Home agin..

Hello saknat mig ?

Kom precis hem, igår så drog jag ju ut rätt så sent. Runt kl sex. Skulle träffa Dessie, men nej hon skulle på bio med Alexandra. Så då sa jag, good nu har du gjort ditt val. Du har dissat mig i två f*cking veckor. Men det är lungt.

Aja snackade lite med en av mina närmaste vänner David. Vi åkte och träffades och åkte senare hem till hnm. Vi käkade lite satt framfördatorn, och jag messade… Haha kulkul. Efter ett tag så slocknade david och tog all plats i sängen så jag gick och la mig i hans lilla sängs fotdelen.. Mysigt och jag har ont i ryggen !

Vaknade av att David sa att Wille och Save skulle komma. Vilket dom gjorde, kl 8 på morgonen ! Fast dom hade iförsig vart på fest. Så inte så konstigt. Vi chillade lite hemma hos hnm. Medans jag, åkte med gårdagens kläder&trosor. Och håret flottigt.. Inte najs ! Men jag följde iallfall med dom in till stan, där vi gick runt och drev på söder. Mysigt med en premenix ! Tills jag bestämde mig för att åka hem och praktiskt taget dusha !! Så nu är jag fräsh, men måste fixa mig ska snart ut igen och möta Johnny. Är galet trött för att jag sov bara 4 timmar inatt *gäsp*…

Jag och Davis igår 😀

Och medans david såg så tog jag en massa egobilder med fula grimaser..

Wille haha….

En bild på mig och David i hans brillor.. Haha !

Haha, save och jag..

Wille var en riktigriktigt BLEKFIIIIS

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - Fresh face Alexandra Nilsson - Event för Sofie Sarenbrant Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Sveriges första influencerkampanj till förmån för Barncancerfonden! Alexandra Nilsson - Vilken magisk kväll! Sponsored - Icon Mirror

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *