frågestunden…

Imorgon så kommer 20 svar från frågestunden! =) Förlåt för förseningen…. Men har haft fullt upp!


Aja nu ska vi börja fixa oss för Britney, för vi ska ut och hämta ut våra nya biljetter. Så nära Britney man kan komma förutom VIP platserna……. Aja whatever, jag är alltid VIP x) Vi ska dit och köa från kl 3, vi slår på stort! WOHO… Nu ska jag sminka klart mig, om ni råkar se mig så undra inte varför jag har så mycket smink.. Så är det för att jag lånar amirs smink. Men nu måste vi skynda oss, JALLAJALLa

Posted in: Livsstil
Kommentarer (72)

You might also like

Josephine Qvist - MITT HJÄRTA GÅR SÖNDER Alexandra Nilsson - Få skräddarsydda skjortor hemma Josephine Qvist - A STAR IS BORN Alexandra Nilsson - Matchi match

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *