hiss/diss

…Bloggkommentatorerna på strupeplan.se

Alla har väl hört tals om dom, två st kärringar som borde gått i pansion för länge sen ? Men nejnej, dom har ingenting bättre för sig än att skriva skit om 15åringar. Enligt dom så får man ju knappast göra dumma saker. Men jag som 15 åring, som kappt vet vad rätt&fel är ? Tro mig jag lär mig nog också snart. Men dom därimot, kankse borde acpetera att ni börjar bli gamla och gaggiga, chilla med botoxet hörrni!

Bögar..

Borde det finnas fler av, värdens gulligaste och skönaste människogruppen man kan tänka sig. Vad mer kan jag säga ? Klockrent 🙂

Posted in: Livsstil

You might also like

Josephine Qvist - KÖPENHAMN Alexandra Nilsson - Lunch på Sturehof med Janne Alexandra Nilsson - Fråga mig inte detta!! Alexandra Nilsson - Valkompassen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *