Vaknade runt kl 1 och nu har jag fixat mig, och voila nu är jag klar. Ska ut och möta Amir Steffi, och sen kankse Patrik. Fast vi får se hur det blir med det.

Och juste, alla ni kommer väl ihåg att jag har kort löshår också ? Och det långa som är jätte slitet, jag sydde ihop det korta med det långa och nu ser det jätte bra ut! Mitt hår får volym och det ser uppklippt ut. Skit snygg, jag är snygg så allting funkar väl ?

Min nyblekta hårbotten, det är det snyggaste som finns.Man ser så fräsh ut!

Posted in: Livsstil

You might also like

Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Tom ford glasses Caroline Roxy - MUSIC Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Vinterfesten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *