gårdagen

Ja ni alla sötnosar. Egentligen så vill jag bara dra iför gardinerna, sätta på min otroligt rosa mjukisdress utan löshår och toffs. Lägga mig ner i sängen. Men nejnje, vaknade runt kl tio och pappsen skjussade mig direkt hem till mammsen. Behövde dusha osv. Har vart fixad i över två timmar nu.

Men har vart så sjukt irreterad på Dessie för att i förrigår natt så var jag ju vaken hela natten som ni kankse märkte ? Jag gick hemifrån kl 7 på morgonen och åkte hem till mitt X.. Som Dessie och Ballie umgås med. För att dom som dära som vanligt. Jag orkade inte bry mig för att jag ville så himla gärna träffa dessie, men när jag kommer dit. Så väcker jag både Dessie Ballie Robert och Philip, vilket var bra. För att alla skulle iväg tidigt. Dessie och ballie åkte moppe dit. Och dessie som hade lovat mig att åka komenalt tillbaka för att jag skulle följa med till hennes skolavslutning. Men nejnej. Hon åker moppe med Ballie för att "det går fortare".. & lämnade mig dära med mitt X. Jättetrevligt och vi kan umgås som vänner. Vi hade trevligt iallfall. Sen så åker dessie hem till henne och fixar sig medans jag sitter och äter riskkakor hemma hos Philip. ( han bor ju i fagersjö brevid "gehttokissie"… haha) Så vi åker till gullmars och ringer till dessie, hon ber oss komma till bagarmossen. Visst ok tänkte jag. Åkte dit, och vet ni vad. Jag fick inte ens komma in på hennes skolavlutning som låg i någon  "kyrka" på torget.
Så jag tänkte, men bra då åker vi hem till henne och fixar oss sen (för att jag var helt fläckig och lockarna var bort för att vi åkte med roberts moppe i rengnet)…  Men ballie fick vara där inne, orkar inte bry mig menmen. Sen så när hon är klar och sånt efter typ en timme. Säger hon "tack för att ni kom". Och sa "nu ska vi till ballies avlsutnig" jag tänke bara. Tack för den  och trodde att don drev. Att jag hade åkt runt så j*vla mkt för hennes skull. Och hon bara drar iväg med den där jävla moppen med ballie hela tiden.Och säger åk till stadshagen. in my ass tänkte jag bara.. Visst okej jag bryr mig verkligen inte att dom umgås. Men när hon LOVAR mig blir jag så jävlajävla lack. Så jag åkte hem och sov !

(Visited 33 times, 1 visits today)

58 Comments

 1. Natasha juni 10, 2009 at 5:42 e m

  PUSSSSSSSÄÄÄJ STIL.

  seriöst paulina, hur orkaru med sånna människor :S?

  det är nte första gången det är knas mellan dig&dessie ? håll er borta från varandra om det inte funkar förfan ?

  Reply
 2. Louise juni 10, 2009 at 5:44 e m

  Omg , vilken pussy

  Reply
 3. Anonym juni 10, 2009 at 5:57 e m

  Är i stort sett samma situation med min bästa vän, jag ställer upp för henne som fan men får knappt någonting tillbaka, jag ser henne som min bästa vän men det verkar inte som om hon ser mig som sin, vad fan ska man göra liksom ?

  Reply
 4. KAARROO!! juni 10, 2009 at 5:59 e m

  men gud va dessie är … hur säjer man… ? dessie är ego? om hon är med ballie elr vad hon/han heter.. varför ringer hon dej ? ni kan väll ta en pause från varann?

  Reply
 5. Anonym juni 10, 2009 at 6:02 e m

  SILKEN JÄVLA PUSSY!

  Reply
 6. fian. juni 10, 2009 at 6:04 e m

  att du ens bryr dig om att försöka behålla eran vänskap. Ge fan i henne & låt henne komma till dig Paow! Hon är fan inte värd att vara din vän, du är söt & hon är, fläckig…

  Reply
 7. HipHopBreeze juni 10, 2009 at 6:09 e m

  Hoppas du läser det här; Hade exakt samma problem som du har nu när jag gick i 9,an, min kompis tog mig förgivet, dissade mig helt öppet och så, sket i att ringa, när vi var med hennes vänner ignorerade hon mig, Det du borde göra är att säga tack och hejdå till henne hur svårt det än är,, hon komr inse snart nog vad det är hon förlorat.

  Reply
 8. Ord blir meningar juni 10, 2009 at 6:15 e m

  hur kan du låta henne behandla dig som en hund hela tiden

  Reply
 9. Anonym juni 10, 2009 at 6:16 e m

  Vafan skit i henne hon e fan en jävla fjortis som bara bryr sig o sig själv, hon e inte en riktig vän som behandlar dig såhär har följt båda era bloggar länge och måste säga att ändrat uppfattning av båda er. förut tyckte jag ni verkade roliga lite fjortis aktiga men . och nu tycker jag att dessie är en dryg självkär fjortis som vill vara omtyckt men behandlar vänner som skit skit i henne du är så jävla mkt mognare en henne du behöver inte henne och din blogg är så JÄVLA mkt bättre en hennes , hoppas att du läser denna kommentar.!

  Reply
 10. irma juni 10, 2009 at 6:18 e m

  asså att du aldrig märker att dessie är falsk rakt igenom ? du ställer upp för henne HELA tiden, men vad gör hon för dig? dissar skiten ur dig.. asså palla umgås med henne egentligen.. finns så många bättre där ute. o snälla, byt tillbaka till brunette, mkt finare det än blont på dig.. va inte som dessie.. men jaja, bara min åsikt 🙂

  Reply
 11. Caroline juni 10, 2009 at 6:22 e m

  Förstår inte ens varför du vill umgås med Dessie. Skulle hellre vara ensam en umgås med någon som henne

  Reply
 12. t juni 10, 2009 at 6:24 e m

  håller med irma. Skit i henne.. dålig stil av henne såå falsk!

  Reply
 13. Jennifer juni 10, 2009 at 6:24 e m

  Asså dessie är ju sjukt falsk.. eller det verkar så iallafall!

  Reply
 14. pinsamt. juni 10, 2009 at 6:29 e m

  Det är ju sjukt att inte dessies kompis

  fattar att dessie bara är med henne sen hon fick

  sin moppe, hon har väl aldrig umgåts så mkt med henne förr ?.

  HAHA, dessie är ju pinsam.

  Reply
 15. Carro juni 10, 2009 at 6:34 e m

  Varför fortsätter du vara kompis med henne? Man kan ju inte vara kompis med någon som bara skiter i en. Om man är vänner lyssnar man på varandra och skiter inte bara i en så där och går med nån annan. Det verkar bara så falskt. Som vänner ställer man upp för varandra, det handlar om att ge och ta. Det verkar i mina ögon som att Dessie är en sån som bara tar, utan att ge något tillbaka.

  Du får ställa ultimatum. Eller "göra slut" med henne som kompis. Jag är säker på att det finns bättre vänner än henne där ute. Hon får skärpa sig eller dra!

  Reply
 16. Ellinor Berglund juni 10, 2009 at 6:41 e m

  Men gud! Jag har vart med om massa liknande saker och ändå har jag inte lämnat dem som jag då borde.. Men Paulina, hittaa nya vänner säger jag bara! Hon behöver inte vara din bästa vän om hon beter sig sådär. Det är svårt, men du är värd mer!

  Btw, vi har vart med samma kille en gång i tiden mohaha! (6) Sedan har du bråkat med min kompis vad jag vet ;o Det skulle faktiskt vara kul om du kunde svara någon gång. 🙂 PUSS!

  Reply
 17. Jessica juni 10, 2009 at 6:41 e m

  Skit i dessie. 🙂

  Reply
 18. bella juni 10, 2009 at 6:46 e m

  sådär gör verkligen inte en riktig kompis.-

  Reply
 19. Matilda juni 10, 2009 at 6:48 e m

  det är inte riktig vänskap om hon håller på sådär. skit i henne ett tag och sedan kommer hon tillbaka till dej när du behövs.

  pusss din blogg äger 🙂

  Reply
 20. Frida L juni 10, 2009 at 6:57 e m

  Paow!! Jag har tänkt lite över allt du har skrivit och det är inte så konstigt att alla säger typ du är en dum blondin eftersom det är det första intrycket dom får. Även jag har sagt att jag läser en 2 bloggar som drivs av stockholms största fjortisar. Men jag inser att du inte är så mycket fjortis på insidan. Du är smart du är söt du är social. Killas dras till dig det ligger i deras natur. Du är väldigt mogen och känsligare än vad man kan tro.

  Jag tror och tycker att du har hamnat i fel kretsar och umgänge. Du har sagt att du ska göra dig av med lite kompisar och så. Fan vad bra !! Gör det.

  Du har alla möjligheter i världen att bli något stort. Jag känner inte dig så egentligen kan jag ju itne sitta här och skriva det jag gör, men jag utgår ifrån det jag har sett.

  Dessie är inget bra för dig, en kompis håller inte på sådär, jag vet det är sjukt frustrerande. Jag blir asarg när nån gör så. Ett löfte är ett löfte så är det bara. Ni är inte rediga kompisar eller bästisar. Jag vet inte hur det är i stokcholm men här där jag bor så är bästisar några som ställer upp för varandra i vårt och torrt. Håller löften, bevarar hemligheter. Man kan nästan läsa varandras tankar. Som i ditt fall så har itne Dessie länkat dig. Jag hade definitivt länkat min kompis även om det innebar att hon fick mer läsare, so what?? Hennes lycka betyder mer än läsare liksom.

  Du är en redig superkvinna om du har orkat läsa igenom min uppsatts 😀

  Du är starkare än dom flesta, fortsätt med det !!

  //Frida

  Reply
 21. anna juni 10, 2009 at 7:01 e m

  sådär är det mellan mig och en av mina vänner också, man undrar ibland vad de tänker med :/

  Reply
 22. Gabriela juni 10, 2009 at 7:06 e m

  JAG HATAR DESSIE !!!!!! hon e väääldigt överdriven tycker inte ni ska umgås eller så ställer du upp för mycket

  Reply
 23. lina juni 10, 2009 at 7:17 e m

  men dessie kan ta sej

  Reply
 24. Anonym juni 10, 2009 at 7:23 e m

  DÖDA DESSIE 😀

  Reply
 25. Anonym juni 10, 2009 at 7:24 e m

  alla vet att du älskar dessie. men hon utnyttjar dig, du ställer upp för henne men får ingenting tillbaks. Hon har blivit känd för hon är bästis med dig. Hon har "tagit" dina vänner och gjort dom till sina, Hon skiter i dig ofta , dumpa henne ! du är värd så mycket bättre !

  Reply
 26. Lena juni 10, 2009 at 7:29 e m

  Paulina, du borde fan veta det här bäst, men dessie utnyttjar dig som fan om du inte märkt det och det jävligt synd !

  Låt henne inte göra så att din personlighet sjunket !

  Reply
 27. Åsa juni 10, 2009 at 7:37 e m

  Jag är äldre än vad du är.. jag har själv varit i din ålder, haft en "bästa vän" som förr eller senare svek.

  Idag, ungefär 4 år senare har jag släppt bästis skiten, det funkar inte.. Det är bättre att ha några nära (inga bästa vänner) som du kan prata och ha kul med tillsammans, några du träffar ibland. Har man en bästis förlorar man ofta de andra vännerna man har eftersom man ägnar stor tid till bästisen. Hitta några vänner du verkligen tycker om Umgås med alla någon gång, en av dom någon gång men håll dem alltid nära dig.

  Killar är bäst btw, speciellt när de lär sig att prata om känslor, där har du bästa vänner, killar behöver inte snacka skit.

  Vore kul om du kunde svara tillbaka och verkligen tänka över dom vänner du verkligen kan lita på. Min bästa vän tappade jag kontakten med, idag är hon en bekant som jag umgås med lite då och då. (2 ggr per månad kanske)

  Lycka till, jag säger inget om Dessie då jag inte känner henne, bloggar är oftast falska…

  /Åsa

  Reply
 28. Linwsan <33 juni 10, 2009 at 7:43 e m

  Jag tror att du vet om det… men Dessie utnyttjar bara dig Paow. De är ju ditt val men jag tkr att du nt ska vara med henne. Hon verkar ju så himla falsk! Ha de bra Paow!! puss och kram från linwsan!

  Reply
 29. Emma Olsson juni 10, 2009 at 7:48 e m

  Haha, jag såg er två och några andra i Bagarmossen. 🙂 jag såg på långt håll att det var ni, men jag tänkte att det inte kunde vara ni eftersom att det var Bagarmossen. 😉

  Reply
 30. Daniel juni 10, 2009 at 7:55 e m

  Alla sugna singeltjejer se hit! Alla mina kompisar har lagt ut sig på min sida som kontaktannonskillar. Alla är vi snygga, singlar som letar efter den rätte bloggtjejen. Sidan växer enormt nu. Nu har vi lagt upp mer info om de stekheta singelkillarna. Kika förbi o se om du hittar den rätte:P

  Kram

  Reply
 31. Anonym juni 10, 2009 at 7:56 e m

  Dissa Dessie säger jag bara, du är inte hennes jävla knähund, även om hon tycks tro det.

  Go you girl

  Reply
 32. ellyyandersson juni 10, 2009 at 8:01 e m

  asså du borde verkligen hålla dig ifrån dessie och skita i henne, hon skiter ju i dig och dissar sönder dig, jävla bitch är hon..

  hoppas du förstår det att du är värd bättre än hon som kompis 🙂

  Reply
 33. hemligt juni 10, 2009 at 8:25 e m

  jag är med min bästis ungefär hela tiden på helgerna efter skolan m.m. men när jag kommer t skolan e det helt anurlunda då är det en tjej där ( mon kompis med ) hon är bara med henne hela tiden och roppar bara på henne om det händer ngt och aldrig på oss och hänger efter henne hela tiden och jag vet inte vad som händer längre :/

  fan vad takig dessie e ! skit i henne paow du är så klart mkt bättre än henne

  älskar din blogg

  Reply
 34. Anonym juni 10, 2009 at 8:37 e m

  varför är du ens med henne då? hon verkar inte vara värd dig 🙂

  Reply
 35. S juni 10, 2009 at 9:05 e m

  du är värd bättre vänner än sådär..

  Reply
 36. Anonym juni 10, 2009 at 10:42 e m

  hon gör så bara för att hon "lever" för den där moppen just nu… hon skrev ju i sin blogg nån gång att hon skulle åka moppe hela sommarn.. bara för att den där tjejen hade fått en, så nu kommer du nog ingen vart med dessi, hon dissar dig pga en moppe, o e det värt det?? nä, skaffa nya vänner!! Nya vanliga människor som bryr sig, det är va du e värd!

  Reply
 37. kiki juni 10, 2009 at 10:59 e m

  för det första, SLUUUUUUUUUUUTA SPAMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ingen läser era jävla bloggar ändå.. idioter. & Paow, alltså. Dessie e falsk. Så är det bara, hon tål inte att man faktiskt kan va sötare och snällare än henne. Du har personlighet osv, och jag läser din blogg varje jävla dag. Har t.o.m reklamerat dig, inte för att det behövs kanske men, mina kompisar gillar att läsa bloggar, aja. Jag gillar inte dessie, och kmr aldrig att gilla henne om hon nt ändras.

  Reply