klagoinlägg till mig själv

Emma Amir & Isolde ligger och sover i mitt rum. Och dom här dagarna så tar verkligen mitt PMS humör över kan jag säga. Jag är irreterad på nästan alla, men dom personerna som irreterat mig mest är mina päron som jag just nu hatar mest i värden.Euw på dom helt ärligt…

& jag får inga pengar till en ny kamera och det enda min pappa tjatar om är den här j*vlaf*ttbloggen… Men hur fan ska jag kunna blogga utan kamera, utan internet när hans postorder brud ekupert datorn. Jo, och hur ska jag kunna blogga på heltid på en liten dator som är jätte seg med ett mobilt bredband som han använder på våran andra dator..  Vi har ingen mat hemma & min pappa vägrar att ge mig pengar eftersom jag "tjänar egna pengar nu".. Men hallå, jag är ju bara 15år jag får ju inte dricka eller röka för han. Jag får inte ens ha sex ? Så borde jag väll ändå få samma belopp varje månad som jag fick för tre månader sedan ? Herregud.. köp en kamera så bloggar jag då guddjÄvel


Såhär känner jag mig just nu…
(Visited 4 times, 1 visits today)

61 Comments

 1. alix juli 9, 2009 at 2:31 f m

  Hårda ord.

  Reply
 2. Blumenfeld juli 9, 2009 at 2:34 f m

  helt ärlig, ha inte för bråttom med sex. du är bara 15 :S

  Reply
 3. Jennifer. juli 9, 2009 at 2:35 f m

  Det är hans skyldighet att försörja dig i alla fall minst tills du är 18.
  Kan ju hälsa honom det.

  Och sen att du tjänar pengar på bloggen, se det som ett extra arbete, hade du inte "arbetat" hade han ju varit tvungen att ge dig pengar i alla fall? Och bara för att du nu har bloggen borde ju inte situationen ändras, eller hur?

  Kom på bra argument och stå upp för dig Paulina!

  Reply
 4. JohnnyPonken juli 9, 2009 at 2:35 f m

  Det är väldigt synd om dig!! 🙂

  Reply
 5. M juli 9, 2009 at 2:36 f m

  hihi, bilden är lite kul ^^

  Reply
 6. Sanela juli 9, 2009 at 2:38 f m

  DU ÄR SÅ JÄÄÄVLA VACKER 🙂

  Reply
 7. sebastian lind juli 9, 2009 at 2:51 f m

  Eftersom du inte är 18år och inte är myndig och har en målsman så ska ju din målsman ta hand om dig.. Alla ska behandlas lika även fast vissa har arbete. Du är ju fortfarande ett barn.. Att ni inte ens har mat hemma är ju tragiskt. Din pappa måste ju ta hand om dig. Tycker synd om dig, paow.. Fortsätta kämpa mot din pappa så kommer det nog lösa sig.

  btw, din blogg är grym!

  Reply
 8. B. juli 9, 2009 at 4:09 f m

  haha jag måste bara säga att du är såå jävla skönt i ditt beteeeende^^

  Reply
 9. ida juli 9, 2009 at 4:59 f m

  låter jobbigt, men som någon redan sagt – kom på några bra argument så kommer det säkert att lösa sig! 🙂

  Reply
 10. Martina juli 9, 2009 at 5:14 f m

  Du får köra med lite "hot" och även visa det, så kanske han förstår. Min pappa var också dålig på att ge pengar ett tag. Och även om han ger dig utegångsförbud osv, stick ut ändå. Om han ska bete sig fel mot dig kan du göra samma sak. Man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad. Och om det skulle gå så långt som till social (eller något liknande) så är det han som är "boven" i det hela. Eftersom du inte får pengar, mat osv. Hoppas det blir bättre för dig! Och folk som säger att du kanske tar i för hårt blabla, bullshit. Bara att köra på, att sitta tyst som en mus och ta emot skiten osv hjälper inte ett dugg. Du måste göra någonting för att det ska bli ändring! Kram 🙂

  Reply
 11. emma. juli 9, 2009 at 5:18 f m

  kämpa på!

  Reply
 12. Linda - det handlar om helheten! juli 9, 2009 at 6:04 f m

  förlåt om jag stör. förlåt om detta uppfattas som störande reklam.

  jag är en helt vanlig tjej som skriver om min enkla vardag, mode o lite om det lilla extra.

  i min blogg kan du följa mig, den riktiga linda, genom mitt liv som före detta långtidsjukskriven,
  o till mitt liv som det ser ut idag.

  Jag vill att du tar dig en titt i min blogg, o även att du följer mig via bloglovin.
  jag följer så klart även dig.
  Jag tycker nämnligen att det är dags för oss små bloggare att ta oss uppåt,
  att vi får synas och höras. Det är minsann vår tur att glänsa och vår tur att bli hörda, inte sant!?

  Tillsammans kan vi ta oss uppåt, o
  samtidigt ta ner dem alla provocerande bloggare som ljuger, är ytliga, bedrar och spelar ett spel.

  summan av alltsammans: titta in hos mig, följ mig via bloglovin, vi ska nå toppen tillsammans!

  Reply
 13. steffe juli 9, 2009 at 7:43 f m

  Haha stackars dig, du tjänar tydligen inte så mkt som du påstår ditt mongo!

  Reply
 14. Nathalie juli 9, 2009 at 8:28 f m

  Det är deras skyldighet att försörja dig tills du blir 18.. Förstår att du blir ledsen och besviken! De ska vara stolta över dig 🙂

  Reply
 15. Anonym juli 9, 2009 at 8:45 f m

  Vem var det som sa att paow var mognare än dessie?
  Dessie är tusen ggr bättre, och kan dessutom stava. Kalla sin pappa gubbjävel, och hans tjej för postorderbrud.
  Du borde fan skämmas!

  Reply
 16. malin juli 9, 2009 at 9:36 f m

  Helt ärligt, hade jag tjänat så mycket pengar som du gör på din blogg, då hade jag inte begärt pengar av mina föräldrar! Jag hade kanske t.o.m gjort lite saker för dom ibland istället. Så med tanke på hur mycket du tjänar, köp en egen kamera!

  Reply
 17. ddd juli 9, 2009 at 10:13 f m

  HAHA PMS? DU ÄR 15 ÅR LILLA VÄNNEN! HAHA fan vad du är patetisk!

  Reply
 18. (¯`¬•» ★ J O N N A ★ juli 9, 2009 at 10:33 f m

  Ojdå.. Din pappa har ju helt rätt, inge illa menat men det har han faktiskt. Och jag hoppas att han har läst det här inlägget och inte ger dig pengar överhuvudtaget förräns du har bett om ursäkt.

  Ta hand om dina föräldrar och din pappas postorderbrud istället. En dag kommer dom betyda mer än vad du tror, tänk på det..

  Reply
 19. emma juli 9, 2009 at 10:57 f m

  Kan du inte ta med mobilen så länge tills du har pengar till en kamera ? 🙂

  Reply
 20. Annaa Nordin juli 9, 2009 at 11:03 f m

  fan vad segt. Men varför måste du köpa ny kamera helatiden? tar du sönder alla eller?

  Reply
 21. Jennie juli 9, 2009 at 11:07 f m

  Fin blogg 🙂
  Tyckte du hade väldigt fint hår, är det löshår eller ditt riktiga?

  Ha en bra dag

  Kram Jennie

  Reply
 22. Pauline juli 9, 2009 at 11:19 f m

  Bortskämd. Köp en kamera för dina bloggpengar blondie!

  Reply
 23. Rosa juli 9, 2009 at 11:31 f m

  Känner igen mig…

  Reply
 24. Anonym juli 9, 2009 at 11:36 f m

  de håret du hade här om dagen, de kortare? var det ditt äkta eller löshår`? för det var faktiskt finare, du passar bättre i de andra 🙂

  Reply
 25. Anonym juli 9, 2009 at 11:47 f m

  verkar inte vara speciellt lätt :/

  Reply
 26. O&B juli 9, 2009 at 11:49 f m

  usch då, det verkar jobbigt :/

  Reply
 27. blö på dig juli 9, 2009 at 11:50 f m

  wow så cool du är, skryta om att ha sex,röka och dricka. och gubbjävel stavas med D inte B..idiot

  Reply
 28. Anonym juli 9, 2009 at 12:22 e m

  Du är snygg!

  Reply
 29. Veronicaa juli 9, 2009 at 12:46 e m

  Han ska ge dig pengar till mat tills du blir 18. Men att han ska köpa dig en kamera håller jag inte med om. Du tjänar ju som sagt egna pengar, har du hört talas om spara egna pengar? Spara pengar till den kamera du ville ha, lite ansvarskänsla.

  Reply
 30. AAAAAAA juli 9, 2009 at 1:58 e m

  Vill bara rätta alla som skriver att din pappa har försörjningsplikt tills du fyller 18.
  Försörjningsplikten gäller faktiskt fram tills att barnet fyller 21 och inte 18.
  + att det är inte din pappas uppgift i den plikten att köpa dig en jävla kamera. Det är hans plikt att se till att det finns mat hemma och att du har kläder. Och med tanke på hur ofta du shoppar och hur din garderob ser ut så är, att inte köpa mat, det enda din pappa gör fel just nu.

  Reply
 31. TILDA juli 9, 2009 at 2:18 e m

  VILL DU TJÄNA PENGAR PÅ DIN BLOGG?
  Alla kan tjäna pengar på sin blogg, mer eller mindre.

  Blev tipsad av en kompis om en sida, har redan tjänat ihop 50 kronor och jag registerade mig för 5 min sen!

  Tryck på länken för att bli medlem,

  http://www.woopa.se/?ref=svenssonn

  Reply
 32. Anonym juli 9, 2009 at 2:46 e m

  haha orka, därför du använde dessies kamera hela tiden karnske och vägra lämna tillbaka den! Och eftersom du inte svarar på kommentarerna så svarar jag till en person: ja hon har löshår! Kolla på arkiv t.e.x på nyår, håret är ner till örona och knallorange.

  Reply
 33. Anonym juli 9, 2009 at 3:16 e m

  fan vilken ful bild :S

  Reply
 34. Anonym juli 9, 2009 at 3:50 e m

  så du har ÄNTLIGEN lämnat tillbaka dessie's kamera ? en stor applåd till dig ..

  Reply
 35. hm.. juli 9, 2009 at 3:54 e m

  om du ska va fitta mot din papap kan du åtminstonde stava rätt på gubbjävel

  Reply
 36. d juli 9, 2009 at 3:56 e m

  om du ska vara fittig mot din papap kan du åtminstonde stava rätt på gubbjävel..

  Reply
 37. Ebba juli 9, 2009 at 6:09 e m

  Haha så är mina föräldrar också.. det suger!

  Reply
 38. Anonym juli 9, 2009 at 6:29 e m

  OMG bortskämd elr vad?

  Reply