Godmorgon

Godmorgon alla läsare. Vaknade runt kl halv två idag, men har inte riktigt orkat helt enkelt. Idag är en sån seg dag, en paow&dessie dag kankse man ska kalla det ? Kanske är för att det är dåligt väder ? Kanske inte… Känner mig ovanligt blek, och väldigt otaggad inför midsommarafton imorgon. Då man ska dansa runt stången och supa sakllen av sig. Fast jag tror att jag hoppar dirckandet..

Vaknade av att mammsen kom in med en ny mjukisdräkt till mig. En lila, love it ! Jag älskar mjukiiskläder, det bästa som finns. Lätt, om det inte skulle vart så inne me "desto-oskönare-desto-snyggare" stylen. Så skulle jag levt i mina mjukisdräkter.

Men nu ska vi gå till solariumet och jobba på  hudcanern, jag börjar få hudförändningar på brösten, så jag ska sola med bikini. Och sen så måste jag sluta sola. Men jag tar helldre livet av mig en går runt som ful och likblek, jag är ful när jag är blek. Aldrig mer blek.

 

Nya mjukisdräkten !

Haha jag ser flintis ut. Men jag har toffs, fick en fläta av mammsen också. Älskar dom ! Köpt på glitter !

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - Pink happiness!! Alexandra Nilsson - En dag utan surfning Alexandra Nilsson - Another day in Bali.. Caroline Roxy - Blondie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *