HOPPAS DOM SKOJAR, JAG HAR GJORT FLERA INLÄGG. VARFÖR SYNS DOM INTE?!!!! dampdampdamp..

Jag har inte orkart uppdatera idag. Förlåt, och sen har jag väl gjort 3-4 inlägg när jag kom hem. Lika bra att dom inte publicerades, det var ett milslångt inllägg om mt " enköpingsklamydia"-slampan ett som att jag vill vara ute och flänga runt och göra krilleutfykter i hela sverige för att glömma bort allting annat. Aja whatever, nu måste jag sova fick trots allt bara 5 timmars sömn igår natt. Så nu ska jag passa på. Godnatt kära läsare ♥

Ps. jag hatar stalkers. Fast egentligen inte , jag tycker att det är rätt kul. Men när dom står nedanför mig och skriker "paow" är der bara läskigt.. dom fick en morot i skallen. Rätt åt dom! 1 av anledningarna till att jag inte kunde somna so jag skulle. + att amir ringde och väckte mig typ 3 timmar efter jag ringde han. aja love him endå 🙂
Posted in: Livsstil

You might also like

Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Caroline Roxy - Winter wonderland Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Sandra Lindahl - Mer inrednings-wanties Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *