SLUTA

Jag beslutade mig för att inte sova, så jag snackade lite med en tjej som heter Isabelle om en sak. Så jag har suttit och rederat era jä*la f****** spammar . Sluta spamma. Annars kommer jag att göra så att man måste godkänna kommentarerna. Det blir väl synd ? Eller. Så en chans till, en spam. Så måste ni faktikst fråga mig "får min kommrntar synas". Och det skulle väl vara ganska pinsamt. Eller ?

SÅ SLUTA SPAMMA, ALLA SKROLLAR ENDÅ BARA NER ERA DESPERATA JÄVLAR !

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - First day on summer on Alexandra Nilsson - Detta behöver du för att lyckas med träningen i sommar! Alexandra Nilsson - Sommarkvällar när dom är som bäst Alexandra Nilsson - Kontrasterna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *