Galen kväll

Hej nu !

Nu är jag ätnligen hemma. Är med Jennifer. Och kvällen har vart så j*vla galen. Helt ärligt.

Det började med att jag & Tessie drog till rissne för att Jonathan bjöd dig oss på fest. Vi trodde att det var en "fest" med det var tydligen ett riktigt hemmapartaj. Så vi börjad dricka lite smått. Och där erkänner jag, jag drack faktikst 4 öl och drack 3 drinkar. Men jag blev inte speciellt full kan jag erkänna, drick med måtta som sagt. Men som vanligt på alla hemmafester som drivs av 15åringar, så det slutade med att han däckade och spydde ner hela sin mammas rum. Stackarn..  Och jag bara råkade tappa min telefon i hans ja.. Ni vet, när jag skulle hjälpa hnm.Ett under att den faktikst  funkar. Men den ska bada i desifkeerings medlel, och inte sprit nu igen..

Det slutade iallfall med att hans morsa kom hem och drev ut alla. Så jag Jennifer och Tessie drog på efterfest hemma hos några 89or, vi var dom ända som fick komma dit. Woho ! Tror faktikst att jag skämde ut mig lite… Hehe. Men sånt är livet ibland. ´Speciellt när man har Alkohol i kroppen. Fyfan men sommarens första fest behövdes fan ! Eller hur ? Men framåt vidare så kommer det bara att bli 2,25or och grillfester för min del.

Men vi drog iallfall därifrån och träffade en nerdrogad jej som tyckte att vi var fjotidsar bara för att vi var blond.. Och ja ett år yngre en henne. Men hon var skitskön ändå. Lite rolig sidådär. Men vi kom iallfall tiill mcdonalalds där vi käkade lite. Gud så gott har donken aldrig varit. Haha !

Sen när vi kom till slussen så träffade jag Sandra. Vi gick ju i samma skola förut. Skit trevlig tjej ! Hon sa att vi skulle följa med till henne och hennes pojkväns lägenhet. Men det hade vart en massa knas med hennes kompis pojkvän som var 26. Så dom skulle åka och prata med honom. Vilket dom också gjorde,

dom åkte taxi. Och jag träffade min gamla kompis Cristinas brorsa. Haha.. Kände lite konstigt. Men jag och en kille satt i baklukan på en bil medans dom åkte taxi. Och när vi väl var framme så hotade hennes x  kompis henne med basebollträ och han var 48 år.. Sjukt omoget, vi ringde iallfall efter en taxi. Men den kom aldrig, så vi stog i spörengnet i typ 1 timme… Kallt, men en jätte snäll kille stannade med oss för att han ville se till så att vi kom hem. Jätte snällt ! Men Tess pappa kom iallfall och hämtade oss, skjussade hem mig och Jennifer och nu är jag hemma. Skönt, att krypa ner i en varm säng efter att ha stått i 12 cmare i spörengnet. Har verkligen känt mig som en hund idag .. En blöt hund. Haha..

Bilder från ikväll/natt..

Påväg till rissen, och en kille som satt med ville vara med i min blogg sa han.. Hah..!

Jag bjuder på den. Jag och Nellie 😀

Haha..

jag som fest röker Nellie & Patrik som hade partajet !

Dom fylldekäkade haha

Patrik och jag.. Av någon anledning så fanns det få seriösa bilder på mig..

Jonathan och Tessie sötnosar !

Jonte och paritk 🙂

Random och Anton 🙂

Annie eller något, och jag 🙂

Jag och Anton 🙂

Kramkalas påg

"efterfesten".. randoms och lite mig

Jennifer Tessie, och randomtjejen vi träffade på tuben

Stefan & Jennifer haha.. Och sen dog min kamera..

haha..

Posted in: Livsstil
Kommentarer (65)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *