Komprecisin

Kom precis in, Amir som fick ångest över han vart inne för mkt så kom han & Fanny och några av hans kompisar förbi, dom tog en cigg och pratade lite.. Eftersom Amir var lite smådeppig för en sak… Stackars älsklingen!

Var med dom utanför mig och jag som gick ut i en vit jacka och rosa skor. Asportigt, paowtyle förfan! Men nu måste jag fan gå och lägga mig snart. Eller om typ 30 min. Skönt ska det bli! Puss

Och här är ormen som amir började gråta när han såg den.. ( för er som läser hans blogg) haha så kul!

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - Pit stop at Steam Alexandra Nilsson - Ute på äventyr med Lapoint Alexandra Nilsson - Shoppa valfri produkt och tävla om biljetter till JAY-Z AND BEYONCÉ! Alexandra Nilsson - Back on the waves

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *