Förlåt !

Hello måste bli bättre på att uppdatera. Känns så j*vla värdelöst och är helt f*cking idélös. Ursäkta mitt ovårade språk. Men jag är så himla irreterad just nu. Föröskte videoblogga men det gick åt helvete. Så jag gick upp och mötte lotcho där han var, typ ute i skoogen rätt så nära mig. Var faktikst lite kul att träffa han, vi var ju tvungen att  snacka ut om en sak..

Snackar nu med Philip, kommer nog snacka med han en stund till. Måste upp rätt så tidigt imorgn för ska träffa J runt kl 13.00 🙂

Haha lochoo 🙂

Haha så såg jag ut i dag 🙂

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - CAROLINE ROXY Hedda Dibinger - RS_____2 Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Holdit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *