var hemma kl 3

Hello !

Kom hem runt kl 3 idag, mamma skickade en taxi till oss. Våran kväll har vart lite, galen.. Som vanligt, i en Paow&Dessie värd haha !…

Våran kväll började i Tyresö, träffade ett par tjejer. Och efter ett tag, så var dom tvungen att dra till en kille jag verkligen inte gillade.. Så ringde Jeppe till mig och bad oss komma på "chillkrök" så jag tänkte visa Dessie hur man kan ha kul utan alkohol i kroppen,  men nej.. Hans batteri dog så vi fick inte tag på dom. Vi letade desperat "fest".. Men jag gjorde allt, utom att kolla igenom min messlista. Där jag hade fått 4 eller fem sms där dom bad mig komma, onödigt..
Så typiskt mig !

Så vi åkte hem till Sebastian Fällman, "dirrfrånföroroten" killen. Som låtsades gilla kisse för att sedan skriva en massa skit om henne i sin förortsblogg.. Haha lite kul och hon kände sig rätt dum ! Haha tillbaka till saken, vi åkte hem till Piearé eller vad han heter, där Sebbe låg däckad i soffan. Visst låter det kul ? Två pers som hade delat på en liters lådvin, och satt och åt chips.. Så vi drog, vi satt och åt chips i ropsten & lekte "idol".. Tills vi åkte till slussen där vi mötte Jonte och Nicklas, min mamma bjöd oss på donken. Senare så åkte vi hem, det hände en massa saker. Bland annat en gubbe som började prata med min mamma och att jag och Dessie betett oss illa..

Vilket vi verkligen inte hade, vi satt tysta och väntade.. Det är ju brist på platser då alla ska fyllekäka mitt i natten. Det satt en gubbe brevid oss som satt och kommnetarde dessie bara för att hon var djurgårdare.. och han kastade ner en massa saker på golvet och sa. "nu är den slut" osvosv.. Och fullisen bakom oss satt och fyllkäkade ha med. Sen när min mamma kom så satt han och anklagade oss, han kallade mig "fucking snorunge" och allt. Då sa jag "jag är faktikst kändis" hhahahahaha, så himla kul. Han sa en massa saker som " har du ens fått pubishår" och sen så sa han "gå hem och pulla" och då fick min morsa damp och började skirka på han.. Haha riktigt kul faktikst..

Påväg till lidingö..

Jag och Dessie, bästis !

Vitlökspuss ! Piaree och dessi

Jag och Sebbe 🙂

Bilderna från dessies kamera.

En trött paowi

Hey Sexi…

Jag och fällman

Jag hittade ett ciggpaket, med en jättefin tändare och en cigg i.. Fast ciggen försvann någonstans. Jag efetrlyser den ! Hittelön utlovas

Dom här bilderna bjuder jag på..

Posted in: Livsstil
Kommentarer (152)

You might also like

Alexandra Nilsson - Testade en ny behandling idag.. Alexandra Nilsson - Jag är inte svensk! Alexandra Nilsson - Bad day Caroline Roxy - Tabbouli

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *