miss u

Du får mig att känna mig speciell. Och jag vill tro på dina ord. Jag saknar att få dina sms på morgonen där det står " godmorogn bebis, upp och hoppa. Sov inte bort hela dagen för vi ska ses idag !".. Även fast jag vet att du skrev liknade saker till en massa andra. Jag saknar när du sa " du är så söt när du blir rädd" eller " du är så klantig älskling". Du som inte ens försökte ha sex när jag var hos dig, du kunde hålla mig i handen och pussa mig på kinden. Dumma människa sluta vara så jävla underbar .. Du är ingen sliskig kille som bara tänker på sex. Vad tänker du på då ?
Jag förstår mig inte på killar.

Nu har jag fått mitt anfall, som jag inte fått på säkert 2 veckor. Att jag bara garvat åt han, och åt hans dubbelsms han skickat till alla.. Men nu går det inte. Jag faller för äldre fjortisar, och jag faller för players, idioter, knarkare.. Jo det är sjukt. I like bad guys

Posted in: Livsstil
Kommentarer (38)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *