Emma Amir & Isolde ligger och sover i mitt rum. Och dom här dagarna så tar verkligen mitt PMS humör över kan jag säga. Jag är irreterad på nästan alla, men dom personerna som irreterat mig mest är mina päron som jag just nu hatar mest i värden.Euw på dom helt ärligt…

& jag får inga pengar till en ny kamera och det enda min pappa tjatar om är den här j*vlaf*ttbloggen… Men hur fan ska jag kunna blogga utan kamera, utan internet när hans postorder brud ekupert datorn. Jo, och hur ska jag kunna blogga på heltid på en liten dator som är jätte seg med ett mobilt bredband som han använder på våran andra dator..  Vi har ingen mat hemma & min pappa vägrar att ge mig pengar eftersom jag "tjänar egna pengar nu".. Men hallå, jag är ju bara 15år jag får ju inte dricka eller röka för han. Jag får inte ens ha sex ? Så borde jag väll ändå få samma belopp varje månad som jag fick för tre månader sedan ? Herregud.. köp en kamera så bloggar jag då guddjÄvel


Såhär känner jag mig just nu…
Posted in: Livsstil
Kommentarer (61)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *