32 Comments

 1. Anonym juni 5, 2009 at 4:43 e m

  hahaha smååland is the SHIT xD

  Reply
 2. S A R A juni 5, 2009 at 4:44 e m

  Hur ofta läser dina föräldrar din blogg ?

  Reply
 3. Anonym juni 5, 2009 at 4:45 e m

  HA SÅE KUL !

  Reply
 4. Anonym juni 5, 2009 at 4:51 e m

  hur FAN kan du kalla din mamma för hora? snorunge.

  Reply
 5. miaah juni 5, 2009 at 4:55 e m

  haha verkligen moget.

  Reply
 6. Chris juni 5, 2009 at 4:57 e m

  Newsflash; man får inte alltid som man vill här i livet, inse det. Och jag förstår inte hur du kan säga sådana saker om din mamma, som har gett dig ett liv. Suck!

  Reply
 7. E juni 5, 2009 at 5:02 e m

  "säg inte sånt om din mamma"

  hon sa ju fan inget din idiot.

  Reply
 8. Anonym juni 5, 2009 at 5:02 e m

  Du borde ha respekt till din mamma. Jag skulle aldrig kunna säga hora, fitta eller något annat fult ord till min mamma. Fy fan alltså, hur kan man säga så?! Riktigt respektlöst. Och jag måste bara säga, du som har sagt negativa saker om blattar. Jag är blatte, och jag har mer respekt för min mamma än vad du någonsin kommer att ha för din. Och du säger att den kille som sa bre hade svenska 2? Vad har inte du då som inte ens kan stava till blivit? BLIVIGT? Ncnc. Skulle aldrig någonsin vilja vara som du, och för att vara "blattig" så kan jag svär på Gud och på allt jag är och har.

  Reply
 9. natasha juni 5, 2009 at 5:22 e m

  undrar också hur ofta dina föräldrar läser din blogg 🙂

  var söt&svara ? <3

  ——————————–

  säljer min rosa mjukisdress samt min rasta tröja, för er som är intresserade.

  Reply
 10. Noisebastard *Har frågestund* juni 5, 2009 at 5:24 e m

  Äsch, det kommer antagligen bli ok.

  Plus jag tycker att det var bra att du ändrade texten, var lite väl taskig från början.

  No Offense

  Reply
 11. Anonym juni 5, 2009 at 5:37 e m

  VRF TOG DU BORT INLÄGGET SOM HETTE "BOYS BOYS BOYS" ?!

  Reply
 12. Anonym juni 5, 2009 at 5:46 e m

  Hej alla sköna människor, fred och kärlek! Skulle ni alla vilja checka till min blogg och se hur den är då och då? Ha en jäkligt bra fredag ha så mysigt!

  Reply
 13. Anonym juni 5, 2009 at 5:48 e m

  Hej alla sköna människor, fred och kärlek! Skulle ni alla vilja checka till min blogg och se hur den är då och då? Ha en jäkligt bra fredag ha så mysigt!

  Reply
 14. Anonym juni 5, 2009 at 5:48 e m

  Hej alla sköna människor, fred och kärlek! Skulle ni alla vilja checka till min blogg och se hur den är då och då? Ha en jäkligt bra fredag ha så mysigt!

  Reply
 15. KALMARTJEJ juni 5, 2009 at 5:55 e m

  varför säger alla att du kalla din mamma hora? gjorde du väl inte?

  btw jag bor i småland 😀

  skulle du till nybro? kalmar? where?

  Reply
 16. RPATTZ - ONE OF A KIND juni 5, 2009 at 6:07 e m

  *Ni alla är jobbiga! Står det att hon kallar sin mamma hora elr fitta elr något NEEEJ!!!! Men då så för helvete!*

  Reply
 17. Noisebastard *Har frågestund* juni 5, 2009 at 6:17 e m

  Om ni hade kollat inlägget precis när hon postat det så hade ni sett vad det stod från början. Nu har hon ändrat så att det inte står likadant -_-. Och i orginal inlägget så sa hon lite onödiga saker, ja.

  Men orka dividera det är ju ändrat nu.

  Reply
 18. Amanda juni 5, 2009 at 6:17 e m

  hehe men alla är ju så dumma.

  Hon skrev ju och kallade hennes mamma för hora osv, men sen tog hon bort det inlägget och skrev ett nytt (ovan) .

  Bra tyckte jag iaf 😀

  Reply
 19. Amanda juni 5, 2009 at 7:16 e m

  Snälla paulina, ta du ta bort alla som spammar?? det är verkligen sjukt jobbigt och dom vill bara ha uppmärksamhet .. <3

  Reply
 20. Nathalie juni 5, 2009 at 8:19 e m

  Hejhej!

  Snygg blogg:)

  Reply
 21. Anonym juni 5, 2009 at 8:48 e m

  vill du läsa lite skit om dig sj 😉 gå in på nataliijaa.blogg.se

  nataliijaa.blogg.se

  nataliijaa.blogg.se

  ENJOY

  Reply
 22. Anonym juni 5, 2009 at 11:29 e m

  hej Paulina!

  Jag har en blogg där hela ämmnet är om självförtroende .Men det finns massa olika sorters dålig självförtroande.tex när man ska förlora oskulden.Jag skiver också om hur man kan stärka ens kompis självförtroande.Och jag fick hela den iden från min eget liv..

  Jag har alltid varit kortast,alltid.Det började när jag var cr 12 år.Alla mina kompisar hade bröst/började få,men inte jag.Jag hade hoppet kvar om att jag snart skulle utvecklas.Men det hände inte ett skit med min kropp!Då kontaktade mina föräldrar skolsyster,som fick kolla på min längd,vikt och utveckling.Hon tycke att det inte såg bra ut,eftersom jag inte följde min kurva. Då kontaktade hon lassarettet.Jag fick tid där,och dom tog blodprov,mätte mig,vägde mig och pratade med mig osv.Min doktor (som jag nu tycker är hur bra som helst) sa att vi kommer bli kallade till lassarettet igen.Och mycket riktigt.Jag och mina föräldrar/mamma åkte dit.Och så sa hon att jag inte följde min kurva,och att jag höll på att stanna i växten som 142 cm lång!!Hon sa att jag hade turners syndrom..Och det är precis vad jag hade.Kroppen växter inte,och man utvecklas inte.Jag blev så himmla ledssen!Hon berättade att jag skulle ta sprutor osv för att växa.Jag var då skit rädd för sprutor,det var min största fobi.Men hon sa också att jag skulle sova över en natt på sjukhuset,så skulle dom at blodprov en gång i kvarten,det var för att dom skulle se hur bra mina hormoner jobbade hela tiden.Så,jag sov över en natt.Och det var den värsta natten i hela mitt liv!Det gjorde ont i armen eftersom kanylen verkte. Det var en som tog blodprov en gång i kvarten alltså!Så jag kunde inte sova osv.Jag fick heller inte äta NÅGONTING på morgonen därpå,och jag fick heller inte gå upp ur sjukhus sängen .Jag fick dropp,och dom "tog bort"mitt blodsocker.Jag mådde då jätte dåligt,och grinade bara.Jag var nära på att svimma,och det var alledess svart.Jag mådde också illa,och ville bara spy.Men efter en lååång morgon/eftermiddag,så gav dom mig "blodsocker".Det blev bättre,men jag måde illa och kunde inte äta.Men ialf..eftersom jag är kort,och totalt outvecklad så får jag INGEN respekt av dom i min skola.Jag fick reda på min sjukdom i februari förra året.Och detta tog så jävla hårt på mig att jag ville allvarligt ta livet av mig!Jag mådde så himma dåligt över att vara så sen i utvecklingen och så himmla oaccepterad.Jag grät mig verkligen till sömns,och skippade ibland skolan.Det var ett stort jävla mörket över mitt liv.jag hade ett helvete enligt mig.

  Men..Jag ska snart börja få ta plåster,som gör så att jag kommer in i puberceten.Jag kommer börja med denna behandling i september,och jag längtar.Jag har vuxit 10 cm sedan jag började ta sprutor och tabletter! vilket är super bra.Och det känns mycket bättre!Jag är 15 år,och outvecklad..Det är jobbigt.Men jag har fått ett mycket starkare självförtroende alltså.Det är verkligen på topp nu!Det är det som är mitt budskap i min blogg,att stärka ANDRAS självförtroande.Jag ber dig,av hela mitt hjärta att du skulle kunna hjälpa mn blogg på fötterna!Nämna denna blogg,i din blogg tex.Du vet inte hur mycket det skulle betyda för mig,det ä helt obeskiviligt.Då skulle jag nå mitt mål med hela den hära bloggen.Jag vill sprida denna blogg vidare för att få fram detta budskap.Det är allt.

  du får ha det så bra,och jag hoppas du läste detta.

  // jjuno.blogg.se

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *