PARIS HILTON

Hej bloggen, jag sa ju som sagt god natt i två inlägg under. Men det blev inte mycket sova för mig dirket.. För att jag bestämde mig för att logga in på facebook, och då såg jag arr Paris Hilton godkänt min vänförfrågan på facebook ( och ja det är hennes riktigt facebook,) Så sjukt jävla ballt. Jag har tillgång till alla hennes egobilder. Gosh så jag älskar henne. Paris fucking Hilton, min idol !

Jag sprang runt i huset kl 5 på morgonen och skrek praktiskt taget av glädje ( fast hon heter inte Pari´s hilton.  Utan ni får släktforska lite för att få reda, jag har kämpat och det ska ni också få göra)… Jag älskar henne !!!!!!! Men aja, ska gå ut nu. Vill ju inte missa " My new BFF " med  Parishilton ikväll. Glöm inte det, kl 8 idag på trean !

Ni som skryter om att ni träffat mig, jag slår det. Jag har PARIS HILTON PÅ FACEBOOK ! det är respekt

¨

Jag och Tess right now 🙂

Posted in: Livsstil
Kommentarer (132)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *