blogglönen, superduper ytlig

Imorogn så kommer min blogglön in, och då ska jag köpa nytt löshår.. Efter som det var knackigt med videoilägg månaden innan. Så kommer jag bara att få ut ca 4,200 kr den här månade. Det känns som så otroligt lite pengar, eftersom jag int får någonting av mina föräldrar längre när jag började tjäna pengar på bloggen.

Den här månaden så kommer jag bara att ha råd med löshår och falskleg, + att min mamma tagit ut 1000 kr från mitt konto för att jag "ska betala mina taxiresor" själv. Men hallå ? Medans min pappa som drar in över 100 000 kr i månaden utan att behöva betala mat,( efter som han äger ett visst antal mataffärer) så kan han väl betala taxi ? Men nejnej när han säger att han lägger ut pengar. Så tar dom pengar från mig som knappt har något.

Gud så bortskämd jag låter, men jag betalar i stort sätt allt själv. Som bara går till utseendet, kläder smink hår naglar hudkrämer. Mat vägrar jag att betala själv, och mamma som klagar på att jag är för smal. Bra det, då kankse jag når upp till mina mål i slutet av året Jag har inte betalt en enda droppe sprit på flera månader(tur att man är blond iallfall), för jag lägger helldre pengar på viktigare saker. Som utseendet, för att se bra ut är allt som betyder någonting. För jag lär ju knappast att gå till skolan, osminkad mjukisbraller och med kort löshår? Fet glöm.

+ att jag kan ju inte sola solarium längre( för er som inte vet så har jag fått en massa pigmentfläckar). Kolla bara hur brun jag var här.

(Visited 11 times, 1 visits today)

135 Comments

 1. jenny juli 23, 2009 at 8:27 e m

  vad dåligt att du inte får cash av dem!? :s

  Reply
 2. NICOLE IVARSSON juli 23, 2009 at 8:27 e m

  Jo, men det är ju klart att det känns som lite pengar om man är van vid mera.

  Reply
 3. Minette juli 23, 2009 at 8:27 e m

  Det kaaaan vara så att de försöker lära dig något =)

  Reply
 4. Jennie juli 23, 2009 at 8:27 e m

  bli veckans blogg i min blogg=)

  kram

  Reply
 5. Anonym juli 23, 2009 at 8:30 e m

  falskleg ? Var får du tag på det ? 😀

  Reply
 6. Anonym juli 23, 2009 at 8:30 e m

  falskleg ? Var får du tag på det ? 😀

  Reply
 7. d juli 23, 2009 at 8:31 e m

  Hej!

  Hoppas att jag inte stör.

  I min blogg får du följa min vardag som 17 år och sambo. Du får även ta del av mina fantastiska bilder då fota är ett stort intresse.

  Kika gärna förbi!

  Reply
 8. Anonym juli 23, 2009 at 8:32 e m

  är du oskuld?

  Reply
 9. johanna juli 23, 2009 at 8:32 e m

  Bloppis! Säljer skor, koftor, klänningar, kjolar m.m. Plagg jag inte använder eller aldrig använt. Kika in om du har lust 🙂
  Kram

  Reply
 10. Hanna juli 23, 2009 at 8:33 e m

  Hörru bruden 😉 var piercade du dig någonstans? 🙂

  Reply
 11. vendela juli 23, 2009 at 8:34 e m

  Jag tycker itne att du ska behandlas på ett annat sätt bara för att du råkar ha en stor blogg och kan tjäna pengar på den 😛

  Reply
 12. Linda Q juli 23, 2009 at 8:34 e m

  Härligt med lite extra pengar!!

  Reply
 13. Anonym juli 23, 2009 at 8:35 e m

  När ska du visa upp din nya piercing ?-,-

  Reply
 14. Jennifer juli 23, 2009 at 8:35 e m

  en fråga, du behöver inte svara om du inte vill.

  Men hade du tänkt börja skolan till hösten igen? I sånna fall ska du gå om nian eller gymnasiet eller hur kmr du göra med skolskiten?

  kram Jennifer =)

  Reply
 15. Anonym juli 23, 2009 at 8:37 e m

  blogglön? du är egentligen inte bättre än ngn annan bloggare. sämre kanske

  Reply
 16. annoonym juli 23, 2009 at 8:39 e m

  hejsötnos 🙂
  jag undrar bara hur du kan få löshåret så långt upp elle va man ska säga lixom överörat ?
  ps din blogg e mkt intresantare än kissies & dessies som båda e wanna be varandra ja beundrar dej !

  Reply
 17. Sandra juli 23, 2009 at 8:40 e m

  Hej tänkte bara berätta att det inte alls behöver vara riktiga pigmentfläckar du fått. Det finns något som heter mjälleksem, man behöver inte ha mjäll för att ha det. Vissa som är överkänsliga mot det här får vita pigmentfläckar på rygg, bröst och armar. Det kallas också för någont som "jästsvamp" tror jag. I vilket fall så fick jag vita pigmentfläckar men testade att tvätta mig med ett speciellt schampo från apoteket som tar bort svampen. Schampot heter fungoral och säljs för under hundralappen på apoteket. Om du tvättar dig med det på överkroppen och låter det verka i ca 15 min/3 gånger i veckan och använder det ca 2 gånger i veckan i håret, där de bara ska verka i 5 min, så kan det hända att dina pigmentfläckar försvinner. Mina gjorde iaf. Alla har det här "mjälleksem" men vissa är extra känsliga och det de som får de då. Låter mindre motbjudandet, men testa iaf eller gå till läkaren för att kolla om det är jästsvamp, så kanske du inte alls behöver sluta sola 🙂 Vääärldens längsta uppsats om det jag vet haha, men tänkte att du kanske ville testa! Lycka till tjejen och stå på dig!

  Reply