Nu funkar det

Skrev 4a inlägg innan jag gick ut men det funkade inte. Det måste vart något fel på blogg.se.. Irreterande..

Aja förlåt för en dåliga uppdatering igår. Men jag sov ju ingenting i förrigår natt, så jag var ute i stan och shoppade all day long. Så jag blev lite trött. Shoppade för runt 3 tusen. Haha men jag kände att jag var tvungen. Så fort jag har pengar så handlar jag upp allt..  Förstår nu varför pappsen tar hand om min lön. Aja,

Det här fick jag med mig hem igår.

Förlåt för dom dåliga bilderna.. Men min kamera snuttar på sin sista öl, om man kan säga så ?

Posted in: Livsstil
Kommentarer (77)

You might also like

Alexandra Nilsson - Få skräddarsydda skjortor hemma Alexandra Nilsson - Helgvlogg - Trodde Andreas skulle fria?! Alexandra Nilsson - Perfekt höstdag med hundarna Caroline Roxy - Acai bowl

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *