SVAR DEL 1

* När hade du sex första gången ?
* Hur var det och vem hade du det med ?
* Har du haft sex på fyllan ?

Den 24 juni eller ngnt, en dag efter midsommarafton med mitt gamla x. Dock var vi inte tilsammans då..
Nej faktikst inte, och det är jag stolt för!

*Är det sant att du&dessie vart med på redtube? 😉

Bullshitbullshitbullshit, det var ett "försök" på ngn random blogg att spamma våra bloggar med "kolla paow & dessie på redtube"..

Hur känns det när alla tycker att du är en bra person oh gör rätt?
Och att alla tror på dej oh inte på Dessie?

Det där är en knepig fråga.. Men i vissas ögon så "framstår" jag som äcklig, just för att jag är kompis med henne eller snrare va. Och i vissas ögon så är jag "den bra" eller hur man nu ska uttrycka sig, jag ser inte lika extrem ut och är i dom flesta lägen ganska mognare en henne.. Jag klär mig bättre , kankse det.. Har faktikst ingen aning. Jag vet inte, kankse för att hon ljuger så pass mycket i sin blogg. I dont know

Har du någon kille på gång?

Nää jag håller mig undan sånt för tillfället, inte på sommaren. Det funkar aldrig, det har vi lärt oss..

Vad hände mellan dig och Desirée egentligen ?

Jag vet inte.. Innan jag åkte till Thailand så älskade jag att styra och ställa över henne, jag var jämt irreterd ( pga min hudsjukdom) och det gick oftast ut över henne.. Hon gjorde allting jag bad henne om. Men i slutet så blev det bättre, och vi körde inte med varandra. Utan vi gjorde det som vi brukade göra, bada käka godis och blogga och självklart paragga.. Haha! Våra bloggar va lixom "ingenting" även fast det ofta var folk som gick fram till oss och då hade vi kanske, ruint 5-6 tusen besökare.. Och vi blev asglada varje gång det gick uppåt, vi som var stolta att ens vara med på "mest aktiva" listan.. Men sen så blev vi som tightast, och jag åkte till Thailand. A och sen när jag kom hem 6 veckor senare, så var det lite stelt första dagarna. Och vi blev jätte bra vänner, men det enda hon tänkte på var sin blogg. Vem som hade mest läsare, när jag fick ett te.x reklamerbjudande så blev hon as lack och sa "jag har ju mer besökare än dig".. Så jag orkade inte att hon kollade ner på mig för att "flera" kände igen henne och inte mig lika mkt.. Jag fick bokstavligt talat damp och började skrika, sa som det var. hur besviken och förbannad jag var. Men hon bara började snacka om bloggen igen. Det är det allting handlar om, "statusen" alltså vilka man umgås med, besökare. och ja, BLOGGEN

(Visited 70 times, 1 visits today)

67 Comments

 1. Nightfall juni 30, 2009 at 6:45 e m

  Bevis på att så unga människor inte klarar av att få för mycket luft. Ni vet inte vad som verkligen är viktigt i livet, vänskap och kärlek.

  Reply
 2. Johanna juni 30, 2009 at 6:45 e m

  dessie e skiit

  Reply
 3. Frida juni 30, 2009 at 6:57 e m

  synd att ni bråkar:/ besök min fjortis blogg jag uppdaterar mkt

  Reply
 4. Julia juni 30, 2009 at 7:16 e m

  Du har en sjukt fin personlighet, iallafall som jag har uppfattat och du är en jätte söt tjej, ta åt dig :)<3 Keep it up girl!

  Reply
 5. CECILIA juni 30, 2009 at 7:18 e m

  Är du fortfarande fjortis eller är det bara alla som säger ?

  Reply
 6. Anna juni 30, 2009 at 7:23 e m

  Tack för att du tog mina frågor 😀
  Det får mej att gilla dej ännu mer , men var verkligen blogg värd att förlora din vänskap med Desiree ?
  Jag älskar din blogg Paow *: <3

  Reply
 7. Josefine juni 30, 2009 at 7:37 e m

  Jag tycker att du har mognat till dig lite på senaste tiden eller hur man nu ska säga och du verkar ha en fin personlighet så fortsätt så! 🙂

  Reply
 8. Sandra juni 30, 2009 at 7:39 e m

  – Låter som att Dessie verkligen är en äcklig fjortis och utnyttjar folk. Vidrigt, hon kan inte må bra.

  Reply
 9. Sandra juni 30, 2009 at 7:40 e m

  Och du väntade iaf rätt länge med din oskuld.

  Som jag, var bara 12 år..

  Reply
 10. maria juni 30, 2009 at 7:50 e m

  Moget att bli avundsjuk på grund av reklamerbjudande

  Reply
 11. Mindou ♥ juni 30, 2009 at 7:54 e m

  du förlorade din oskuld på min födelsedag :O 😀

  Reply
 12. O&B juni 30, 2009 at 7:55 e m

  Tråkigt att ni var så bra vänner och nu ingenting liksom, har sjäälv varit med om precis samma sak.

  Reply
 13. Anonym juni 30, 2009 at 8:01 e m

  Tycker det är starkt av dig att du skriver ut här och erkänner att du styrde och ställde över henne och sånt. Hade ju varit lätt att förneka allt, men du är ärlig. Jätte bra 🙂

  Reply
 14. madde juni 30, 2009 at 8:43 e m

  jag tycker att det är jättetråkigt att du och Dessie bråkar p.g.a en småsak som bloggen. Kom igen, det är en liten skit sak!
  Ni är bättre än så, det ska vara ni två, för alltid.
  Paow & Dessie, det är så det ska va 🙂

  Reply
 15. s juni 30, 2009 at 8:44 e m

  skulle inte du svara på 30 frågor tihihi ? :)(L)

  Reply
 16. s juni 30, 2009 at 8:44 e m

  skulle inte du svara på 30 frågor tihihi ? :)(L)

  Reply
 17. felu juni 30, 2009 at 8:55 e m

  paow , du ser mycket renare ut en dessie , hon ser bara smutsig ut

  Reply
 18. felu juni 30, 2009 at 8:55 e m

  paow , du ser mycket renare ut en dessie , hon ser bara smutsig ut

  Reply
 19. Emma juni 30, 2009 at 9:13 e m

  Hudsjukdom?
  Vad är det för sjukdom du har?
  Inget farligt va?
  (väljer du att inte svara på det i bloggen [vilket är bäst] så maila mig istället för att kommentera i bloggen)

  Reply
 20. Jeanette juni 30, 2009 at 9:16 e m

  Till du som undrade om hon inte skulle svara på 30 frågor; om du tittar på headingen; Svar del 1, det kommer flera… Tycker om din blogg Paow. 🙂

  Reply
 21. jojiiz juni 30, 2009 at 9:17 e m

  vad hade du för hudsjukdom? kram<3

  Reply
 22. Jenny juni 30, 2009 at 9:20 e m

  shit vad folket skriver

  Reply
 23. ada juni 30, 2009 at 9:23 e m

  tråkigt att ni är osams :S

  Reply
 24. Julia juni 30, 2009 at 9:36 e m

  Tack så jätte,jätte mkt för att du svarade på min fråga,

  Reply
 25. Rosa juni 30, 2009 at 9:39 e m

  Dessie har skit stil!!

  Reply
 26. Anonym juni 30, 2009 at 9:40 e m

  GO PAOW!

  Dessie skriver ju hela tiden att du är mycket omognare i verkligheten än vad du är på bloggen, MEN de är ju i bloggen man skriver sina tankar och åsikter och allt sånt där, så du borde du väl ändå vara samma paow i bloggen som i verkligheten. De jag gillar med dig är att du är dig själv och folk älskar dig ändå, men dessie och kissie t.e.x som bara låtsas vara en helt annan person än vad dom är, dom låtsas vara dom "kaxiga och tuffa bloggarna" Men i själva verket så tillhör dom de osäkra. De är bara löjligt att hålla på försöka vara något man inte är. Men du, du är dig själv
  och ändå tycker vi om dig. Du är ärlig, du är dig själv och de är det vi gillar med din blogg. Att den är så personlig.
  Snackar jag skit om K&D?
  – Nej! bara sanningen om mina åsikter.
  Av er tre så är du klart bäst. Jag menar, Kissie är 18 år och beter sig som att hon vore 14? Ibland undrar jag om de är du som är 18 och Kissie 15, haha.
  Stå på dig tjejen, du är värd så mycket bättre än Dessie.

  Reply
 27. lINDA juni 30, 2009 at 9:58 e m

  Hallå, jag undrar bara vad det är för hudsjukdom som du har?
  Jag har själv psoriasis så jag förstår hur du känner dig om du också har det.

  Och så vill jag bara säga att du ska stå på dig när det gäller desiree, hon är bara dum i huvudet och du är grym!!!!!!!
  Fortsätt som du är Paulina så kommer du gå långt.
  pusssssssss

  Reply
 28. rebecca :* juni 30, 2009 at 10:27 e m

  Aha, nu vet jag vad som hände mellan dig och Dessie. Inta för att jag hajar så mkt menmen iaf. Tack för att du tog just den frågan. 🙂 Checka gärna in min blogg (a) http://bararebecca.blogg.se

  Reply
 29. Emelie juni 30, 2009 at 10:38 e m

  Ja, du verkar väldigt mycket mer mogen än den där tjejen. Det gottar mig att det går bättre för dig än henne nu med bloggen! You go girl..

  Reply
 30. hockey_bruden juni 30, 2009 at 10:47 e m

  hudsjukdom ? de där du hade över brösten eller är de nåt annat?

  Reply
 31. ♥ natalie ingemarsson. juni 30, 2009 at 10:48 e m

  Det är ju synd att man ska behöva bråka över en sån sak faktiskt, med tanke på hur bra kompisar ni va innan. Vänskap är viktigare än något annan, vänner behöver man livet ut. Men hon bevisar bara vilken falsk och självisk subba hon är!

  Reply
 32. feliciaaa juni 30, 2009 at 10:59 e m

  Vad har du för hudsjukdom? :/
  Bra att du vågar tala ut och säga som det är, jag diggar dig tjejen! 🙂

  Reply
 33. Sandra juni 30, 2009 at 11:17 e m

  Din blogg är mycket trevligare än Dessies 🙂 Kollar man på hennes kommentarer så är dom riktigt otrevliga,och i vissa fall hemska, här ser man för det mesta bara positivt, och du verkar väldigt snäll ! När du skriver om hur du känner när du är ledsen, gör det dig bara mänsklig, det visar att du har känslor och faktiskt bryr sig! Go Paow :)<3

  Reply
 34. Carro juni 30, 2009 at 11:34 e m

  Om man är riktiga vänner låter man väl inte sånt där stiga över huvudet på en och låter det förstöra vänskap. Tycker jag i alla fall… larvigt 🙂

  Och jag undrar också vad det var för hudsjukdom… var det du som hade psoreasis, eller var det nån annan? Eller är det streptokoker du pratar om? Maila gärna över en beskrivning till mig så kan vi prata om det och byta erfarenheter om det 🙂 (Och nej, jag bluffar inte nu, jag har erfarenheter och vill veta om vi kanske har samma).

  Reply