Nu funkar det

Skrev 4a inlägg innan jag gick ut men det funkade inte. Det måste vart något fel på blogg.se.. Irreterande..

Aja förlåt för en dåliga uppdatering igår. Men jag sov ju ingenting i förrigår natt, så jag var ute i stan och shoppade all day long. Så jag blev lite trött. Shoppade för runt 3 tusen. Haha men jag kände att jag var tvungen. Så fort jag har pengar så handlar jag upp allt..  Förstår nu varför pappsen tar hand om min lön. Aja,

Det här fick jag med mig hem igår.

Förlåt för dom dåliga bilderna.. Men min kamera snuttar på sin sista öl, om man kan säga så ?

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - DATES Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Destination unknown Sandra Lindahl - Ut me jul och in me vår Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *