Hemma nu!

Hello bitches!

Nu kom jag äntligen hem efter en ganska värdelös dag. Är hemma hos mamma nu, känns som jag inte träffat henne på år och dar men det har egentligen bara gått 5 dagar typ? Aja skönt att vara här iallafall..

Idag så vakade jag runt kl 3, värdelöst.. Men det är ju trots allt söndag, så jag planerade igenting speciellt. Men Alexandra Johnny och Ola kom hem till mig, fixade oss lite sen så drog vi ut en stund.. Vi åkte till Michel jacksons hyllningsplats idag på palttan, typ den minsa ever.. Men vi joiade snyftade lite och tog kort.. Han har aldrig riktigt fallit mig i musiksmaken, menmen.. Tråkigt det som hänt!

Vi mötte upp Krille och Robin, då vi bara drog runt på stan .. Medans krille fick panik eftersom han inte festade igår och fick för sig att gå in till apotekt och så hämtade han en liten alcosolspsprit ( stavfel? Sånt man tvättar piceringar och liknade med) så gick han fram och frågade om man kunde blanda ut med med cola eller fanta… Haha vilken blondi.. Sen så drog alla hem, ganska värdelöst om jag får säga det själv.. Inget festande, ingenting hände suck.. Aja även Paulina har sånna dagar, tro det eller ej!

Bilder från idag!

Jag, haha mitt hår ser rosa ut.. Me det är det dock inte. Hehe

Jag vid hyllningen..

Ballie <3

M J vila i frid <3

Paow pousen nr 1

 
Haha vilket offer jag är ibland..

Alexandra kör bloggposen, skulle hon passa som bloggar ? … om hon frägade håret blondt ?

Posted in: Livsstil
Kommentarer (66)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *