trött

Trots att jag har hånglat som ett as och sprungit runt och skriket "rösta på moderaterna" och "hahahaha blekfisar" och haft glass krig. Så är jag inte tröttt. Sitter fortfarande med löshåret i, lite gammalt smink som har runnit. Sitter nu i endast linne för att jag inte hittar mina björnborg trosor. Har snackat med johnny lite om allt möjligt, kärlek killar tjejer sex drugs and rock ´n roll… Haha inte dirket, men om typ allt.

Vi kom fram till att vi skulle ses imorgon.

Aja men nu ska jag sminka av mig, ta ut löshåret och gå upp och äta ! Sen så är det mars pankaka i säng som gäller.

Haha, min busblick ! Nu har jag något lurt påg !

Posted in: Livsstil
Kommentarer (30)

You might also like

Josephine Qvist - GÖTEBORG OCH MARYKAY Alexandra Nilsson - Time files.. Alexandra Nilsson - #TBT Caroline Roxy - 3 månader till jul

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *