PAOW

Träffade några grymt söta läsare i förrigår på tunnelbanan. Jätte kul när folk kommer fram !

(Visited 23 times, 1 visits today)

10 Comments

 1. amanda- juni 12, 2009 at 3:03 f m

  Kan inte du heller sova?

  hahah!

  Reply
 2. Erica juni 12, 2009 at 8:02 f m

  Nu är inte det här riktat emot dig. Men någon utav dina läsare kanske känner igen sig.

  Är du också en utav dom som har ett BMI över det normala? Eller du kanske skäms över att behöva ta ifrån de större storlekarna när du handlar kläder.

  Du är verkligen inte ensam. Läs min blogg och följ mig på min väg ner. Hos mig kan du läsa precis om vad som händer hos mig. Vad jag stoppar i mig och mina tankar och funderingar om diverse dieter och produkter. Du kan använda mig som bollplank och jag tar gärna emot tips och ideér som rör viktnedgång. Du kanske har något bra recept att dela med dig av.

  Så titta gärna in hos mig. Jag lovar att jag INTE är en ung tjej som är 170 lång, väger 65 kg och påstår att jag är fet. Jag väger något över 90 kg och har planer på att gå ner 15-20 kg. Så det kommer bli en ordentlig resa. =)

  // Erica – http://ericagrimberg.blogg.se/viktbloggen

  Reply
 3. Liiindz juni 12, 2009 at 9:55 f m

  Åh jag skulle också vilja träffa dej på stan! Haha, kan du inte säga var du brukar vara ? ;P Näh, det skulle väl komma hundratals "fans" bara för att träffa dej, haah! GO PAOW GO!

  Förresten lottar jag ut en Spotify – invite tillden som är intresserad ?

  Kraaaaaaammiis,

  Liindz

  Reply
 4. Robin Wahlström juni 12, 2009 at 10:10 f m

  Varför blir vi killar direkt bögstämplade såfort vi bryr oss om vårat utseende? Låt mig bli bögstämplad då, jag trivs med mig själv, och jag tar ingen skit längre, utan jag är mig själv. I högstadiet var jag osäker vågade inte stå emot, jag nästan strök med. Nu är jag 18 år och jag pratar om det i min blogg, läs den gärna.

  http://www.Robiiinwahlstrom.blogg.se

  http://www.Robiiinwahlstrom.blogg.se

  Reply
 5. N juni 12, 2009 at 12:30 e m
  2009-06-12 @ 12:28:40

  Postat av: Nora

  ´HEj!

  Jag har en fråga ? 🙂

  Vart hittar man den där "listan" vilka bloggare som är störst, t ex där Blondinbella är högst upp 2-a Kenza osv?

  Jag hittar ingen och jag har tråkigt så snälla hjälp? (A)

  Reply
 6. anonym juni 12, 2009 at 2:30 e m

  hej paulina. Jag behöver verkligen prata med dej om vissa saker. Skriv till mig här [email protected]

  kan du vara inne klockan nio ikväll ?

  Viktigt!!

  Reply
 7. Ida ♥ juni 12, 2009 at 5:15 e m

  Jag älskar din blogg <3, vill också träffa dej <3

  Såå in i helvete <3, snälla, jag älskar dej Paow <3

  Reply
 8. Anonym juni 12, 2009 at 10:20 e m

  usch så jag såg ut på den bilden :O 😛

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *