HOME AGIN

Hello lovers !

Nu kom jag nyss hem. Eller för typ en timme sen, men har pratat i telfon och druckit vatten. För första gången på vädligt länge. Kändes som jag verklige behövde det.

Åkte in till stan runt 8a och träffade Isolde Clea och deras kompis Alle. Vi bara drev runt och jag och Isolde snackade gamla minnen. Mysigt, hon är så otroligt rolig som person. Haha ! Har verkligen saknat henne 🙂

Ibland så bjuder jag på mig själv.. Jag och Cela 🙂

Haha Isolde =)

Personen som åkte sparkcyckel blåste bubblor med en bullmaschin och sprang runt och så " dom två tjejeraa gjorde ett hopp för framtiden i klackskor " haha..

Haha

 

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - Vill ha väldigt gärna Caroline Roxy - Mixin it up Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Hej och godmorgon Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *