Hemma nu!

Nu kom jag hem efter en lång städdag på Amirs kompis Jobb.. Dom drog till korgen dirket efter, fast det var helt ok för att jag ville hem och vila.. Har typ stressat runt och sovit dåligt dom senaste dagarna.. Så ska bli skönt att pusa ut puh.. Fast självklart så får han ju gå dit hur mycket han vill, jag ställer inga krav. Jag är ju bara 15, måste vara hemma före 10.. Eller inte, men typ 12-2 eller ngt.. Det suger ibland. Shit pommesfritt,

Min dag har inte vart speciellt händelserik iförsig..  & ingen kamera har jag heller, eller jo men den är hemma hos mammsen och en annan viss perpsp

Hihi söta bilder på amir ;D

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - LA bound Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - DATES Sandra Lindahl - Hej och godmorgon Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Verket

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *