ny sida har börjat vuxit fram,självklart är det positivt!

  kram

 • Anonym

  håller faktiskt med för tjejer är skit tråkiga

  killar är mkt roligare

  jag är bara med killkompisar för alla mian tjejkompisar är bara falska och idioter 🙂

 • Anonym

  MEN GUD HÄRMA KISSIE LITE MERA

 • JOS

  KAN DU SLUUUTA ATT HÄRMA KISSIE!?!

 • Anonym

  wannabe kissie hahahhahahah

 • elin

  sjukt bra skrivet! känner igen mig lite där i texten tex "Jag känner mig otrygg och gillar inte att festa med dryga brudar. Det ska vara halvfulla killar som sitter och rapar och dricker öl. Då känner jag mig bekväm. " Grymt bra skrivet tjejen!!

 • -

  men du hatar tjejer,men värkar vara en bitch själv,du sa ju att om du inte får uppmärksamheten så ger du spydiga kommentarer,och sen skriver du att du hatar tjejer som inte kan acceptera att dt går bra för andra,men lilla gumman…du sa ju själv att DU inte kan acceptera om någon annas söt tjej får uppmärksamhet?och dt där med stilen,är du den enda på jorden som får gilla rosa!?neeej,om ngn annan människa råkar vara blond och ÄLSKAR rosa så är hon en wanna be du???:s du verkar ju bra blåst flicka lilla,allt på dej är fejjk,fejk hår,naglar,20 ton smink för att dölja alla fel och brister,men det blir bara så enormt FUULT!om du undrar varför du kanske inte tas på allvar,så är det för att du ser ut som en totalt död,kall,känslolös och bitchig barbie,som tror att hon är nått…Fyfan,allt som du säger att du hatar med tjejer stämmer ju in på dej!det är nog dej själv du hatar så himmla mkt…

 • Fia - I don't give a fuck!

  Sant! Ju fler tjejkompisar man har, desto mer skitsnack får man stå ut med. Killar kan man chilla, mysa, festa, whatever med, utan något jävla fjortisdrama.

  Så killar ftw!

 • Anonym

  ärligt, alla tjejer är inte det. bara för att du kanske har träffat sveriges osäkraste tjejer? det är inte bara osäkra tjejer som snackar skit och sånt, utan det finns massvis med killar som snackar skit, även fast ingen typ tror det. nu drar du bara alla över en kam.

 • Natasa

  Mathias: Killar konkurrerar också med varandra.

  Paulina: Så du vill inte att andra tjejer ska få uppmärksamhet?

  Ni tjejer som skriver att tjejer snackar så mycket skit bakom ryggen, har ni tänkt på att ni också är tjejer? Är det er själva ni snackar om? För varje gång någon tar upp det här så är det en massa tjejer som skriver att tjejer snackar så mycket skit och de umgås hellre med killar, sluta snacka skit själva. Jag är med både tjejer och killar som jag tycker är sköna som personer.

 • memmiz

  haha jag håller med dig när det gäller killar och att dom ska dricka öl & rapa…. så ska det vara 🙂

  fast har inga problem att festa me tjejer (Oftast) haha men men

  Ha de gött!

 • Joy Malou

  Jag kan hålla med dig där faktiskt! Det om tjejer… Iallafall om vissa tjejer. 🙂

 • carolina

  Känner igen mig så mycket, visst – det är okej att vara med sin bästa vän då man är med killar men flera andra tjejer, nej usch! Visst, det är okej att vara med dom , bara tjejer men då killar är med så är man helst själv eller med någon man känner riktigt bra!

  Bra skrivet Pau 🙂

 • Anonym

  härmar dessie 😛

 • erica [no secrets]

  Det har ju alltid vart så att tjejer varit avundsjuka på varann, och på så sätt också svårt att hitta nya vänner utan att först bli dömd och synad. killar har de då så mkt lättare. Det är sjukt vad tjejer kan göra för att få va bäst och vackrast ..

 • Lady Humpalot - fun & fearless in Barcelona

  haha var du hög när du skrev detta? så jävla osammanhängande!

 • andrea

  haha tänk efter, kan det inte vara så att det är KISSIE som härmat PAULINA?! -.- …

  btw, håller med dig, tjejer ÄR verkligen falska, visst inte alls alla, men jag vet bara EN som verkligen står mig nära och som jag litar på upp till 100 %, hade två förut med visade sig att den ena som kallade mig sin bästa vän var otroligt falsk och snacka skit bakom min rygg, & det är otroligt lättare att prata med killar 🙂 !

 • LiiCee❤

  Hej där!

  Hehe he, du låter precis som mej, jag hatade att festa med andra tjejer förut, innan jag träffade de vänner jag har nu : p

  Du borde komma ner hit och festa med my crowd, den härligaste blanding av tjejer och killar nånsin!

  Förresten, din blogg är mycket bättre nu, mer äkta, mer dej! Keep up the good work, girl!

  Mvh .

 • jess,

  Kul att bilden är precis som Kissies.. (y) !

 • Bj

  haha, samma här vafan! Tjejer är grovt patetiska. Har typ bara killkompisar nu för tiden ;O But i like it ;D <3

 • isa

  det har ja galltid sagt men inte fan är det någon som lyssnar, de tror att jag är folk skygg haha, nej då jag ser bara som det är.

  kramar

 • Lola

  Haha, jodu, jag håller nog med dig faktiskt.. men jag hatar inte bara tjejer som ÄR bra på saker, utan även dom som HAR det bra, om du fattar.

  Tex. folk som har asrika föräldrar som lever tillsammans utan bråk. Folk som inte behöver dricka för att känna sig som sig själva, folk som har sjukt höga betyg… Sån är jag, haha. Men mest av alla tjejer hatar jag ändå mig själv…

  ps. Du stavar riktigt jävla illa, men jag diggar dig ändå. 😉

  Love from Lola.

 • Anonym

  ahhahah det där är ju kissies ideé med bilden? pucko! kom med eget, annars blir du en kopia av kissie och blir av med mig som läsare 🙂

 • Lilly

  Tjena bruden, känner igen mig i ditt inlägg. GALET mycket. NÄr jag var i din ålder, HATADE jag tjejer! Fast det gör jag nu med. Jag är livrädd för dem… (skrattar) men… Det hör till saken den att jag råkade bli kär i en tjej 😉 tjejer är inte så illa… (ler)… Känner igen mig, ville bara dela det. Stor kram =)

 • Anonym

  du harmar ju kissi me de där hora

 • melies

  det är så sant. jag kommer aldrig överens med andra tjejer och jag har lärt mig att aldrig lita på en tjejkompis hur nära man än är.. tyvärr. men så är det, tjejer är falska bitches, även jag och du 🙂

 • J

  Jag hade samma tankar som dig om tjejer förut. Det finns FÖR många falska tjejer där ute, men det finns helt underbara också! Jag har fått en överdos av de falska tjejerna, jag har blivit sviken tusentals gånger men nu äntligen hittat tjejerna i mitt liv!

  Jag lovar dig att när du blir lite äldre så kommer de flesta av de falska tjejerna ha förändrats och du kommer att ha hittat helt underbara tjejkomisar som finns där för dig i ur och skur!

  Jag trodde aldrig för två år sedan att jag skulle kunna lita på en tjej igen, aldrig. Jag har hittat mina guldkorn nu och du kommer att hitta dina! Alla tjejer där ute är inte elaka, men det betyder inte att man inte ska vara på sin vakt!

 • Bintan

  Det där var faktiskt väldigt bra skrivet! Moget inlägg med tanke på din ålder. You go girl!

  http://bintan.bloggsida.se

 • Lina

  Klockrent måste jag säga. Vet precis hur det är.

 • Clara

  snälla SLUTA DÖMA ALLA TJEJER, du är ärligt talat så dum att du tror att alla tjejer är dryga?! Man märker ju att du syftar på desiree, bajsa på dig!

 • Bad Girl Gone Good

  Njae tycker inte de stämmer så mkt, visst finns de falska tjejer som även ja hatar o va med, tyvär va jag en sån förr, lite kaxig, falsk och typ "fjortis" höll på med en massa skit. Så jag fattar va du menar, vi tjejer snackar skit bakom ryggen och så medans killar visar mer när de inte gillar nån, de är iaf ärliga så därför känner man nog att man kan lita mer på vad en kille tycker om en och på deras vänskap, fast de beror på oxå, alla människor e olika. Finns en massa underbara tjejer därute som är otroligt bra vänner, trust me i know min bästis e den finaste människan som finns och så finns det de som inte vill en väl. Tror inte de spelar nån roll ifall de e en tjej eller kille utan mer på typ den personens personlighet och så 😛

 • amanda

  känner precis som dig! ;o

 • Lamar

  Heya outstanding blog! Does running a blog like this require
  a great deal of work? I have very little understanding of computer programming however I was hoping to start my
  own blog soon. Anyhow, should you have any recommendations or techniques for new blog owners please share.
  I understand this is off topic nevertheless I simply wanted to ask.
  Thank you!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *