Det började med att vi hade jätte mysigt hemma hos Tomi i enköping, vi grillade drack cola och snackade.Sen så hade Tomi en liten "fest" eller vad man kan kalla det. Sweet och rätt lyckat. Kom en massa trevligt folk och hade trevligt.. Natta kom och hade tydligen hela väskan fylld med vin. Några hade dricka, en riktigt trevlig vistelse eller vad man ska kalla det.

men nu när vi förösker sova, så springer Victor runt som ett hej-kom-och-hjälp-mig. och jag vet inte vad. Alla springer fram och tillbaka, eller okej det är typ 7 per här. Två tjejer ligger och sover amir ligger och halvsover i soffan och klagar på att han inte får sova. Medans Victro och Tomi klär sig i tjejkläder. Springer runt, och när jag väl får sova. Ett tips, dela aldrig säng med två killar. I det här fallet så hörde man *smack smack*  suck.. Jag och Amir delar verkligen på allt hahaha…

Aja nu ska jag börja städa, lär ju endå inte få sova nnågoting inatt. Sen imrogn så ska jag hem! Men först ska vi träffa Sebbe som kommer hemk från Tyskland =) Aja pics från ikväll kommer nu& här gick det lite fel visst ? Opps.. Visst söt tjej. Men lättare får man nog leta efter, herregud vet folk inte vad kondom heter. Euw ?!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (147)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *