Its gaybloggen bitch!

Tja babes, det är Amir som skriver nu. Paow står och sminkar sig och jag ska snart sätta in hennes löshår. När vi sedan är klara ska vi in till stan för att shoppa lite. Jag ska köpa en ny adidaströja, en ny american apparel och sen får vi se vad mer det kan bli. Funderar på ett par nya jeans kanske. En hårspray måste jag också ha. Men men… ska se till att Paow uppdaterar från lilla bloggdatorn sen inne i stan, kyss på er!

Yours truly, Amir bitch.

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - BIG DAY - 1ST STOPP - NORRKÖPING Caroline Roxy - New years Caroline Roxy - Mixin it up Sandra Lindahl - Hej och godmorgon Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *