SVAR DEL 1

* När hade du sex första gången ?
* Hur var det och vem hade du det med ?
* Har du haft sex på fyllan ?

Den 24 juni eller ngnt, en dag efter midsommarafton med mitt gamla x. Dock var vi inte tilsammans då..
Nej faktikst inte, och det är jag stolt för!

*Är det sant att du&dessie vart med på redtube? 😉

Bullshitbullshitbullshit, det var ett "försök" på ngn random blogg att spamma våra bloggar med "kolla paow & dessie på redtube"..

Hur känns det när alla tycker att du är en bra person oh gör rätt?
Och att alla tror på dej oh inte på Dessie?

Det där är en knepig fråga.. Men i vissas ögon så "framstår" jag som äcklig, just för att jag är kompis med henne eller snrare va. Och i vissas ögon så är jag "den bra" eller hur man nu ska uttrycka sig, jag ser inte lika extrem ut och är i dom flesta lägen ganska mognare en henne.. Jag klär mig bättre , kankse det.. Har faktikst ingen aning. Jag vet inte, kankse för att hon ljuger så pass mycket i sin blogg. I dont know

Har du någon kille på gång?

Nää jag håller mig undan sånt för tillfället, inte på sommaren. Det funkar aldrig, det har vi lärt oss..

Vad hände mellan dig och Desirée egentligen ?

Jag vet inte.. Innan jag åkte till Thailand så älskade jag att styra och ställa över henne, jag var jämt irreterd ( pga min hudsjukdom) och det gick oftast ut över henne.. Hon gjorde allting jag bad henne om. Men i slutet så blev det bättre, och vi körde inte med varandra. Utan vi gjorde det som vi brukade göra, bada käka godis och blogga och självklart paragga.. Haha! Våra bloggar va lixom "ingenting" även fast det ofta var folk som gick fram till oss och då hade vi kanske, ruint 5-6 tusen besökare.. Och vi blev asglada varje gång det gick uppåt, vi som var stolta att ens vara med på "mest aktiva" listan.. Men sen så blev vi som tightast, och jag åkte till Thailand. A och sen när jag kom hem 6 veckor senare, så var det lite stelt första dagarna. Och vi blev jätte bra vänner, men det enda hon tänkte på var sin blogg. Vem som hade mest läsare, när jag fick ett te.x reklamerbjudande så blev hon as lack och sa "jag har ju mer besökare än dig".. Så jag orkade inte att hon kollade ner på mig för att "flera" kände igen henne och inte mig lika mkt.. Jag fick bokstavligt talat damp och började skrika, sa som det var. hur besviken och förbannad jag var. Men hon bara började snacka om bloggen igen. Det är det allting handlar om, "statusen" alltså vilka man umgås med, besökare. och ja, BLOGGEN

Posted in: Livsstil
Kommentarer (67)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *