alkohol

Är med Amir & Isolde & dagen har varit seg. Inget krökande eller festande idag inte, det tar vi imorgon.
Fick en kommentar om att jag dricker ofta, nu har det blivigt en och annan cider men jag har inte dirket vart full. Min föräldrar straffar mig och hämtar mig.. Men whatever, jag drack bara på "högtider" förut som nyår valborg midsommar osv.. Så i genomsnittet så dricker jag inte mer en mina vänner. Abolsut inte.

Min mamma & pappa är ganska olika när det gäller "mitt drickande" .. Mamma ger mig utegångsförbud helt i kankse två dagar, beroende på hur berusad jag vart. & pappa kankse ger mig 4a "kvällsutegångsförbud" så att jag får vara ute til typ 21-22 på kvälarna ist för typ 1-3..  Men jag är vädligt bra på att kontrollera mitt drickande, jag vet när det blir för mycket. Och det kan nog inte många 16åringar göra. Mina vänner kan knappt stå upp. Så jag är rätt så duktig, men nu i sommar så tänker jag inte dirket köra vdekonceptet inte. Never . Men inte för att jag har några planer att dricka, det är stor skillnad på att dricka och supa. Dock så har jag bara druckit kankse 10 gånger det här året.

Posted in: Livsstil

You might also like

Hedda Dibinger - district môt Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Like a Halloween Quueen Caroline Roxy - I've got a feeling Caroline Roxy - Vibin' Caroline Roxy - Skincare Skincity

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *