sorry..

Förlåt för en dålig uppdatering men allting har vart så jävla kaos igår..

Jag och Annie fick skjuss av Jesper från tyresö centrum hem till någon kille i stand. Där vi krökade lite, och senare drog vidare till klubberiet.. Det började med att jag gick in där, och då kom dom flesta fram till mig och sa "varför säger du att jag är tjock för" osvosv.. Saker som jag verkligen inte sagt. Jag blev så j*vla lack, och jag blir allt annat en kramgo när jag är berusad.

Så jag gick ut på "rökrutan" och tog lite frisk luft, & där står dessie och röker. Så jag höjer min hand och klappar till henne allt vad jag pallar, två gågen..  jag är helt blå i hanflatan. Dumt gjort, I know! Men hon började skrika och putta på mig först…. Hon ringer polisen, sen så snackar dom med oss. Jag blir utkastad, och polisanmäld. Inget mer med det, hon har "mordhotat" mig på sms dagen innan.  Så jag ska nog stänga av hennes telefon om jag känner för det.

Men det är visst något henes mamma glömt att berätta för henne.. Att hon ska bli omhändertagen om några månader. Det ska bli skönt, då kankse hon lär sig att bete sig.. Ska bli skönt.

Ni många säger att vi säkert kommer att bli vänner igen. Men inte än på ett tag. För det är svårt att få mig att gråta, nästan omöjligt.  Men igår så grät jag, och när någon får mig att gråta. Då går det inte längre, jag fungerar så. Spelar ingen roll hur mycket personen betytt för mig, Det går verkligen inte, för när jag är ledsen så blir jag självmordbeägen för tillfället..

dom enda bilderna som togs igr, typ

Annie & jag.. haha

Annie och moi =)

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - First day on summer on Alexandra Nilsson - Red dress Alexandra Nilsson - Blå lagunen Caroline Roxy - MUSIC
 • Erica

  wohoo ! jag e den första som kommenterar ! ha en bra dag 🙂

 • Anonym

  stackarn !, hoppas de löser sig :/

 • kissies besk

  2009-06-27 @ 21:02:13

  Postat av: helen

  Vadå ska dessie in på behandlingshem? :O

 • vendela

  hoppas verkligen det blir bättre(:!

 • kissies beundrare

  M.J ANSIKTE ÄR DET DU HAR DIN FULA JÄVEL! <3 TILL KISSIE

 • Anonym

  berätta vart hon ska snälla söta fina paulina !

 • emmy

  ska dessie på behandlingshem? ;o
  Aja,hoppas det löser sig nu, och att allt blir bättre för dig 🙂

 • Anonym

  Men Kissie har ju skrivit att det va hon som polisanmälde och att hon puttade på någon av er?
  Skulle va tacksam om du svarade..så får alla veta sanningen :). Du är ju den enda som säger sanningen här verkr det som.

 • julia

  tycker du är så sjukt söt 🙂

 • nån

  haha, bra gjort 🙂
  btw du är jättesöt när du inte har så mkt smink =)

 • jennifer

  go paulina!!!!!
  Dessie suger!!!!!!!!!!

 • Anonym

  gud stackare där hoppas att allt löser sig för dig
  din blogg är bäst..:)
  självmordsbenägen= gör du det då vet jag inte vad jag gör <3

 • carro

  ska dessie in på behandlingshem?!
  tycker de är förjävligt att ni låtit en bogg gå såhär långt?! hehe, men de va faktiskt lite kul att du slog till dessie. hoppas du mr bättre snart.

 • jana

  Tyckte att du gjorde rätt det där med Dessie!
  Gå inte tbx till henne den här gången & lova oss läsare det:o

 • Johanna

  Bra val att välja en rosa klänning! 🙂

 • Cecilia

  Men Dessie röker väl inte?
  Och Paulina, bara en sak,
  du är så mycket bättre än Dessie, du är iaf ärlig, hon ljuger ju hela tiden i sin blogg :S,
  pöss, och ta han om dej <3

 • mli

  Du är så jävla mycket bättre än Dessie, ville bara säga det.

 • fanny

  hoppas det löser sig 🙂
  hon verkar ringa polisen så fort det händer nåt ju

 • Linnea

  Du är så mycket bättre än dessie. Hon verkar vara en omogen liten skit.. Du har världens bästa blogg, och hoppas du fortsätter med den läääänge 🙂 Ta ingen skit, låt det här stärka dig. Puss och en massa kramar på dig! <3

 • Anonym

  hahah så jävla skön! du skulle dragit till med knytnäven istället =]

 • Anonym

  Varför ringer hon polisen för? Onödigt…
  Kämpa på tjejen. Du klarar det här.

  Jag gissar att Dessie ska bli omhändertagen och bo hos fosterfamilj, inte behandlingshem. Vad skulle hon få behandling för egentligen? Hon har varken drog- eller alkohol problem

 • Soufya i Dubai

  BRA GJORT! Du är verkligen en mycket bättre och mer mogen person än henne.

 • amelia

  Bra paulina! Diggar dig grymt mycket! Det är bra att du lämnar Dessie när hon är så här. Du är så mycket bättre än henne, hon är verkligen inte värd en sån fin människa som du. Hoppas du löser allt utan att bli vän med henne. För hon är inte värd dig. Puss <3

 • maria

  jag vill inte att du blir vän med henne igen , usch :S Har aldrig tagit henne på seriöst! Glad att det är någon som är ärlig

 • Anonym

  hoppas den irriterande fjortisen lägger ner någon gång. Hon har ju redan börjat toffla efter dig på sin skit blogg. Snälla säger jag bara, tycker du ska leva vidare utan den skit ungen !

 • Anonym

  Bra gjort 🙂 det e fan det bästa du gjort (: FORTSÄTT SÅ! du e värd någon mycket bättre än dessie!!

 • amanda

  vart ska dessie? hoppas du får det bättre 🙂

 • jULIA

  Paulina, du behöver inte desiree! Alltså du är jättevacker och skriver väldigt djupt och seriöst. Jag vet ju inte hur eran vänskap har varit, men du är en stark person. Enligt min åsikt så tror jag att du kommer klara dig galant, man blir alltid som starkast när man står ensam. Klockrent att slå till henne, go paulina! =)

 • Annie

  det är bra för att du vågar stå för dej sjlv paulina .. Dessie är en tjej som faktiskt behöver hjälp!!

 • Wanda

  Men gud vad dramatiskt. Ni är ju sjuka i huvudet allihopa. Skadeglada jävlar…

 • my

  du är värd bättre paow, hon har behandlat dig illa.
  dags att gå skilda vägar tycker jag, sen får hon säga förlåt, inte bara det utan VERKLIGEN säga förlåt och du ska veta vad hon menar.
  ha det bra, du är bäst.

 • rebecca

  Hej paulina!
  Älskar din blogg och du ska veta att den är jävligt mycket bättre än dessipungssons !
  Jag brukar bara gå in på kvällarna och se om dessi har lagt in något för jag vill inte ge henne fler besökare !
  Du verkar vara den ända som skriver sanningen.
  Men när dessi får sin hjälp så kommer du att slippa henne ! tänk positivt bara . Du klarar detta .
  Alla kan vi ha dåliga veckor och du kan inte rå för att dessi är som hon är . Men sköt bara ditt liv och lägg dig inte i hennes . Följ ditt hjärta som man brukar säga , hehe.

  Ha det bra och lycka till ! puss och kram
  REBECCA KÄLLBOM

 • elin

  Rätt åt henne! fan va taskig hon är! varför ska hon bli omhändertagen?? hoppas det kmr bli bra
  Puss

 • yeeeeeeeeeeey

  haha bra paulina, aso jag tycker du ska skriva lite mer om va som hände .
  jag tror du faktiskt att det är du som bara talar sanning alltså.
  go go go paulina!! ;D

 • Malin

  Tycker du gjorde helt rätt 😉

  Dessie? herregud….?!

  Paulina är fin (a)

 • Anonym

  herregud ni alla e craaazy!

 • Anonym

  MEN CP,VARFÖR BARA GÅ OCH KLAPPA TILL HENNE !!!
  ASSÅ DU ÄR BARA SKIT GÖR FAN,HATAR DIG OCH DIN JÄVLA BLOGG

 • sara

  FAN VA SÖT DU VA I DEN ROSA KLÄNNIGEN:D

 • Cicci

  Ojdå, riktigt moget gjort av dig, verkligen. Men då har ju dessie rätt, du är verkligen otrevlig i verkligheten. Du måste dessutom ha ljugit när du säger att du älskade dessie så otroligt mycket. För så vitt jag vet, så slår man aldrig någon man älskar eller ha älskat.

 • nicole

  vart är bältet ifrån?????

 • felicia- ar i spanien

  Hej Paow, laste SOLO- tidningen igor, du ar med dar;) puss!

 • http://pumms.blogg.se

  tror de är bra om ni är ifrån varran ett tag. du verkar vara en bra tjej som verkligen vill bli bättre, och jag tror att du kan det också. alla har vi växt upp och gått igenom olika problem, det är inte alltid så lätt. men försök tänka på vad som verkligen betyder något. kanske inte är värt att beté sig dumt varken i verkligheten eller i bloggen. va dig själv, så kommer du få det tillbaka genom många läsare som läser om Dig, inte någon person som försöker vara något. sköt om dig

 • Anonym

  Men om Dessie åker om några månader så kommer det va några månaders bråk innan hon drar? och jag tror inte det kommer sluta bara för det …

 • Anonym

  BRA gjort!! tack tack för det 😀

 • @ndré@

  Coolt att du slog Dessie ;D
  Rätt åt henne!

 • paula

  oj, låter inte så kul ! :/ men jag tycker iaf att din blogg är mycket bättre än Dessies. Du är mer naturlig, sötare och mer ärlig. Och du provocerar inte folk lika mkt. Undrar bara om du brukar svara på folks kommentarer i deras blogg? Tacksam för svar, svara gärna i min blogg! 🙂 Din blogg är jättebra så du bara vet. Fast det visste du nog redan? hihi kram ! <3

 • karro

  jättefin du va i klänningen 🙂

 • Anonym

  Team Paulina. Thats it liksom!
  Du är äkta, okej det här kommer låta sjukt men hör man på sättet som du pratar så märker man på dirr att du är äkta! Och dessie kör med näsan och ba "Heejwwhhww awlliihoowpaa".
  Puss på dig! <3

 • frida

  så jävla sköön du är alltså!
  go you!
  dessie din fjolla, gå och slicka get ballar 🙂

  men endå, en aning överdrivet detta.

  men paulina, du regerar över "dessie"

 • CHANEL

  Okeeej, jag är 18 och jag läser din och dessies blogg just for fun när jag har extra tid att spendera vid datan, det mesta är ju underhållande, två blondiner, i krig i tid och otid, som älskar att provocera. Och jag har aldrig i mitt liv kommenterat någon av din/dessies och inte heller den första provocerande bloggbruden kissies blogg; men jag har en sak att säga dig; jag gillar dig paulina! Det jag vet genom din blogg, den är visserligen provocernade och lite "fjorrevarning" ibland (jag vet att det inte är ditt riktiga jag då) men din blogg är delvis det och delvis precis som du är; allså äkta – och det gillar jag. Till saken; desiree är en genom äkta fjorre, det är inte bara ett spel hon kör på bloggen (hon kanske inte är lika exrtrem i verkligheten) men en fjorre som skriker efter uppmärksamhet. Du är mycket vettigare än så, det är hennes fel att allt med bloggen gick för långt, du gjorde rätt i att slå henne två ggr (hoppas det var jävligt hårt) och jag hoppas den där äckliga snorungen hamnar i fosterfamilj…. eller okej, nu ska jag inte vara så hård, men det jag vill säga är att du förtjänar någon bättre kompis. Det jag läst från din blogg hur hon behandlar dig; det är äckligt. Du ska inte låta dig bli behandlad så, du är mer värd en så. Och mycket smartare, snyggare och mycket mycket tryggare i dig själv (man märker det också) ville bara peppa dig, och det brukar jag aldrig göra på sånna här bloggar, tro mig. Ha en bra kväll, och jag hoppas att du börjar skolan/ eller utbildar dig till nagelterapeuft snart eller nu vad du ville göra, det är ju ditt val, men livet är för kort för att bara slappas bort, och alla vi vet att du kan! Ha en bra kväll gumman, puss puss puss!

 • tessi

  haha, go dig paulina , jag digga när du slår dessie

 • Ida andersson

  Hej Paulina, det var jag tjejen som du la ut bild på. hahaha, herregud. ber så hemskt mkt om ursäkt ..
  jag fortsatte trots allt å läsa din blogg, och förstog hur du fungerar.
  läst dina å dessies fighter, jesus. fattar inte vad bruden tänker med.
  Jag hoppas du läser detta iaf.
  Krya på dig gumman!
  och igen.. förlåt :$

 • CASSJ

  Paow är så mycket bättre, så liksom Kissie&Paow är dom bästa bloggerskorna, älskar era bloggar :), & vadå otrevlig IRL om hon slog till henne? det är fan rätt åt desiree, hon förtjänar det? hon skriker ju och puttas ju :O & polisanmäler hon är rent ut sagt dum i huvudet, fyfan vad skönt att hon ska till fosterhem :O för jag har hört att man inte får gå ut så mycket och ha tillgång till datorn så mycket, men Paulina gå inte tillbaks till henne för du är så mycket bättre än henne! hon är så jävla falsk. Kram

 • caroline

  jag diggar dig stenhårt, och jag tror att de är bra att du är dessie är bra utan varandra ett tag, för att som jag ser henne är de som att hon inte ha mognat från fjortis-stadiet, men de verkar som du iaf har gjort de!

  aja, hon ni va iaf söta på bilderna 😀
  hoppas allt går bra med dig, och att dessie skärper sig, och du med. gilla du inte henne? ignorera henne bara! fast de inte ä lätt, du är bäst! du kan klara allt om du bara vill 😉

 • Anonym

  Du gjorde rätt Paulina . Hon diaree eller vad hon heter förtjänar det som faan braaa gjorttt Paulinnaaaa .. Hade bäst

 • amanda

  helt ärligt tycker jag du är riktigt knäpp. du blev sur för att dessie snackade skit om dig i din blogg, men har du glömt att du har gjort samma sak? sagt att hennes blogg är tråkig, att hon är en fjortis osv. dessutom avslöjar du alla hennes hemligheter på denna bloggen, visst hon kanske ljuger i sin blogg men hon kanske vill ha ett privatliv från sin blogg? du är fan 93;a, du borde ordna upp din liv lilla gumman för det är bara så katastrof ! du smäller till dessie när hon inte ens gjort något, du är ju riktigt blåst.

 • Hannah

  Bra Paulina, jag hade gärna slagit henne om jag haft chansen!

  Hoppas att du mår bättre, och att du inte blir vän med henne mera. Du är bättre än henne!

  Go Paulina!!!

 • Hampus

  Draaammaaa Queens, hahahh

 • Angelica

  jag slog faktiskt till en av mina närmaste vänner på fyllan, en gång, vi bråkade rejält och jag pallade bara inte lyssna på hennes lögner.
  dock var det på en konsert, så det var poliser över allt så en polis kom o snackade med oss och jag typ svamlade bort allt men dom frågade i alla fall om min kompis vill anmäla mig, hon sa nej, hon sa nej det vill jag inte för angie är min bästa kompis. men fick en massa, och då menar jag en massa, skit för det sen. Ångrade mig såklart, men det tog tid för min kompis att förlåta mig, eller ah, drygt 2-3 veckor, men nu är vi lika tighta igen och jag har lovat mig sj att inte dricka mig riktigt så redlös.

 • MOA

  jag fattar inte varför alla säger att det var bra gjort av paulina att slå dessie?
  Det är ju inte precis moget att bara gå fram till någon och klappa till någon sådär?

  Det var iaf min åsikt:)

 • fanny

  Go paulina!
  tyckte faktiskt att du gjorde helt rätt som slog till dessie, hon förtjänade det! 😮
  jag gillar din blogg jättemycket, och du är verkligen skitfin : )
  sköt om dig, bruden!

 • maria

  Du har verkligen en sjukt bra blogg!

 • Anonym

  jaa, jag såg henne röka i stan också. och så säger hon att hon inte röker (?) jävla bombare

 • Geetay

  fan va sur jag blir.. ärligt talat… nu har jag börjat läsa din blogg då jag har tråkigt. De mest dramatiska sakerna.
  hur som fucking helst så blir jag fuckiing irriterad på att du ens säger att du ''kanske blir vän med henne men inte på ett bra tag''. sånna jävla fucking idioter låter men vara.. seriöst. jag har varit med om samma jävla fucking sak. Tjafs på min dans skola med min danspartnet (hiphop). Slutade med slagsmål för att hon skrek och överrösta mej och lyssna inte på vad jag sa och snakka me mej som en jävla bitch och lyssnade inte då jag sa, snälla håll käften och lyssna. slutade med att hon fick en stor jävla hård jävla handflata i annsiktet. så hon blev blå.. och hon puttade mej och slutade med knytnävar från min sida.
  Illa jag vet… men endå. hon provocerade mej?
  jag har inte snakkat med henne på 5 fucking månader paow… seriöst? va tänker du me? ni kallades bästa vänner. och gör en bästa vän sådär som hon gör? beter sej som en jävla idiot och skriver en massa skit om dej på sin jävla fucking blogg som dom flesta läser? äre så? NEEEJ, just de. och en bästa vän polisanmäler fan inte en bästa vän. det är fan det fulaste jag har hört i hela mitt liv. jag skojar inte. .hoppas du läser och svarar på den här jävla texten jag skrivit. känner att jag har så mkt mer att skriva efterom jag har varit med om samma jävla sak.. idioter som beter sej som nå jävla pajjaser, och som beter sej så att allt helt plötsligt blir ens eget fel? försåtur? man får skulden för allt då man egentligen inte gjort ett piss utan bara sagt ifrån… blivit så jävla förbannad så att det ibland gått överstyr.
  Fuck asso… daang… kan bara säga såhär… lika bra att du gav henne en ren jävla höger.
  hade gjort samma sak och har gjort samma sak. no doubt.. ni klickar inte helt enkelt. sånt folk ska du hålla dej undan ifrån.
  säger för att jag märker att du har hjärna och kan tänka. du säger bara mer oh mer om vad du tycker och tänker om stuff.. vilket e bra.

  peace.. take care girl, take care!

  I Hope U Answer [email protected]

 • olivia :D

  hejhej, vad heter dessie's blogg?
  skulle vara och intressant att kika på den, inte för att jag har någonting med det här att göra, men det är ju trots allt bloggar ni skriver på och vem som helst kan se dom 🙂

 • Isabella/Lollo

  Hah ojdå. Klappade till ehnene så hårt?
  Haha Paulina. Men lite överdrivet att mordhota o ringa polisen.

  Ska hon bli omhändertagen :O. Undrar hur det kommrgå till- Ja visste nt aatt ngt så allvarligt som det skulle hända asså de me att du klappad till o polis o så..
  Jag tänkte faktist att ni intte kmr bli vännr nu på länge, kädes som ssista gngen..

  Jaja skön kbäll!

 • felicia

  Hoppas allt blir bättre! du förtjänar det bästa, Paow.
  <3

 • Anonym

  DU ÄR MKT BÄTTRE ÄN DESSIE OCH DET HOPPAS JAG ATT DU VET!

 • Anonym

  paow, du hajjar inte att du är värd nåt mycke bättre än dessie. hon e smuts, hon startar bråken varenda jävla gång, men vem äre som börjar gråta och ber på sina ben att sedan bli vänner igen? ja, okej alla bråkar nån gång de e klart, men de har gått för långt. seriöst, ingen mer dessie i ditt liv. bäst så, vet att du väljer själv. men ah de är vad jag tycker, därimot när ja endå har chansen så vill jag bara säga att du är grymt fin och ärlig, ah motsatsen till dessie. hoppas att allt blir bra och att du snart mår bättre. puss!

 • Alexandra

  Du är så jävla söt, Diggar dig sjukt mycket!! Fortsätt me bloggen, den är bäst! <3

 • Anonym

  Så jävla klockrent du borde fan bankat skiten ur dessie så ful och äcklig ljuger gör hon också åh hatar henne! Hon är falsk i verkligheten i sin blogg är hon 100000000 gånger väre! Go P säger jag bara fuck D hon härmar bara kissie och sedan låtsas som om hon är så mogen och bla bla bla hon är fjortis fjortis fortis!!!!!!! Hon borde kolla på dig som kommit ifrån fjortis tiden och blivit riktigt snygg ush fukc dessie!!! Plus hon röker jämt jämt jämt äckeeeeeeeeell! Go Paulina!!!! Varför ska D på hem?

 • Armstrong

  Starkt gjort av dig, Paulina!
  Verkligen starkt av dig!

  Hoppas du känner dig bättre snart!

 • jessica

  vart e klänningen i från ? 😀

 • Anonym

  du verkar 1000 gånger bättre än lilla dessie som är omogen som fään! Cred till Paow! 😀

 • louise

  2009-06-27 @ 23:37:07

  Postat av: louise

  det var sjukt bra gjort! haha. Du är tusen gånger bättre än henne 🙂 hoppas allt blir bra med dig.

 • mysan

  haha du frågade mig och mina kompisar ifall vi hade läppstift eller läppglans på toaletten 😉

  Åh jag såg hela bråket .. :S varför pratar tessie med desiree för ? :O

 • Julia

  Bra gjort Paulina! Du borde inte gå tillbaka till Dessie om hon ska hålla på såhär! Du var riktigt fin i din rosa klänning 🙂

 • nellie

  ojdå ^^,
  MEN JAG VILL VETA VAD DESSIES BLOGG HETER !?!?!?!?!?!?!?
  omg har letat som en galning ! >< någon som kan vara så gullig och skriva hennes blogg till mig ????????????????????????????????????????????????????????????????? :))

 • Anonym

  Stackars lilla gumman <3

 • Sina

  Hahaha, om jag vore du skulle jag kört på henne med en lastbil.

 • TILDAD

  Åh, jag är definitift Team Paow, inget illa ment till någon, men du verkar som en rätt självständig person & jag tycker det är bra att du endå försöker förbättra dig om man kan säga så. 🙂 Fortsätt så! <3

 • Anonym

  Eran vänskap/f.d vänskap verkar så konstig…
  Om jag blev riktigt osams med min bästavän skulle jag aldrig i livet bete mig sådär. Oavsett om man inte längre är vänner ska man inte bete sig sådär.

 • Candy

  Den klänningen du har på dig va riktigt söt :O Så sööt!<3

 • Jasmine

  Gosh! Paow! Du rockar, slå dessie lite mer tack! 😉 höhö!
  Allvarligt, du är iaf lite mogen för att vara 16 bast, eller snart iaf. Kämpa på! Din blogg äger! 😀
  Dessie suger!
  kyssar!

 • Anonym

  HHAHAHAHAHA dessie ska på behandligshem fyyfan vad piinsamt , hon kan säkert inte bete sig hemma heller ! ush hatar såna tjejer lust att klappa till dom varjegång XD , så dom lär sig lite . moahaha (6) . . . . . . . söta paulina

 • Rebecca Utan Räkor

  Så jävla tröttsamt…Ni är kompisar igen om två dagar.
  Seriöst, ni bråkar för att få fler besökare…. Idioter.
  Och så jävla lågt att säga att hon ska bli omhändertagen. OM , vilket jag inte tror, det är sant så var det jävligt hemskt av dig att säga det här. Sluta förstöra varandra?

 • Alicia

  Så Desiree ska föras bort? Typiskt det som händer fjortisar. Ni är precis som de som är Emo, bara att ni vägrar erkänna att ert liv suger. Ni tar igen det genom att supa röka och knulla omkring och nästan aldrig vara hemma. Era familjer bryr sig liksom inte om er, fast det är det ni så desperat vill.

  // Alicia @ http://ThatAlicia.blogg.se

 • caroline

  Det löser sig. Du är ju bäst! Det här kommer att bli bra. Puss!

 • Anonym

  ojojoj…… de hela har ju blivit tragiskt, med era bloggar o allt, ni tävlar om det o allt annat i er verklighet blir skit.
  konstigt att inte de ansvariga för blogg.se stänger av er båda så ni får reda ut era liv.
  man ska intebli så beroende, då är ngt fel.

  lycka till med allt paulina.

 • MIKAÄLA

  bra paåw! gillar inte folk som slåss och sådära men hon förtjenar det värkligen

 • ..

  hej alla dumma läsare 😀
  paow din blogg är bättre än dessie och den andra äckliga blondinen KISSIE :s , men men hur som helst asso orka att ni ens bråkar så där o lägger i polisen i skitet ? liksom hallå ni var vänner för en vecka sen , men men NI KMR BLI VÄNNER NÄSTA VECKA HAHA TRO MEJ , d blondiner vi snackar om ju mer de blonderar desto dummare, CIAO , paow du är bättre än dessie , mkt bättre 😉

 • Anna

  Du har sagt att du aldrig blir bra på bild, men du är ju super söt 🙂

 • josefinfranzen.

  jag tycker verkligen synd om dig. och jag menar det. jag vet inte vad hon gjort direkt, men det verkar som hon förtjäna det. förlåt henne inte på en gång bara. ni behöver verkligen tid för er själva. hoppas det löser sig. du är verkligen värd mer än vad du får.

 • Anonym

  haha bråka hur mycket ni vill, men hur sjysst är det att skvallra för alla om att hon ska iväg? moget.

 • ida

  Snälla sluta prata skit om desire! det e bara helt omoget att hålla på som ni gör skärp er!

 • Johanna

  både du och dessie skriver olika saker om det här på era bloggar du skriver att hon putta dig och sånt och att du slog henne(bra av dig att vara ärlig att du skriver vad du gjort istället för att ljuga) 🙂
  och dessie skrev att hon inte gjorde något så jag vet inte ifall hon ljuger eller inte men jaja.
  jag förstår dig att du grät och så,hoppas du mår bättre sen.
  gillar din blogg 🙂

 • Anonym

  fyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyfan paow, av alla er blondiner så var du den jag tyckte mest om, du ser bäst ut och var mognast.. men NEJ! man går fan inte fram och klappar till någon på käften! du skriver att dessie sparkade och massa och skrek på dig, men varför blev inte hon polisanmäld då? skriv inget skit. alltså du är den omognaste jag vet, du är ju fan livsfarlig, stolt? om du har slagit någon menar jag, som sagt jag tyvkte bäst om dig, tyckte mer om dig än dessie,blondinbella och kissie. GLÖM DET NU! tyvär gumman 🙂

 • amanda

  hahah, seriöst kan du inget annat än att slå och spotta på folk? känns som någon här skulle behöva växa upp. Använd ord och var lite mogen istället, och om du blir så ägd så du inte kommer på något så skaffa ett liv och gå vidare istället.

 • Shahrzad

  lyssna din hora. tro nte att du är ball för du slog dessie hahah! om jag ser dig ska jag ääääta dig ballhets barn.. din äckliga hora. om jag slår dig när jag ser dig vi får se om jag sätter ett finger på dig :))

 • Anonym

  varför smällde du till henne liksom?

 • maja

  men helt seriöst, du kan fan inte slå nån som vart din bästa kompis pga en skitsak? snälla, mår du bra? jag har också aggressionsproblem men skulle aldrig i livet slå nån som ändå vart mig så nära. tänk efter vafan du håller på med, du verkar ju va helt lost. å din stora käft går fan inte å stänga, du berättar ju precis alla hennes hemligheter rakt ut, saker man absolut inte tar upp, vad hon än har gjort mot dig. så jävla fel!

 • ronja

  Båda har två olika historior men ah, tkr fel av dig att skriva ut att hon ska bli omvårdad eller va fan du skrev det är fel. tkr jag hur mkt jag än hatar den dära tjejen e det omoget!

  fast att ge henne än smäll förtjänar hon (Y)!

 • Anonym

  TÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT! åh va värdelös du är! suck

 • natta

  shit vad alla älskar paow när ni inte ens känner henne! Sanningen är den att dessie är mycket snällare än paow, som bara är en elak liten fjortis. Döm själva! Hon skrev om dessies privata saker i sin blogg, inte schysst spc med tanke på att de vart bästa vänner tidigare!

 • Åsa

  Sluta ljug i din blogg? Du slog henne först utan anledning, sen skriver du i din blogg att ''hon skrek och putta mig först''. Ehh, ljug liiite mer vetja?

  Du är den taskiga som skriver hennes hemlisar osv i bloggen. Fan vilken ''vän''?

 • SOFIA

  De märks att du är mer mogen än henne! Du klarar de här! 🙂

 • maja andersson

  ATT DU ENS KAN GÖRA SÅ MOT DIN FÖRRA BÄSTA VÄN? SKRIVA UT I DIN BLOGG ATT HON SKA OMHÄNDETS, VA DET INTE DU SOM SKULLE VA DEN MOGNA AV ER 2 SÅ JÄVLA LÅGT!!!!

 • Lindita

  Hejsan!
  omfg!
  asså jag tycker att du är dum!
  vet du att du verkligen nt ska bli vänn med den äckliga fjortisen…ärligttalat kan hon fan knulla en get!
  fattar nt att du endå kan tänka dig bli vänn med hon.
  jag fattar att ni har varit vänner länge men tänk efter riktigt noga!!!!!
  du är så jävla fucking mycket bättre en hon.
  det enda hon vill är att få knull och krök…och UPPMÄRKSAMHET!
  man märker att hon är dum i huvudet och verkligen behöver på hjälp.
  men du ska inte bli vänn med hon.
  asså du är så mycket bättre och du är normal,
  ja okej du är också lite fjortisaktig men jag ÄLSKAR dig och säg mig igentligen vem som inte är fjortis av sig??
  men du ska verkligen tänka för du är så jävla bra, och jordnära. du är faktiskt endå asså inte en fucking idiot som leker diva och fjortis….du verkar vara dig själv…
  och skriker nt efter uppmärksamhet.
  okej det var lite lågt att skriva att hon ska omhändertas…men hon är så jävla äcklig och skabbb!!!!
  lova mig och alla dina andra läsare att du nt blir vänn med den äckliga skabbiga fjortisen!!!!!!!!

  gå nu in på min blogg och skriv en komentar tillbaka 😉
  puss på dig gumman, och hoppas ditt liv blir lättare för man ser att du försöker vilket nt vissa andra gör!
  jag vet att det är jätte svårt och sånt skiiiet,
  men komigen tjejen du klarar det….bara DU! tror på dig själv kan du åstadkomma mycket…..väldigt mycket!

  kram Lindita
  http://www.KLATCHI.blogg.se

 • mathilda

  du är söt
  stå på dig
  dessie förtjänar inte dig
  och du behöver absolut inte henne

  fin blogg och du verkar vara en fin människa

 • Malin

  Det tycker jag du gjorde helt rätt i!

 • Reb

  Jag blir verkligen chockad när jag läser din och dessies blogg.
  Jag är bara sjutton år själv, men jag FÖRSTÅR ändå att spotta på människor och slå dom är rent jävla idiotiskt. Att prata skit om sina vänner och andra som bloggar, är sorgligt.
  Jag förstår att ni alla vill provocera och få mer läsare, men kom igen, ni vet alla att det går att göra utan att back-talk. Titta på exempelvis blondinbella, som aldrig skriver ett ont ord om någon annan bloggare och se hur bra det går för henne.

  Kom igen nu och visa att det går att ha en framgångsrik blogg utan att dra ner andra! Du är ung, har förhoppningsvis MÅNGA år framför dig – så ta vara på dom på bästa sätt istället för att göra såhär. Jag tror du kommer ångra dig i framtiden om du inte gör en förändring nu. För det går 🙂

 • Reb

  Jag blir verkligen chockad när jag läser din och paulinas blogg.
  Jag är bara sjutton år själv, men jag FÖRSTÅR ändå att spotta på människor och slå dom är rent jävla idiotiskt. Att prata skit om sina vänner och andra som bloggar, är sorgligt.
  Jag förstår att ni alla vill provocera och få mer läsare, men kom igen, ni vet alla att det går att göra utan att back-talk. Titta på exempelvis blondinbella, som aldrig skriver ett ont ord om någon annan bloggare och se hur bra det går för henne.

  Kom igen nu och visa att det går att ha en framgångsrik blogg utan att dra ner andra! Du är ung, har förhoppningsvis MÅNGA år framför dig – så ta vara på dom på bästa sätt istället för att göra såhär. Jag tror du kommer ångra dig i framtiden om du inte gör en förändring nu. För det går 🙂

 • angie

  håller med det flesta
  du var dum och va vän med dessie
  hon är bara anmält patetisk, och beter sig som att hon är tretton och ser ut som en med ..
  tycker du gör ett bra jobb, ta ingen skit okej?
  fortsätt det du gör, skit i dom som skriver om dej i sina bloggar , och skriv hur bra du mår för attt vara dej själv.
  jag menar, någon gång ska vi alla bli vuxna?
  lika bra att bete sig som en sådan oxså.
  LYCKA TILL

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *