Värdelöst

Vaknade nu, känns värdelöst. Skulle ut och träffa Johnny, men jag har tappat rösten helt. Eller inte helt, men jag kan inte prata typ. Så har jag jätte ont i halsen ! Gosh så jobbigt… ´Men idag så ska jag bara vara hemma och tröstäta, och ta det lite lungt. Skönt att jag börjat få tillbaka matlusen igen =)

Har märkt att flera bloggare fått samma "syntom" kankse den nya bloggsjukan påg ? Shit måste sluta hosta i videoinläggen… (haha !)

DESSIES BLOGG ÄR TILLBAKA !

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Event för Sofie Sarenbrant Alexandra Nilsson - Ny hel och ren väska Sandra Lindahl - En vecka med goväder Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Hur jag stylar mitt korta hår Sponsored - Icon Mirror

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *