för mkt allämnt

Hej nu är jag äntligen hemma kl 02.17.

Funderar på att spela lite sims. Men först så måste jag ju självklart blogga. Om det finns några nattpigga ugglor där ute ! Annars läser ni nog det här på morgonen, eller eftermiddagen om ni då vaknar. 🙂

Mammsen skjussade mig till Tyresö Centrum med moppe, där träffade jag Tess & Linn. Vi drev runt en stund där men det blev otroligt tråkigt. Då åkte vi till gullmarsplan och träffade Linnea som hade suttit och druckit vin själv medans hon väntade på oss. Haha ! Vi drog vidare till skanstull och träffade Kim Och Jakob och greken. Ingen aning om vad dom andra heter menmen.. Dom satt och drack öl ute som lodisar gör. Tråkigt nog, men den ena killen var typ 20 så jag fattade inte varför han drog oå krogen om det nu var så tråkigt.. Haha. Jag fick smaka lite varm öl, och det är ingen höjdare kan jag säga.. Det är bland det äckligaste som finns, visst jag älskar öl. Trots att jag är tjej, men det sista på botten, och varm.. euw jag får kvälningar, så det blev bara en klunk. Och jag drciker endast för att jag tycker att det är gott. Verkligen inte för att bli full !

Vi tågluffade lite och kom till odenplan, där vi gick till något gibbställe men blev inte insläppta. Så vi gick en promenix i vasastan. Skit mysigt ! Sen så träffade jag en jätte snälll tjej som aldrig kunde sluta snacka, så jävla kolckren mohaha ! Cornelia hette hon, jätte trevlig 😀 Snackade lite med Dessie, och vi skrek på varandra som små slynor.. Usch så besviken jag är på henne ibland.. Aja men jag lever. Och vi kommer säkert att bli vänner snart, hon är ju trots allt min bästavän. & alla bråkar ibland, annars är min inte jätte bra vänner. Vi snackade igen och vi kom fram till att ta en paus från varandra. Vilket både käns rätt och fel. Men ändå skönt…

Men nu ska jag spela lite thesims, och min sims gubbe har blivigt jättefet. Så hennes man vägrar att ha sex med henne, fettet bara dallrar när hon går. Herregud, aja.. Vi hörs senare. Puss !

Moppepaow

ÄLSKAR DEN HÄR BILDEN PÅ DIG TESS ! SÅ SÖT

Töntar på bussen

Jag och Linnea !

Jag drack en klunk öl. och jag smygrökte…

Noot good. Jag är en dålig förebild helt enkelt.. Trots att jag bara röker vid sepciella tillfällen och dricker bara om det är gott..

Haha tess älskar ost..

Hum… Tess är söt 😀

Av någon anledning så såg jag hems ut idag.. Och jag blev verkligen inte bra på bild, fail

(Visited 40 times, 1 visits today)

29 Comments

 1. matilda juni 13, 2009 at 2:50 f m

  jag älskar din blogg paulina (L)

  Reply
 2. hhhannaah :D juni 13, 2009 at 2:59 f m

  paulina & paow – you name it!

  hahaha 😀 du är bara bäst. älskar dig & din blogg för du e så naturlig. jag ser dig inte som nån "fjortis" me full av smink. jag ser dig för den du är, du är unik. älskar o läsa din blogg, går in på den hela tiden för o se om du har uppdaterat dig. du är min förebild (inte bokstavligt) . jag diggar dig, du är bra på alla sätt, och om jag hade dig som vän skulle jag vara grymt tacksam. jag ser dig som en person som alltid ställer upp, som alltid finns där, som alltid håller hemlisar o sådär. du äe verkligen bäst! älskar dig! sluta aldrig blogga <3

  Reply
 3. qwerty is the shitt juni 13, 2009 at 3:05 f m

  klart man e vaken

  Reply
 4. Anonym juni 13, 2009 at 3:08 f m

  älskar din blogg ! 🙂

  man visste liksom att du och dessie skulle bli vänner 😛

  Reply
 5. Anonym juni 13, 2009 at 3:15 f m

  ah e vaken;)

  Reply
 6. hhhannaah :D juni 13, 2009 at 3:30 f m

  skrev nyss ett mejl till dig pao0o0o0w.

  hoppas du blir glad, jag försökte iallafall. (a)

  tanken som räknas.

  <b>ta ingen skit! </b>

  älskar dig!

  puss 🙂

  Reply
 7. hhhannaah :D juni 13, 2009 at 3:34 f m

  äh, ännu ett inlägg.

  jag mejlade till [email protected]

  så om du får lust, checka din inkorg där! 🙂

  ska sova nu, ha de bäst paow, o alla ni andra!

  paulina – you name it!

  <3

  Reply
 8. Anonym juni 13, 2009 at 8:20 f m

  ajabaja!

  Reply
 9. Anonym juni 13, 2009 at 8:27 f m

  var det inte du som hade mognat och slutat dricka ute?

  Det var dina ord inte mina.

  Reply
 10. S. juni 13, 2009 at 9:39 f m

  Åh, jag blir besviken på dig. Jag trodde du skulle skita i desiree. Du sjönk i mina ögon.

  Reply
 11. EN TJEJ FRÅN SKÅNE juni 13, 2009 at 9:45 f m

  du är riktigt pinsam du och dessie borde inte ha bloggar, snälla väx upp för helvete, fixa skolan, TA AV FUCKING LÖSHÅRET, SLUTE BLEK DITT HÅR DU KOMMER BERGIS VA FLINTIS OCH FÅ HUDCANSER, ta hand om dig själv, om du VILl vinna över dessie TA TAG I SKOLAN, SKÖT DIG , FESTA INTE HÅLL INTE PÅ MED KILLAR SPEC INTE OM HON HAFT DEM fan jag blir så jävla arg, du kan vara så mkt mkt mkt finare.

  Reply
 12. oggy juni 13, 2009 at 10:17 f m

  Alltså, spelar du spelet på en laptop eller stationär dator? Ska köpa spelet och kollar om det går och spela på min bärbara. Hur många GHz har du i din dator?

  Reply
 13. Anonym juni 13, 2009 at 11:21 f m

  Vad är det med dina och dina kompisars ögonbryn? Jag ber er, fixa era ögonbryn så att jag slutar spy.

  Reply
 14. Angelica juni 13, 2009 at 12:11 e m

  haha det är ju Linn;)

  Reply
 15. Anonym juni 13, 2009 at 1:11 e m

  Cornelia schols?

  Reply
 16. Cornelia juni 13, 2009 at 2:12 e m

  haha först trodde jag att det var mig , men det är det ju inte 😛

  Reply
 17. DEN BÄSTA juni 13, 2009 at 2:14 e m

  Du behöver inte smygröka. Alla vet redan att du röker!!

  Reply
 18. DEN BÄSTA juni 13, 2009 at 2:14 e m

  Du behöver inte smygröka. Alla vet redan att du röker!!

  Reply
 19. Miix juni 13, 2009 at 2:32 e m

  dom andra killarna heter ogge å krille =)

  Reply
 20. Mandana juni 13, 2009 at 3:03 e m

  VAD VAR DET JAG SA?!

  DOM ÄR BÄSTISAR IGEN SOM VANLIGT!

  JAG VET ALLT JAO

  Reply
 21. Anonym juni 13, 2009 at 3:09 e m

  varför har din mamma moppe liksom? det är ju du som ska ha det om nån? och hon bil? haha

  Reply
 22. Anonym juni 13, 2009 at 3:46 e m

  dubbelmoral, du säger att dessie sminkar sig för mkt! VAD FAN GÖR DU DÅ. DU SER UT SOM EN ORANGE APELSIN I ANSIKTET!! 😮

  Reply
 23. Anonym juni 13, 2009 at 3:55 e m

  bli brunhårig !

  Reply
 24. Linnejha juni 13, 2009 at 5:18 e m

  hihi, snygg jag blev på korten..

  paulina du stavar alltid mitt namn fel 😛

  Reply
 25. chennie juni 13, 2009 at 8:43 e m

  heter hon Tess Johansson???

  Reply
 26. Jakob juni 13, 2009 at 10:29 e m

  Dricker du verkligen för att det är gott? Är man 15 så gillar man inte alkohol och speciellt inte öl. Drick på ni och njut!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *