Imorogn så kommer min blogglön in, och då ska jag köpa nytt löshår.. Efter som det var knackigt med videoilägg månaden innan. Så kommer jag bara att få ut ca 4,200 kr den här månade. Det känns som så otroligt lite pengar, eftersom jag int får någonting av mina föräldrar längre när jag började tjäna pengar på bloggen.

Den här månaden så kommer jag bara att ha råd med löshår och falskleg, + att min mamma tagit ut 1000 kr från mitt konto för att jag "ska betala mina taxiresor" själv. Men hallå ? Medans min pappa som drar in över 100 000 kr i månaden utan att behöva betala mat,( efter som han äger ett visst antal mataffärer) så kan han väl betala taxi ? Men nejnej när han säger att han lägger ut pengar. Så tar dom pengar från mig som knappt har något.

Gud så bortskämd jag låter, men jag betalar i stort sätt allt själv. Som bara går till utseendet, kläder smink hår naglar hudkrämer. Mat vägrar jag att betala själv, och mamma som klagar på att jag är för smal. Bra det, då kankse jag når upp till mina mål i slutet av året Jag har inte betalt en enda droppe sprit på flera månader(tur att man är blond iallfall), för jag lägger helldre pengar på viktigare saker. Som utseendet, för att se bra ut är allt som betyder någonting. För jag lär ju knappast att gå till skolan, osminkad mjukisbraller och med kort löshår? Fet glöm.

+ att jag kan ju inte sola solarium längre( för er som inte vet så har jag fått en massa pigmentfläckar). Kolla bara hur brun jag var här.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (135)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *