frågestunden…

Imorgon så kommer 20 svar från frågestunden! =) Förlåt för förseningen…. Men har haft fullt upp!


Aja nu ska vi börja fixa oss för Britney, för vi ska ut och hämta ut våra nya biljetter. Så nära Britney man kan komma förutom VIP platserna……. Aja whatever, jag är alltid VIP x) Vi ska dit och köa från kl 3, vi slår på stort! WOHO… Nu ska jag sminka klart mig, om ni råkar se mig så undra inte varför jag har så mycket smink.. Så är det för att jag lånar amirs smink. Men nu måste vi skynda oss, JALLAJALLa

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Ut me jul och in me vår Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Skräcködel-sminkningen Caroline Roxy - BIG DAY - 1ST STOPP - NORRKÖPING Sandra Lindahl - Tillbaka till vardagslivet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *