Idag så kom min älskade Annie hem! Imorgon kommer Amir hem. Och Robin kankse kommer till sthlm imorgon, gud så kul… Känns som allting gått så otroligt fort, jag har ju vart borta i en vecka.. Och bara för att jag inte hade någon att vara med ( eller klart att jag har det, men bara tråkiga människor) Så var jag tvungen att bli kompis med Dessie igen, vilket var rätt bra. Men som jag sagt innan, tråkigt att det blev som det blev, ännu tråkigare att det aldrig kommer att bli som förut. Menjaja, festfolket är hemma! Wiho nu jävlar!

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - 365 days Sponsored - Like a Halloween Quueen Caroline Roxy - Contact Elin Hagberg - Har ni sett hur heltäckningsmattan blev i garderoben?? Caroline Roxy - Portfolio

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *