Drar ut nu!

Nu ska jag dra ut, känner mig jätte trött och inte alls på humör för att gå ut. Men känner att jag måste, och känner mig jättestressad- ångest anfall kankse.. Tog iallfall en hjärtformade tabletter, mums! Eller inte..

Men mår mycket bättre nu och ska ut och träffa Krille en snabbis, ska snacka igenom lite saker som ska bli skönt att lösa.. Sen så ska jag nog hem till pappsen och ta det lungt, känner att jag behöver det. Är ju ingen hemma hos pappa till typ 4a inatt för att han ska ut och fiska kräftor i Tyresö. Behöver lite tid för mig själv, en vi får se. Annars så ska jag möta upp johnnyboy 🙂

<3

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Tillbaka till vardagslivet Caroline Roxy - Destination unknown Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Caroline Roxy - Mixin it up

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *