Jag tjänar pengar, på videofy.me . På samma sätt som K. . Jätte bra företag,  men jag får ut någoting mellan 12-15 000 i månaden. Och jag betalat ungefär 30 % i skatt.. Vilket är lite tråkigt, det är jobbigt att ge sina pengar till lata personer som i dom flesta lägen inte orkar jobba..  Så nej jag ljuger verkligen inte om att jag tjänar pengar ! För er tröga som inte fattar, videobloggar. Man får ca 4-5 öre per klick..

Är vad jag får ut denna månad.. Inte super mycketr, men jag klarar mig.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (118)
 • Fredrica

  Det är ju jättebra!!! 🙂

 • Sanna

  13.000.. jag hade inte tackat nej!

 • Anonym

  vill med tjäna pengar ;P haha:(

 • Classe

  Bilder på dig å tess från inatt.

 • Anonym

  du sa att du tjänade mer än våra föräldrar, min morsa kännar tre dubbelt som du får i lön, så fuckoff

 • Lona ♡

  de där är fan bra 😀 hahah
  och du tjänar mer än vissa. men du skattar väl hoppas jag?

 • tove söderström

  men jag klarar mig? du tjänar mer än dubbelt så mycket än vad en normal 16åring 🙂 så du kan ju vara glad över det iallafall 😉

 • Anonym

  hon kan väl inte skatta än?

 • Anonym

  DIVA ?
  Du säger att du klarar dig på 13 000 ?! Du är fan bortskämd…
  Tänk på vad en vanlig 16-årig tjej kan tjäna !
  Skäms på dig paulina !

 • Anonym

  assso får du 13000 tusen shiiit asso hur gör man kan du inte säga 🙂

 • Cecilia

  omg 😮
  du får ju hur mycket pengar som helst kvinna?! ;o
  hur kan man göra så man tjänar pengar på Videofy saken ? =),
  kram, btw din blogg äger, du äger! 😉

 • Anonym

  Jag klarar mig skriver du..vet ingen annan tjej i din ålder som har en månadsinkomst på 13000 spänn. Så skriv inte att "jag klarar mig" för du skämmer bara ur dig själv..

 • cHARLIE

  Vaddå "inte supermycket, men jag klarar mig". Vet du att jag hade varit glad om jag haft så mycket pengar! Men själv så måste jag JOBBA för att tjäna mina pengar… BORTSKÄMDA UNGE! Men jag får väll skyla mig själv som går in här och bidrar till dina pengar…

 • Jessica

  Hemskt att en sextonårig bortskämd unge tjänar mer än mig och min familj. Själv så får vi hanka oss fram varje månad för att ha råd med mat! Vilket vi knappt har! Varför är världen så orättvis??

 • Anonym

  vaddå inte supermycket ?! Du är 16 år och tjänar 14000 i månaden, det är visst supermycket, så kom inte och säg annat! bortskämd eller vad ?

 • Emma

  inte super mycket?
  du får 13.000 kr medans tonåringar som inte har en blogg eller jobb får ungefär 1000 i månaden..
  snacka om att inte ha någon uppfattning om pengar..

 • Emma

  Till Jessica,

  Helt jävla sjukt. Just nu är det svåra tiden vilket det är för hela världen och då sitter en 16 åring och säger att 13.000 kr inte är supermycket pengar. Det hade kunnat livnära en 4 pers familj en månad om man hade prioriterat rätt.
  Paulina du är ju bara bortskämd men jag antar att what goes around comes around. Medans vi andra 16 åringar sitter i skolan bloggar du, när din bloggtid är passé har du ingen framtid. Då sitter vi med slantarna och du bor väl hemma.

 • greta (:

  vilken sida videobloggar du på? 🙂

 • Josefine

  shiit! jag skulle inte tacka nej till så mycket! :O 13.000 liksom :O

 • Tz

  Tänkte bara påpeka att vem som helst kan tjäna pengar på sin blogg, så sluta gnäll över att ni inte har pengar och ta tag i erat liv istället..
  Själv har man tre jobb och kämpar men inte sitter jag och gnäller för att Paulina tjänar bättre på att "bara" blogga. Gör något istället för att klaga.

  Paulina, trettontusen är inte lite pengar, men du förtjänar dom säkert, så spendera dom väl 😉

 • Frida

  Förlåt jag gillar dig Paow men fyfan !!

  "Inte supermycket, men jag klarar mig" på 13000 jävla svenska riksdaler !!

  Jag får 1050 varje månad, då måste jag handla alla kläder själv alla hårprodukter alla skönhetsprodukter, alla tidningar. Allt måste jag betala själv. 1050 Räcker knappt åt det. Nu har jag precis fått mitt barndbidrag men jag levde på 5 kronor under två veckor.

  Ska vi byta liv? 13000 kr räcker i ett helt år för mig typ. Du får det varje månad.

 • Ilona

  Men din jälva idiot. Hon är ju förfan inte över 20 år. Din mamma har kanske ett jobb som ger mkt pengar , hon har en blogg din idiot man kan inte tjäna hur mkt som helst då heller:p. Paow får jävligt mkt för blogg, hon lär få mer när hon är äldre och få mer än din morsa.

 • Harry

  13000, och du säger att du "klarar" dej…hur tänker du egentligen?? du är vaddå, 14-15 år? och får ut 13000 på en månad? när dom flesta i din ålder har typ studiebidrag, och klarar sej utan problem på det…så du ska inte klaga, i din ålder är 13000 fan en förmögenhet! så försök inte låssas om nåt annat…

 • rebecca

  jag har läst igenom kommentarerna och jag tycker vissa är skrattretande när ni säger att hon skämmer ut sig när hon uttalar så. vem fan är det som skämmer ut sig egentligen när ni blir sura över att hon har mer pengar än er? Gör fan något åt livet då om ni klagar så jävla mycket!? skaffa egna pengar, detta betyder bara hur svartsjuka styr er. Lägg ner bara! GO PAULINA, och jag hoppas verkligen att hon får in mer pengar så ni som är avundsjuka tar tag i era liv, för om ni håller på såhär lär ni fan inte komma långt i livet 🙂 P E A C E

 • erikarbast.blogg.se

  Lyssna på Mia Rose nya låt på min blogg!

  http://erikarbast.blogg.se/

  Lyssna på Mia Rose nya låt på min blogg!

  http://erikarbast.blogg.se/

  Lyssna på Mia Rose nya låt på min blogg!

  http://erikarbast.blogg.se/

  Lyssna på Mia Rose nya låt på min blogg!

  http://erikarbast.blogg.se/

  Lyssna på Mia Rose nya låt på min blogg!

  http://erikarbast.blogg.se/

  Lyssna på Mia Rose nya låt på min blogg!

  http://erikarbast.blogg.se/

  Lyssna på Mia Rose nya låt på min blogg!

  http://erikarbast.blogg.se/

  Lyssna på Mia Rose nya låt på min blogg!

  http://erikarbast.blogg.se/

  Lyssna på Mia Rose nya låt på min blogg!

  http://erikarbast.blogg.se/

  Lyssna på Mia Rose nya låt på min blogg!

  http://erikarbast.blogg.se/

  Lyssna på Mia Rose nya låt på min blogg!

  http://erikarbast.blogg.se/

  Lyssna på Mia Rose nya låt på min blogg!

  http://erikarbast.blogg.se/

 • Anonym

  du vet uppenbarligen inte vad skatten går till?
  skatten går tillbaka till dig själv på olika sätt.
  bla gratis tandvård tills 18 år. skolmat, kommunala löner, bla. till polis etc. sen finns det en viss del som går till bidrag. men då kan man också fråga sig om de kunde spela in ett videoklipp på 2 min och få 13 000, tror du inte de skulle göra de då? tänk lite till innan du publicerar ett blondt inlägg

 • Malin

  ha ha vadå jävla ge pengar till lata folk som inte orkar jobba? kommer från nån som tror att blogga är ett riktigt jobb. Vet du ens vad skattepengarna går till?

 • ann-lovise

  så grovt bortskämd de är vad du e!!!!

 • Julia N

  Vad tur du har 🙂 Jag skulle vara jätteglad om jag var du. Jag får 1000 kr i månaden. Tänk dig. Du får mer i månaden än jag får på ett år. Jag är avundsjuk på dig. Men jag gör ju inget åt det. Så jag får väl skylla mig själv. Inget sommarjobb har jag. Och jag har bara en blogg med ca 10 besökare om dagen. Du är riktigt lyckligt lottad! Btw, jag gillar din blogg 🙂

 • Kajsa

  Klart vi är avundsjuka på dig, det är ju väldigt lättförtjänta pengar som vi alla skulle vilja förmånen att ha. Ja, jag kan förstå att folk blir provocerade när du får 13000 att låta som småpengar, det känns väldigt oförskämt och nästan elakt sagt.

  Jag var rätt nyfiken på denna blogg eftersom du har så många läsare, men detta var inte vad jag förväntade mig. Men så, nu har jag kikat i alla fall.

  Använd lönen väl, det finns många välgörenhetsorganisationer som behöver din hjälp, för du "klarar dig ju".
  Här är några tips:
  http://www.raddamammorna.se/
  http://www.wwf.se/
  http://www.cancerfonden.se/

 • Linna

  Du ska nog lära dig något om verkligheten innan du uttalar dig. Din skatt kommer tillbaks till dig själv, till att börja med. För det andra – det du gör är inget jobb.

  Jag kollar aldrig på dina videoinlägg, inte heller Kissies eller någon annan av er avskyvärda fjortisar på grund av detta – det borde ingen annan göra heller.

 • erika

  Hur fan kan du tycka att 13.000 är lite?
  Det finns ungdomar som knappt får en tusenlapp i månaden och du tycker 13.000 är så "du klarar dig". Du kan köpa tre gånger så mycket mer än vad vissa kan.
  Visa lite tacksam het!!

 • Karin Ellnestad - Blondin & Smart ;)

  tycker du förtjänar pengarna mer än vad de andra bloggerskorna gör :P:)

 • marie madelene

  för en stund sen hittade jag en blogg med massa bilder & skitsnack(?) om just dig! 🙂 ville bara skriva det. ciao

 • manda

  alltså.. du är ju värre än de som lever på andras skattepengar, du får typ tre gånger så mycket som dem och du gör ju inget mer än va de gör. Att blogga kan du knappast räkna som jobb, omg

 • Fia - i don't give a fuck!

  Behöver man verkligen betala skatt på 13000?

 • NELLY OLANDER.

  så du tjänar aså 4-5 öre per klick du gör när du är inloggad på videofy.me?

 • jaja,,

  wow.. du klarar dig knappt med 13k kronor i månaden? stackarn..

 • Josefin

  Jag är avundsjuk på pengarna ja, det är synd att en bortskämd fjortonåring ska få 13 k i månaden. Och skatten går inte till lata människor, det går t.ex till sjukvården och skolorna, så att du kan gipsa foten du kommer bryta när du går i dina klackar för 8 000kr helt gratis! Jag blir lite förbannad. Du klarar dig? Tänk på de som lever på mindre än 30 kronor per dag i bolivia t.ex. Inget skämt Paulina, snälla nån.

 • SANNA

  När du betalar skatt betyder det att du får tillbaka det; antingen i form av skatteåterbäring eller genom sjukvården, skolan etc. Så du hade inte fått gå i skolan gratis om folk inte hade betalat skatt. Detta kallas för ett socialt skyddsnät, och det är därför vi inte har det som i USA, där man får lägga galet mkt pengar på försäkringar och skolan.
  Jag är glad att jag får betala skatt, men håller klart med dig om att jag inte vill att folk ska ha det som A-kassa. Dock har borgarregeringen sett till att det blir svårare och svårare att få ut A-kassa.
  Jag skattade 30% förra året, och fick tillbaka 8000 kronor när skatteåterbäringen kom, vilket är ett bra "sparsätt" egentligen. Bättre att låna ut pengarna till staten och få tillbaka dem sedan, än att behöva betala extra sedan!

 • Nyfiken

  Heejsan helt otroligt mycket pengar ju 🙂 ´men de e du säkert värd 🙂 Men kan du inte skriva ett inlägg om hur den där videofy (stavning) grejen fungerar Tack på förhand 🙂

 • Anonym

  Det där var så dumt sagt, du får fan tänka dig för innan du säger att du "klarar dig". Egoistiskt tycker jag, det finns de som är lika gamla och äldre än dig som aldrig skulle få så mycket på kontot i månaden, där sitter du och gottar dig i pengar som du långt ifrån förtjänar, tänk på de som sliter för pengar och ändå inte får lika mycket som du. Fy fan det är bara något som uppblåsta urblekta låtsasblondiner kan tänka sig att säga, och bara tänka på sig själv..idiot

 • Anonym

  Det där var så dumt sagt, du får fan tänka dig för innan du säger att du "klarar dig". Egoistiskt tycker jag, det finns de som är lika gamla och äldre än dig som aldrig skulle få så mycket på kontot i månaden, där sitter du och gottar dig i pengar som du långt ifrån förtjänar, tänk på de som sliter för pengar och ändå inte får lika mycket som du. Fy fan det är bara något som uppblåsta urblekta låtsasblondiner kan tänka sig att säga, och bara tänka på sig själv..idiot

 • selma

  vill du ha fler besökare på din blogg? http://www.viraltrafik.se/?missturkia
  man kan få upp till tusen besökare i veckan, varför inte?
  de är en kul grej, fler människor läser om just DITT liv. de har redan tittat in några stycken,
  tack så mycket! http://www.viraltrafik.se/?missturkia, om du vill att fler folk ska läsa din blogg.
  http://selmasedef.blogg.se
  puss

  vill du ha fler besökare på din blogg? http://www.viraltrafik.se/?missturkia
  man kan få upp till tusen besökare i veckan, varför inte?
  de är en kul grej, fler människor läser om just DITT liv. de har redan tittat in några stycken,
  tack så mycket! http://www.viraltrafik.se/?missturkia, om du vill att fler folk ska läsa din blogg.
  http://selmasedef.blogg.se
  puss

  vill du ha fler besökare på din blogg? http://www.viraltrafik.se/?missturkia
  man kan få upp till tusen besökare i veckan, varför inte?
  de är en kul grej, fler människor läser om just DITT liv. de har redan tittat in några stycken,
  tack så mycket! http://www.viraltrafik.se/?missturkia, om du vill att fler folk ska läsa din blogg.
  http://selmasedef.blogg.se
  puss

  vill du ha fler besökare på din blogg? http://www.viraltrafik.se/?missturkia
  man kan få upp till tusen besökare i veckan, varför inte?
  de är en kul grej, fler människor läser om just DITT liv. de har redan tittat in några stycken,
  tack så mycket! http://www.viraltrafik.se/?missturkia, om du vill att fler folk ska läsa din blogg.
  http://selmasedef.blogg.se
  puss

  vill du ha fler besökare på din blogg? http://www.viraltrafik.se/?missturkia
  man kan få upp till tusen besökare i veckan, varför inte?
  de är en kul grej, fler människor läser om just DITT liv. de har redan tittat in några stycken,
  tack så mycket! http://www.viraltrafik.se/?missturkia, om du vill att fler folk ska läsa din blogg.
  http://selmasedef.blogg.se
  puss

  vill du ha fler besökare på din blogg? http://www.viraltrafik.se/?missturkia
  man kan få upp till tusen besökare i veckan, varför inte?
  de är en kul grej, fler människor läser om just DITT liv. de har redan tittat in några stycken,
  tack så mycket! http://www.viraltrafik.se/?missturkia, om du vill att fler folk ska läsa din blogg.
  http://selmasedef.blogg.se
  puss

  vill du ha fler besökare på din blogg? http://www.viraltrafik.se/?missturkia
  man kan få upp till tusen besökare i veckan, varför inte?
  de är en kul grej, fler människor läser om just DITT liv. de har redan tittat in några stycken,
  tack så mycket! http://www.viraltrafik.se/?missturkia, om du vill att fler folk ska läsa din blogg.
  http://selmasedef.blogg.se
  puss

  vill du ha fler besökare på din blogg? http://www.viraltrafik.se/?missturkia
  man kan få upp till tusen besökare i veckan, varför inte?
  de är en kul grej, fler människor läser om just DITT liv. de har redan tittat in några stycken,
  tack så mycket! http://www.viraltrafik.se/?missturkia, om du vill att fler folk ska läsa din blogg.
  http://selmasedef.blogg.se
  puss

 • Anna - en blogg om förändring

  Hihi, du har så du klarar dig i sommar alltså 🙂

 • sofia

  så jävla dum?!!! till lata människor!?? VET DU EGENTLIGEN VARFÖR DU BETALAR SKATT DIN JÄVLA ÅSNA!!! FÖR ATT HA VÄGAR ATT GÅ&ÅKA PÅ, FÖR ATT FÅ DEN SJUKVÅRD DU TROLIGTVIS VILL HA NÄR DU ÄR SJUK.. SKATTEPENGARNA GÅR TILL ALLLLLTTTT SOM GÖR VÅRT SAMHÄLLE FUNGERANDE + att du allllllttid får tillbaka dina skattepengar på något sätt. fyy fan vad du är pinsam :S

 • robiN

  inte för att vara elak men lata? Hmm det är ju kanske inte det mest krävande "jobbet" att driva en blogg eller?
  Fast å andra sidan jag gillar inte häller att betala skatt, man blir liksom lite ledsen när man kollar på före och efter skatt 🙁

  Kram

 • Anonym

  varför lägger du inte in annonser då?
  du skulle tjäna såååååå mycket mer!

  http://www.marittas.blogg.se
  http://www.marittas.blogg.se
  http://www.marittas.blogg.se

 • Vilhelmina

  Haha hm, måste hålla med ovanstående när de tycker att du går till underdrift när du säger att du "klarar" dig.

  Som student får jag ut max 7400 kr / månad NÄR JAG PLUGGAR, dvs inte under sommaren. Men det är om jag väljer att ta lån, det är endast ca 2400 kr / mån som man får behålla och inte måste betala tillbaka senare. Dessutom finns det ett tak för hur mycket jag får tjäna / termin på extrajobb, går jag över det taket drar de ner på hur mycket man får i bidrag, kul? Rättvist? Nej, inte särskilt, men så lever samtliga studenter i Sverige idag.

  Så du kan vara väldigt nöjd med dina ca 9000 efter skatt tycker jag. Du borde lite mer än klara dig.

 • Ida

  klart du måste klara dig. Du är inte ens myndig än och redan tjänar du mer än tre gånger så mycket som andra i din ålder i snitt gör per månad. Så jag håller med föregående talare att det faktiskt är lite underdrift att du "klarar dig". Det är kempego att hela den här branschen öppnar dörrar för folk, men när du säger att du ogillar att betala skatt så tycker jag att du borde läsa på lite. Du betalar även skatt för att du själv ska kunna få gratis tand- och sjukvård exempelvis. Det svenska systemet är inte att klaga på, det finns de länder där lagsystemen är värre.

 • Linda

  pallar du inte betala skatt för att folk sitter hemma och latar?
  ja det är ju jävligt jobbigt att blogga lite, -.-

 • Anonym

  kan inte du börjar typ, hjälpa andra att få succéer och typ lägga ut andras videofy me videos, en i veckan för att hjälpa andra att komma " i topp"

 • Ceci

  hur funkar videofy.me? 🙂

 • Anonym

  då ska jag klicka asmkt så får du några hundratusen ;D

 • Anonym

  förresten varför skriver du K och inte bara Kissie? För att hon inte ska få fler läsare eller? ;o

 • Nadja - men kallas Barbie

  Du ska vara glad för dom pengarna, inte många i din ålder som tjänar pengar på att folk kollar ens videos 🙂

 • labar

  skit fin blogg! och vad tur du har som får pengar också 😀

 • leila

  hoho!
  Är det helt gratis att regestrera sig och använda videofy.me? tackar för svar!
  kram

 • Anonym

  lata människor? Okej, det är mycket men, de går till sjukvården och äldreomsorg och komuner med mera. ! Fatta om du skulle ha ett gips och betala MUUUULLTTUUM bara för att ingen betalar skatt! Tänk!

  http://www.starcevic.blogg.se

 • sofia

  Hej, din bortskämda unge (nejdå jag är inte missunsam).

  Jag måste bara förvissa mig om att du är medveten om att du har det rätt bra? Jag har ett heltidsjobb, d.v.s. 160 timmar i månaden och tjänar mellan 12-16000. Då har jag lägenhet, bil, elräkningar, tele/bredband/tv, radiontjänst, mobilräkning o.s.v. i all oändlighet.

  Underskatta aldrig pengar, särskilt om du får dem för att skriva några rader varje dag, medan andra faktiskt anstränger sig i sitt jobb. Andra genomgår arbetsintervjuer, jobbiga chefer, kassa arbetstider, högljudda kollegor, sunkiga matlådor… Underskatta aldrig pengar.

 • Johanna

  Blir så irriterad. Du tjänar pengar på att skriva massa skit!? Du gör dig inte förtjänt utav ett enda öre. Men ändå så kan du med att sitta och säga att det inte är så mycket pengar men att du "klarar" dig? Fattar du att det finns folk som lever på en mindre summa än så för en hel månad? Och då sliter dom och JOBBAR ihop pengarna själva. Du sitter vid din jävla dator och skriver massa oväsentligt, du är precis som vilken tonårstjej som helst. Gör dig inte så jävla märkvärdig.

 • Lisa

  kan vi som har mindre bloggar tjäna på det? och kostar de något för oss som lägger upp? va snäll och svara.

 • josefin

  Inte för att kritisera dig alltför mycket, men när du säger att "det är lite tråkigt att betala skatt till människor som oftast inte orkar jobba" förstår jag inte hur du tänker. Hade du inte haft bloggen hade du haft 0 kr i inkomst och när du dessutom inte går i skolan, vad ger det dig för framtid? Du kommer inte kunna leva på bloggen för alltid, vilket du säkert vet, och vad ska du då jobba med? Se till att börja ta tag i din skolgång – så slipper du leva på skattepengarna i framtiden!

 • Anonym

  "Vilket är lite tråkigt, det är jobbigt att ge sina pengar till lata personer som i dom flesta lägen inte orkar jobba.."

  du är en av dom, eftersom ditt jobb är att sitta hemma och videoblogga.

 • bOBBY

  http://itsmebobby.blogg.se/2009/june/vad-fan-sager-du-paow-1.html

  Jag är också en ärlig människa och står för vad jag tycker! This is for u baby.

 • Anonym

  Vad jag vet så går du inte ens i skolan, 13000 är rätt mkt för en 16 åring men du kommer ADRIG att kunna försöja dig själv på det om 10 år. Du lever nu. ta tag i ditt liv. Månadslönen för dem som står i kassan på mcdonalds är runt 14-15 tusen, förstår du?

 • tja

  ska du snacka om lata personer som inte ens själv tar tag i skolan, de är vell jusst sånna som inte tagit tag i skolan som sen inte får jobb som sen går på socialen. aboo.

 • Marina - Maarimba -

  Nu upprörde du nog ganska många arbetslösa som är beroende av skattemedel. Visst, det finns såKLART människor som inte vill jobba, men merparten av alla arbetslösa idag är det VERKLIGEN mot sin vilja.

  Skitbra att du akn tjäna pengar på din blogg. Och jag hoppas att du sparar merparten av pengarna, eftersom du knappt klarar grundskolan?

 • Anonym

  haha 15 bast och tjänar så där mycke? xD
  och du säger att du klarar dig:D

  Jag måste fan klara mig på 1000kr, du har tur 🙂

 • CLIP

  Ge mig peeeeeeengar!=)

 • LINNEA

  får du pengar på den här skit bloggen :S din blogg borde inte äns få kallas för BLOGG., de är nå annat skit ytlig blablalbal.
  näru sitter där uppe gör du en konstig min =)

  "å ja e fjortis hjärta hjärta" bläääääääääääääääää!

 • sandra

  Skojar du med mig!! Hur kan du sitta och skriva att vi som inte har jobb är lata… Har du ens en aning om hur det är just nu med jobb osv. Tydligen inte. Jag har varit arbetslös i snart två år och sökt över 400 jobb under de här åren!!!! Men har inte ens fått kommit på interjuv! Jag gillar din blogg MEN kom för fan inte och säg att vi är lata, du har inte en aning! NI är lata NI som har bloggar och tjänar pengar på dom NI är lata med tanke på att ni sliter inte era arlsen av er som vissa andra gör!!!! Och som jag säger vi som är fattiga KÄMPAR MEST!

  Men fortsätt med din blogg, du är bra på det MEN skriv aldrig ut något sånt igen för då visar du att du inte vet ett smack!

 • nina

  tycker du verkar jävligt ärlig med allt, så förstår inte hur folk kan säga att du är falsk eller bortskämd. du kännar dina pengar så du kan omöjligt va bortskämd !;D

 • olivia

  13 000, inte dåligt, Det är ju sjukt bra! 🙂 Hihi.

 • sanna

  mycket pengar de ju 🙂

 • emelie

  Skattepengar går inte bara till bidrag lilla du. T.ex sjukvården och läkemedelskostnader i Sverige har högkostnadsskydd som är sjukt mycket bättre än i många andra länder tack vare skattepengar. Dessutom är det absolut inte bara lata personer som får bidrag. Studenter får studiebidrag och de har ju gjort jävligt mycket mer än du som inte ens gått ur nian, vem är det som är lat???

 • Anonym

  Tråkigt att höra din syn på vad skattepengarna går till, du kanske ska ta och kolla upp det för att slippa tycka att det är synd.

 • Gustav

  "det är jobbigt att ge sina pengar till lata personer som i dom flesta lägen inte orkar jobba.. "

  Ja det är ju så jobbigt att blogga hela dagarna. Det är verkligen ett vanligt arbete.

 • emma

  skatten går inte bara till lata människor utan även till sjukhus, byggen osv.

 • Mathilda Klitte

  när du skattar upp tills du fyllt 20.. eller kanske 25. Går till din egen pensionsfond, som du haft sedan du var nyfödd. Så att skatta vid ung ålder är bra (Y)

 • Therese Marie

  wow säger ajg bara… det ska jag börja med xD

 • Malin

  Tack för att ni talade om vad skatten går till 😛 Sitter en liten snorunge där som är för snål för att dela med sig av sina skattepengar (?) Haha jag skrattade gott när jag läste det 😛
  Uppenbarligen har vi läst vad andra snåla stora bloggerskor tycker om att dela med sig och snott rakt av. Pinsamt..

 • asdf

  hej!

  jag vet inte om nån redan sagt det, orkar inte läsa kommentarerna. men att "Vilket är lite tråkigt, det är jobbigt att ge sina pengar till lata personer som i dom flesta lägen inte orkar jobba.." stämmer ju inte. studiebidraget, som du säkert fikat upp, kommer även det från skattepengarna. samma med barnbidrag, skolor och sjukhus m.m är finansierade av skattepengar.

  rejält korkad äru. förlt.

 • Madde

  Hej, jag undrar om det kostar att vara medlem där. Skulle vara jätte snällt om du svarade för jag är alltid så rädd att man blir medlem på något och sen får hem en räkning helt plötslig :/ 🙂

 • Pici

  Som Madde skrev tidigare, kostar de något att bli medlem där? Och behöver man ha nån kod/invite dit?

  Skulle vara jätte snällt att få ett svar.
  Tack på förhand<3
  Patricia

 • Madeleine

  fel. skatt går bl.a. till den offentliga sektorn så som skola, vård o.s.v. alltså är skatt bra.
  dessutom, som någon/några mer har skrivit, så kommer ditt studiebidrag från skattepengar.

 • someone is here

  haha va blåst du är,orkar inte ge min skatt till lata människor,önskar du blev arbetslös lilla gumman,många ungdomar i din ålder är arbetslösa och har svårt få arbete och jobbar inte pga av lathet utan för att de inte har något arbete. Fell the pain BIMBO

 • Anonym

  Var glad att du får pengar nånstans ifrån. Tänk den dagen när du inte längre är populär och söt och måste ta tag i ditt liv PÅ RIKTIGT – skaffa dig ett vettigt jobb. Hur ska det då gå? Sparar du nåt av dina pengar? :S

  http://nbitchie.blogg.se
  http://nbitchie.blogg.se
  http://nbitchie.blogg.se

 • Sandra

  skrattar du är 16 år. Klart att du klarar dig på 13 tusen i månaden. 😛

  Sen kan det ju vara bra o veta att skattepengar inte bara går till "lata" människor utan även sjukvård, den gratis tandvård som du tar del av, skolsystemet, äldrevården, infrastrukturen (vägar osv). Mkt av det som berör dig varje dag o som du tar för givet.

 • Ilona

  Fast om man tänker efter, så kmr inte din blogg vara så stor .. Om typ 2 år är den borta :p. Detta är bara tillfälligt

 • jossan

  det är ju bra med pengar 😀 hur mycket tjänar du på vanlig blogg då? 🙂
  gå gärna in på min blogg också 🙂 darksecretlove.blogg.se

  p.s gillar din blogg kram 🙂

 • en som kämpar för att överleva

  du behöver verkligen få en ny syn på livet, vad som är värt någonting – vad man ska värdesätta för att klara sig i livet. hade jag varit du hade jag sparat varje månad, för du bor hemma, du betalar varken hyra, el, mat eller någonting. du hade kunnat spara ihop till ditt körkort, bil, och lägga undan till krissituationer som kan uppstå senare i livet. men du går hellre och lägger pengar på dina kläder, smink och hårblonderingar. du borde få ett annat perspektiv på livet. du glider på ett banan skal .. men en dag kommer det att ta slut

 • Jessie

  fan va smart. dock måste man ju få videoinläggen att synas, ellerhur? 😛
  haha dessutom pratar jag skånska så vill jag inte bli mobbad som halvdansken av hela sverige så ska jag nog inte göra några videoinlägg ;D …
  några fler tips! för detta var ju braaa:D

 • Jessica

  Tycker det är jätte synd att du säger att du ger pengar till lata människor… Jag ser det verkligen inte som det, du ger pengar till så otroligt mycket annat som påverkar ditt liv och som du inte vet idag. 🙂 Var stolt att du betalar skatt och HJÄLPER andra personer som inte klarar jobba ihop ett öre själv som inte beror på lathet. Ska bli intressant att följa dig i livet.

 • Malin

  Din jävel. Du ska vara glad att du tjänar pengar på en simpel blogg. Själv tjänar jag inte ett öre så du kan ju vara tacksam för dom pengar du får.

 • erica

  du är tamejfan den dummaste jävla bruden jag någonsin har skådat.. går du ens i skola? neee ser inte ut som så när du inte ens vet vad skatten går till… du äcklar mig 😉

 • bam

  skatten du betalar går inte till lata människor som inte orkar jobba, skatten går till staten som i sin tur betalar för sveriges vård (så att du kan få läkarhjälp när du är sjuk), för att underhålla och bygga nya vägar (så att du kan åka bil, buss, etc), löner inom den offentliga sektorn (till ex politiker), polis, brandkår. skatten du betalar går till väldigt mycket viktiga saker även om allt inte används på bästa sätt. att du som 16åring sitter och klagar på att din skatt går till lata människor som inte orkar jobba är helt sjukt. du tjänar pengar på att lägga ut bilder och skriva massa bullshit på internet. verkligheten kommer komma ifatt dig, du kommer aldrig kunna leva på att blogga i framtiden. så passa på att spara pengarna du tjänar nu medans du inte har några utgifter som boende, bil, etc. sedan investerar du pengarna på ett smart sätt (inte på kläder, smink, solduschar, resor, nöjen) så har du något bra inför framtiden när verkligheten kommer tillbaka till dig. annars kommer smällen bli hård..

 • babi bobo

  skatten är 25 %

 • Anonym

  Boooomb , lögn hals du går i 9:an eller 8:A sak samma kan du ens skatta nej , 13 :000 årets skämt

 • Emelie

  "Inte super mycket" ?!?!? Jag fick studiebidrag på 1050 som man skulle klara sig på i en månad.

  Du är nog väldigt bortskämd, har nya kläder hela tiden som kostar uppåt 500 lappen, shit. Om jag "normalklassad ungdom" skulle slänga ut så mycket på en liten klänning skulle jag få ångest. Usch.

  Du går väl i 8an eller något, jag har tagit studenten och får inga mer pengar utan att slita!

  Ändra inställning tack.

 • H E L É N .

  "Inte super mycketr, men jag klarar mig."
  nehe?

 • Yuki Yoursic

  bor inte i sverige men 13357 kr låter ändå ganska mycket. vet inte om jag är för eller emot det, men det verkar vara ett ganska lätt sätt att tjäna pengar på. 🙂

 • becka

  Snälla, rara, lilla människa. Ge mig ett jobb så jag slipper "sno" dina skattepengar, för vi i sverige är i lågkonjuktur nu. Det finns tyvärr inga jobb till alla svenskar längre. Men skaffar du mig ett jobb så lovar jag att sluta sno dina pengar. jag loooooovar. För övrigt ; det är såna som du, dessie och kissie som skämmer ut sverige. Norskarna skrattar åt oss tack vare er.

 • eeeeee

  MEN HAHAH! SERIÖST ALLA SOM KOMMENTERAR? FATTAR NI INTE ATT HON ÄR IRONISK..? BLÅSTA IDIOTER! HAHHA 😀

 • jess

  "jobbigt att ge pengar till lata folk som i dom flesta fall inte orkar jobba" ??
  Du har nog fattat LITE fel om du tror att det är det våra skattepengar går till… 😉

 • lisen

  Du är bra bortskämd du eller vad ska man säga? 13.000 får du och du säger att de inte är mycket men du klarar dig? Seriöst kvinna. Vem tror du att du är? 13.000 är så jävla mycket pengar och vaådå, klarar du dig inte på 3.000 ? Du köper massa onödigt skit för dom pengarna du får. Kläder, väskor, smink, parfym. Accepterar du inte dig själv som vacker utan allt de där? För de där pengarna skulle du kunna köpa bättre saker istället. Eller skänka bort pengarna till behövande. Jag klarar mig, pfft. bullshit.

 • kan slå dyrt tillbaka

  Då utgår jag från att du betalar hemma och att dina föräldrar inte har egna bidrag, typ bostadsbidrag eller liknande. Eftersom det är hushållets sammanlagda inkomst som räknas. Har du tänkt på det?

 • Albin

  Det roliga är att dom flesta ser DIG som en lat jävel. Folk betalar LÅÅÅÅÅÅÅNGT mycket mer skatt än vad du gör. Och haha 15 000 är ungefär vad en städare tjänar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *