latmask

Hello snyggingar!

Nu är jag äntligen hemma. Eller jag kom hem typ runt 1, men har snackat i telfon med Emmas kompis Jenifer om en sak *lalalallala*. Vi pratar lite skit, det som jag är bäst på  . Idag så har det inte hänt speciell mkt, och sorry.. Min kamera var inte med.. Glömde hela min väska på min pappas affär, men pappsen tog med den hem som tur var.. Måste ladda den.

Idag så började dagen med att jag passade min syrra fram tills kl typ sju? Herregud..  Inte med egen vilja precis om man säger så.. Drog iallfall in till stan och mötte Savee Johny aaron och några andra. Vi luffade runt lite i slussen, käkade glass.. Och ja gjorde inte speciellt mycket mera..

Snackar just nu med min älskling i telefonen!
Hum..? Har ni någon aning om vem det kan vara…?

Ska börja fixa mig för natten, känner mig lite risig.. Och det syns på bilden hehe

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Ut me jul och in me vår Caroline Roxy - BIG DAY - 1ST STOPP - NORRKÖPING Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Verket Caroline Roxy - LA bound

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *