för mkt allämnt

Hej nu är jag äntligen hemma kl 02.17.

Funderar på att spela lite sims. Men först så måste jag ju självklart blogga. Om det finns några nattpigga ugglor där ute ! Annars läser ni nog det här på morgonen, eller eftermiddagen om ni då vaknar. 🙂

Mammsen skjussade mig till Tyresö Centrum med moppe, där träffade jag Tess & Linn. Vi drev runt en stund där men det blev otroligt tråkigt. Då åkte vi till gullmarsplan och träffade Linnea som hade suttit och druckit vin själv medans hon väntade på oss. Haha ! Vi drog vidare till skanstull och träffade Kim Och Jakob och greken. Ingen aning om vad dom andra heter menmen.. Dom satt och drack öl ute som lodisar gör. Tråkigt nog, men den ena killen var typ 20 så jag fattade inte varför han drog oå krogen om det nu var så tråkigt.. Haha. Jag fick smaka lite varm öl, och det är ingen höjdare kan jag säga.. Det är bland det äckligaste som finns, visst jag älskar öl. Trots att jag är tjej, men det sista på botten, och varm.. euw jag får kvälningar, så det blev bara en klunk. Och jag drciker endast för att jag tycker att det är gott. Verkligen inte för att bli full !

Vi tågluffade lite och kom till odenplan, där vi gick till något gibbställe men blev inte insläppta. Så vi gick en promenix i vasastan. Skit mysigt ! Sen så träffade jag en jätte snälll tjej som aldrig kunde sluta snacka, så jävla kolckren mohaha ! Cornelia hette hon, jätte trevlig 😀 Snackade lite med Dessie, och vi skrek på varandra som små slynor.. Usch så besviken jag är på henne ibland.. Aja men jag lever. Och vi kommer säkert att bli vänner snart, hon är ju trots allt min bästavän. & alla bråkar ibland, annars är min inte jätte bra vänner. Vi snackade igen och vi kom fram till att ta en paus från varandra. Vilket både käns rätt och fel. Men ändå skönt…

Men nu ska jag spela lite thesims, och min sims gubbe har blivigt jättefet. Så hennes man vägrar att ha sex med henne, fettet bara dallrar när hon går. Herregud, aja.. Vi hörs senare. Puss !

Moppepaow

ÄLSKAR DEN HÄR BILDEN PÅ DIG TESS ! SÅ SÖT

Töntar på bussen

Jag och Linnea !

Jag drack en klunk öl. och jag smygrökte…

Noot good. Jag är en dålig förebild helt enkelt.. Trots att jag bara röker vid sepciella tillfällen och dricker bara om det är gott..

Haha tess älskar ost..

Hum… Tess är söt 😀

Av någon anledning så såg jag hems ut idag.. Och jag blev verkligen inte bra på bild, fail

Posted in: Livsstil
Kommentarer (29)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *