trött

Trots att jag har hånglat som ett as och sprungit runt och skriket "rösta på moderaterna" och "hahahaha blekfisar" och haft glass krig. Så är jag inte tröttt. Sitter fortfarande med löshåret i, lite gammalt smink som har runnit. Sitter nu i endast linne för att jag inte hittar mina björnborg trosor. Har snackat med johnny lite om allt möjligt, kärlek killar tjejer sex drugs and rock ´n roll… Haha inte dirket, men om typ allt.

Vi kom fram till att vi skulle ses imorgon.

Aja men nu ska jag sminka av mig, ta ut löshåret och gå upp och äta ! Sen så är det mars pankaka i säng som gäller.

Haha, min busblick ! Nu har jag något lurt påg !

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - Perfect porridge Alexandra Nilsson - Det kostade en miljon att vara inne på beach cluben! Alexandra Nilsson - En dag utan surfning Josephine Qvist - NEW HAIR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *