MIDSOMMAR

Hello sweeties, förlåt för en dålig uppdatering !

Men jag har haft fullt upp.. Igår så åkte jag Lochoo och Dessie till årsta havsbad, och senare så kom en dyngsur alma och Alexandra. som hade åkt från kungsholmen till Årstahavsbad/västerhanige. Med moppe ! Haha lyckat..

Jag & Dessie träffade två killar som jag träffade för exat två år sedan.. Haha lite kul, så vi gick iallfall hem till dom och drog ett par öl. Det blev lite för mycket för Alma verkade det som. Men vi var där, snackade och hade jätte trevligt hela kvällen. Medans Dessie och Alexandra skakade rumpan nere vid midsommarsången . Var där nere en stund också, men det var inte riktigt min grej. Så jag snackade iallfall med killarna som var där med en däckad Alma brevid mig. Sen så kom min pappa & hämtade oss runt halv två. Så vi drog vi hem iallfall, käkade lite. Och sen så gick Alma och Ballie o la sig, och locho åkte hem till Elooise.

Senare på natten så drog jag och Dessie tillbaks tilll dom och myste lite. Men tyvärr så var inte kameran med, som vanligt på festliga tillfällen.. Kändes rätt misslyckat. Men aja så kan det gå. Sen så kom vi hem runt 8a på morgonen och somnade på direkten, och senare så vaknade vi kl 17.00… Lyckat ! Men aja skit sak samma är ju ändå bara på landet. 🙂

Dessie och jag!

Hästen Dessie Ballie jag 🙂

Posted in: Livsstil
Kommentarer (96)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *