HOME NOW..

Hello alla paowLovers!

Nu är jag äntligen hemma, jag och Tessie sitter och äter nudlar och dricker cola.. Myspys.

Idag så har det inte hänt så mycket, jag träffade Tess i slussen. Vi drog ut ett varv med hennes hund och gick en lång och mysig promenix ! Sen så skulle vi träffa Maria och Jenoa och drog till Hornstull. Men vi hittade inte dom, men ist så träffade jag mina gamla klasskompisar från höglaidsskolan Veronicka Molly Nadine och några andra, vi gick runt i hornstull. Och "hängde" lite.. Vi gick ner till Tato där Rebecka och en full jätte söt tjej som heter Emma också badade. Haha såg rätt så kallt ut. Men vi var iallfall ett gäng. Jätte mysigt !

& nu så kom vi hem !

Jag Jenoa och Emma.. Kommer inte ihåg vad dom andra hette..

Ingen anign om vad han heter, men han ville vara med på bloggen..

Hela gänget !

Emma hennes kompis och lilla [email protected]

Virrefirre och jag ! Hemsk bild på mig…

Jag och min pojkvän, Allan !

Virre jag och rebecka 😀


Haha..

Wilma mannen med näsbrorrara Virre !

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - Fresh face Alexandra Nilsson - Event för Sofie Sarenbrant Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Sveriges första influencerkampanj till förmån för Barncancerfonden! Alexandra Nilsson - Vilken magisk kväll! Sponsored - Icon Mirror

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *