Sorrysorry

Hello alla paowilovers!

Nu kom jag äntligen hem, och är helt slutkörd… Jag vaknade trots allt kl 11 idag, tro det eller ej.. Men jag Paulina Danielsson vaknade faktikst kl 11 ! Woho så lyckad jag känner mig, och nej det var inte ironi.

Dagen började med att jag och Alexandra drog in till stan och jag bokade till för nagelförlänging på åhlens.. Svindryt och det blev sådär bra, men 1100 har jag väl råd med. Jag är ju trots allt "storbloggare" tjiho.. Innan jag satte mig i stolen p i två timmar så drog jag och mötte en gammal vän till mig, Cicki.. Jätte söt tjej och det var jättekul att träffa henne igen, hon är ju trots allt från örebro .. Vi tog en fika i sturegallerian, vi åt en sallad och myste lite. Skit najs! Sen blev det dags för naglarna! Då mötte jag upp Amir Johnny & Nicklas.. Och vi fikade igen på drottninggtan. Satt där en stund och väntade på Ballie & Alexandra..

Vi åkte till Rival och skulle på på galapremiären på Brüno premiären, sjukr film säger jag bara.. Och det var mycket kukar med. Men det var gratis drinkar, men tyvärr så är jag mindreårig, jobbigt iblad suger det att vara född året 1993. Klubbfester för min del som gäller.. Dom minglade runt lite innan jag johnnt Amir och Alexandra kollade på filmen. Och senare drog till mcdonalds och käkade lite. Innan vi mötte upp Ballie och drog på ngn randomfest i tyresö. Fast han som hade festen var hur gullig som helst, och tro det eller ej men det blev nyktert ikväll.

Så nu drog vi hem, bara 5 min gå hem till mig. Men vi lämnade Alexandra Johnnt och Amir där.. Men dom verkade ha trevligt endå.. 🙂

Jag och Cicki =)

Mumma !

Naglarna 🙂

Mina babes

Woho klunkARN.. Alexandra & Amir =)


Johny Amir och Alexandra på galapremiären

Och jag 🙂

Posted in: Livsstil
Kommentarer (83)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *