Sorrysorry

Hello alla paowilovers!

Nu kom jag äntligen hem, och är helt slutkörd… Jag vaknade trots allt kl 11 idag, tro det eller ej.. Men jag Paulina Danielsson vaknade faktikst kl 11 ! Woho så lyckad jag känner mig, och nej det var inte ironi.

Dagen började med att jag och Alexandra drog in till stan och jag bokade till för nagelförlänging på åhlens.. Svindryt och det blev sådär bra, men 1100 har jag väl råd med. Jag är ju trots allt "storbloggare" tjiho.. Innan jag satte mig i stolen p i två timmar så drog jag och mötte en gammal vän till mig, Cicki.. Jätte söt tjej och det var jättekul att träffa henne igen, hon är ju trots allt från örebro .. Vi tog en fika i sturegallerian, vi åt en sallad och myste lite. Skit najs! Sen blev det dags för naglarna! Då mötte jag upp Amir Johnny & Nicklas.. Och vi fikade igen på drottninggtan. Satt där en stund och väntade på Ballie & Alexandra..

Vi åkte till Rival och skulle på på galapremiären på Brüno premiären, sjukr film säger jag bara.. Och det var mycket kukar med. Men det var gratis drinkar, men tyvärr så är jag mindreårig, jobbigt iblad suger det att vara född året 1993. Klubbfester för min del som gäller.. Dom minglade runt lite innan jag johnnt Amir och Alexandra kollade på filmen. Och senare drog till mcdonalds och käkade lite. Innan vi mötte upp Ballie och drog på ngn randomfest i tyresö. Fast han som hade festen var hur gullig som helst, och tro det eller ej men det blev nyktert ikväll.

Så nu drog vi hem, bara 5 min gå hem till mig. Men vi lämnade Alexandra Johnnt och Amir där.. Men dom verkade ha trevligt endå.. 🙂

Jag och Cicki =)

Mumma !

Naglarna 🙂

Mina babes

Woho klunkARN.. Alexandra & Amir =)


Johny Amir och Alexandra på galapremiären

Och jag 🙂

(Visited 22 times, 1 visits today)

83 Comments

 1. Kim juli 7, 2009 at 1:41 f m

  Du är så VACKER att det nästan gör ont att titta på dig… Det gör ont att tänka på hur ung du är efersom jag nästan är 12 år äldre än dig och "du och jag" skulle vara omöjligt… För du tycker väl antagligen att jag är en asgammal gubbe va? haha…

  hursomhelst, ta hand om dig vackra Paulina

  p.s. Du får gärna adda mig om du är nyfiken…

  Reply
 2. Vicki juli 7, 2009 at 1:41 f m

  kan du itne berätta om hur ni löste tjaffset mellan er och blev kompisar?? Du och K!

  Reply
 3. Karina Rodriguez :) juli 7, 2009 at 1:45 f m

  Måste ba fråga, känner du nadine? svara tillbaka i min blogg! =)

  Reply
 4. Anonym juli 7, 2009 at 1:47 f m

  Tja!
  jag tycker att du har ett jätte fint blogg ! , tänkte att de va onödigt att du inte tjänade något på de så jag har ett litet skyst tips som du kan använda dig av o tjäna bra med pengar jätte snabbt  gå in på http://mrfadfat.blogg.se/2009/july/hejsan.html#comment och läs mera puss !

  Reply
 5. Anna juli 7, 2009 at 1:48 f m

  Läs min blogg om mode, piercings/tatueringar och vardag.

  Reply
 6. isabella l . juli 7, 2009 at 1:49 f m

  Förklara varför du umgås med Kissie nu =) Alla vill veta …

  Reply
 7. julia juli 7, 2009 at 1:50 f m

  Verkar ha varit en härlig dag!

  Reply
 8. Kaji juli 7, 2009 at 1:51 f m

  Fina bilder och god mat 🙂

  Reply
 9. misa juli 7, 2009 at 1:54 f m

  kan inte du berätta mer om filmen?

  Reply
 10. emelie juli 7, 2009 at 2:02 f m

  fina bilder på er<3 🙂

  Reply
 11. Vivsan juli 7, 2009 at 2:05 f m

  tycker faktiskt på något konstigt sätt att du blev sötare när du bröt med dessie

  Reply
 12. Anonym juli 7, 2009 at 2:23 f m

  ballies ögonbryn är så hemska

  Reply
 13. Anonym juli 7, 2009 at 2:24 f m

  Bellaaat.blogg.se Sexig as hell yes

  Reply
 14. Evelina juli 7, 2009 at 2:48 f m

  låter som en toppen dag sötnos 😀

  Reply
 15. lina juli 7, 2009 at 3:48 f m

  Snacka om att jag vart chockad när jag såg Cicki,
  vi går ju i samma klass 😀 haha

  Reply
 16. sally juli 7, 2009 at 9:36 f m

  Du är mycket sötare i lite kortare hår, det passar jättebra 🙂

  Reply
 17. karin juli 7, 2009 at 9:39 f m

  jag blv nästan rädd :O

  Reply
 18. felicia juli 7, 2009 at 10:03 f m

  Paow du är finast!

  Reply
 19. TILDA juli 7, 2009 at 10:17 f m

  SV: du är jätte söt paulina 🙂 ska bli intressant att se om kissie lägger upp bilder på dig, tror hon känner konkurrensen 🙂 ha det bra!

  http://matildasvenssonn.blogg.se

  Reply
 20. TILDA juli 7, 2009 at 10:17 f m

  VILL DU TJÄNA PENGAR PÅ DIN BLOGG?
  Alla kan tjäna pengar på sin blogg, mer eller mindre.

  Blev tipsad av en kompis om en sida, har redan tjänat ihop 50 kronor och jag registerade mig för 5 min sen!

  Tryck på länken för att bli medlem,

  http://www.woopa.se/?ref=svenssonn

  Reply
 21. Anonym juli 7, 2009 at 10:23 f m

  men de ser ut dom en kille han chicki elr hon? sötare utan löshår!! ooch gillar dig mer nu när du inte e med dessifjortis 🙂

  Reply
 22. alexandra juli 7, 2009 at 10:30 f m

  har du bott i örebro eller någonting? kramen

  Reply
 23. alma juli 7, 2009 at 10:45 f m

  Amir är kul :)<3

  Reply
 24. Johanna ♥ juli 7, 2009 at 10:47 f m


  Underbara, romantiska namnsmycken på http://item.blogg.se
  Smycken som är personliga, unika – precis som du.
  Jag tillverkar och graverar namnsmycken, skyddsänglar, gravidsmycken mm. Vackra smycken för vackra själar – http://item.blogg.se

  Alltid gratis frakt! ♥

  Reply
 25. emma juli 7, 2009 at 11:24 f m

  gud vad du är söt paulina! det lite kortare löshåret passar dig hur bra som helst.
  en liten fråga bara.. får se om du har tid att svara nu..
  men.. köpte du långt löshår från början? eller finns det i kortare varianter. Hur fint som helst.
  Och människorna som klagar på att du använder mycket smink, sitter på ren avundsjuka. Du ser precis så där naturligt vacker ut som man vill se ut.

  Reply
 26. K juli 7, 2009 at 11:30 f m

  för att vara så liten e du söt. och om man gemför dig med kissie, shiii vad ful hon e mott dig 😀 herregud kan förstå vf hon måste photoshopa sönder sina bilder. o hennes löshår rak- klippt misslyckad nr1.

  Reply
 27. ;D juli 7, 2009 at 11:32 f m

  oj vilken juggenäsa kissie har ;o

  Reply