Jag får så himla många kommnetarer om varför jag är kompis med dessie igen? Den provucerade fjortisen, som ni ser henne. Men inte jag, visst hon har behanldat mig illa. Och jag har behandlat henne illa och bossat över henne..

Vi är exat likadana, på riktigt så är hon den högljudda och jag den korkade. Vi tänker alltid likadant, är lika taggade. Osvosv..Jag kan ta upp hur mycket som helst. Men en sån här grej för oss bara ännu närmare, vi sitter just nu och skrattar. Jag är ingen dålig människa bara för att jag bråkat med min bästakompis. Alla bråkar. Jag skulle vart en dålig människa om jag inte blivigt kompis med henne igen.

Vi påverkar varandra både posetivt och negativt, hon är min andra halva. thats it ! Spelar ingen roll vad ni säger.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (72)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *