Hello!

Hej alla söta läsare!

Idag så hann jag inte riktigt blogga när jag vaknade. Jag ville ut och vara i den härliga solen, btw har ni inte känt hur varmt ute det är nu, och kl är lixom 01! Sjukt skönt eller hur..

Igår så sov jag hos Anniepannie, och vi gick ut runt kl 3 typ..? Innan jag kom på att jag var tvungen att rusha in till stan för att jag skulle göra ansiktsbehandligen hos nyhter24… Den får ni inte missa. Det var jätte skönt och min hy känns superfräsh nu! Men – var att jag inte fick sminka mig på hela dagen. Men jag klarade mig,
Sen efter det så träffade jag Annie i stan och handlade ett par sjukt snygga brillor.  Jag som inte passar i brillor egentligen.. Men dom funkar.. Efter att Annie drog hem til Tyresö så skulle jag hem och hämta lite saker hos pappsen, och nu har vi ju äntligen fått tbx lägenhete i stan, as skönt! Men det tog ett tag för hnm så jag åkte till stan och raggade upp Jonny och ett par andra.. Men dom skulle till spånga, det är ju soooooo lastt year.. typ? Så vi drog hem till mig. Och nu är vi hemma, och vi sitter och drciker pepis.. Mmm…..

Johnny jag och mina brills.. 🙂

Johnny & jag..

Jbb pouse

Posted in: Livsstil
Kommentarer (67)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *