Bloggning från bussen

Hello alla människor som läser min blogg. Nu sitter jag & Amir på bussen & ska in till stan och fika. Har egentligen ingen lust att gå ut. Men whatever på det ? Är endå så trött på falska människor som bara är ute efter "status".. Förstår egentligen inte själv hur folk tänker när det gäller sånt. För hör dom inte själv hur det låter ? Haha
Men aja, man blir väl lite dramaquuen av att umgås med alla bögar.

Så ja dagens skratt är defenetivt STALKERS. mohha

Jah såhär såg jag ut enkelt för att orkade inte fixa mig så mkt.

Posted in: Dresscode

You might also like

Alexandra Nilsson - Kontrasterna Alexandra Nilsson - Summer wanties.. Alexandra Nilsson - Livet enligt min 10 åriga syster Alexandra Nilsson - First day on summer on

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *