var hemma kl 3

Hello !

Kom hem runt kl 3 idag, mamma skickade en taxi till oss. Våran kväll har vart lite, galen.. Som vanligt, i en Paow&Dessie värd haha !…

Våran kväll började i Tyresö, träffade ett par tjejer. Och efter ett tag, så var dom tvungen att dra till en kille jag verkligen inte gillade.. Så ringde Jeppe till mig och bad oss komma på "chillkrök" så jag tänkte visa Dessie hur man kan ha kul utan alkohol i kroppen,  men nej.. Hans batteri dog så vi fick inte tag på dom. Vi letade desperat "fest".. Men jag gjorde allt, utom att kolla igenom min messlista. Där jag hade fått 4 eller fem sms där dom bad mig komma, onödigt..
Så typiskt mig !

Så vi åkte hem till Sebastian Fällman, "dirrfrånföroroten" killen. Som låtsades gilla kisse för att sedan skriva en massa skit om henne i sin förortsblogg.. Haha lite kul och hon kände sig rätt dum ! Haha tillbaka till saken, vi åkte hem till Piearé eller vad han heter, där Sebbe låg däckad i soffan. Visst låter det kul ? Två pers som hade delat på en liters lådvin, och satt och åt chips.. Så vi drog, vi satt och åt chips i ropsten & lekte "idol".. Tills vi åkte till slussen där vi mötte Jonte och Nicklas, min mamma bjöd oss på donken. Senare så åkte vi hem, det hände en massa saker. Bland annat en gubbe som började prata med min mamma och att jag och Dessie betett oss illa..

Vilket vi verkligen inte hade, vi satt tysta och väntade.. Det är ju brist på platser då alla ska fyllekäka mitt i natten. Det satt en gubbe brevid oss som satt och kommnetarde dessie bara för att hon var djurgårdare.. och han kastade ner en massa saker på golvet och sa. "nu är den slut" osvosv.. Och fullisen bakom oss satt och fyllkäkade ha med. Sen när min mamma kom så satt han och anklagade oss, han kallade mig "fucking snorunge" och allt. Då sa jag "jag är faktikst kändis" hhahahahaha, så himla kul. Han sa en massa saker som " har du ens fått pubishår" och sen så sa han "gå hem och pulla" och då fick min morsa damp och började skirka på han.. Haha riktigt kul faktikst..

Påväg till lidingö..

Jag och Dessie, bästis !

Vitlökspuss ! Piaree och dessi

Jag och Sebbe 🙂

Bilderna från dessies kamera.

En trött paowi

Hey Sexi…

Jag och fällman

Jag hittade ett ciggpaket, med en jättefin tändare och en cigg i.. Fast ciggen försvann någonstans. Jag efetrlyser den ! Hittelön utlovas

Dom här bilderna bjuder jag på..

(Visited 23 times, 1 visits today)

152 Comments

 1. Anonym juni 19, 2009 at 4:54 f m

  e glad att ni e venner igen so skont att ni skriver om varandra i era bloggar igen o ni e sjukt fina (L)
  pusss♥♥♥♥♥♥

  Reply
 2. Anonym juni 19, 2009 at 5:04 f m

  ciggen är åt fel håll ? :)) ! hehe

  Reply
 3. Anonym juni 19, 2009 at 5:07 f m

  kollade in kissies blogg förut på tal om inget speciellt och märkte att allt hon skrev hade ni skrivit innan. som exempelvis det inlägget som paow gjort. du vet "vad är en bitch?" och midsommarstångs bilden. allt är ju så fejk när det kommer till den bloggen och ändå säger hon i SOLO att ni härmar henne, hur tänker hon eller?

  Reply
 4. Anonym juni 19, 2009 at 5:36 f m

  gud vad fin du var på andra bilden 😉 <3

  Reply
 5. Hampus juni 19, 2009 at 8:10 f m

  Funktionär på PeaceAndLove!!!
  Missa inte mina bilder som laddas upp i min blogg om några dagar, dag för dag under festivalen!

  chillarn.blogg.se

  Reply
 6. simon juni 19, 2009 at 8:55 f m

  snacka om fjortis asså!

  Reply
 7. Naomi juni 19, 2009 at 9:22 f m

  Naomijensen.blogg.se
  Naomijensen.blogg.se
  Naomijensen.blogg.se
  Naomijensen.blogg.se
  Naomijensen.blogg.se
  Naomijensen.blogg.se
  Naomijensen.blogg.se
  Naomijensen.blogg.se

  Reply
 8. Josefin & Sofia juni 19, 2009 at 9:46 f m

  SV: Ja men vi tvivlar nog en aning starkare! Vi är oss själva inte ngn uppblåst barbie docka som vill bli känd för sitt yttre. Vi bjuder på oss själva och visar vilka vi är. Du är bara patetisk, sorglig, superblonderad liten korkad brud. Som blottar sitt yttre för att andra ska tycka de är kul att skratta åt dig! Inte med dig. De är skillnaden;)

  Sorry girl! de är sanningen.

  Reply
 9. Anonym juni 19, 2009 at 9:47 f m

  söööötnosar 🙂

  Reply
 10. E juni 19, 2009 at 9:51 f m

  kanske ska vända på ciggen då? hahaha

  Reply
 11. lottie juni 19, 2009 at 10:06 f m

  Ojj, är det inte jobbigt att vara uppe till 4 på natten?! :O Menar du skriver ju detta inlägg 04…… man ser det under inlägget!!!

  Reply