Men det får ni stå ut med! Som sagt så ska jag börja bättra mig. Men det är så jobbigt när jag är ute och flänger så mycket. Igår så var dett ett par kompisar hemma jos steffi! Vi hade jätte mysigt och Amir&jasmine sov dära! Det blev taqxi till donken och sen så gick vi och la oss & sov. Sönt som fan..

Sen idag så gick vi ut runt halv 3 och åt kinabuffe vid strueplan, nära och bra! Sweet.. Nu har jag börjat fixa mig, nu är det bara håret & sminket som är kvar! Så Rightback bitches, håll ut! För idag så är det Pride!!!

Jag&Steffi hemma hos Hanna hennes granne 🙂

älskligar!

me and babe! pusskalas ( oops en smygtitt på min tatto som ni sagt att ni klagar om att ni vill se)

Isolde & Jasmine!

Posted in: Livsstil

You might also like

Ellinor Bjurström - Hej där! Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Ellinor Bjurström - Reparera ditt hår - Från rosa till blond Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Tom ford glasses

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *