SKADGLÄDJE IS THE SHIT

Aja nu ska jag dra mig vidare till Tessie. Kan inte sluta tänka på " hej baby, vart har du handen !"… Och " Är en sån blond kossa som dubbelbokar oss"… Ingen fattar, mohahahahahaha… Payback är det bästa som finns. Din tur att skämmas "älskling"..

Gosh så kul. Jag ska ut och dansa i rengnet. Jag är så glad, glad för min payback. Jag är så glad för att du skämmer ut dig. Jag är glad för att du är en nolla, jag är glad för att du är en fjortis. Och jag är glad över att nu är det jag som är den snälla lilla flickan. Och det är du som kn*****r runt. Inte jag. Det är du som super dig full på 3,5 or och inte jag. ( jag snackar om två personer) mohhaahhahahaa. Ibland så älskar jag att vara jag. Aja vi hörs ikväll, med en massa bilder !

Kiss and hugs XOXO Paulina. Inte paow, bara jag.

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - Winter wonderland Ellinor Bjurström - Vecka 14 är kommen Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Sandra Lindahl - Varit på show Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *