Drog ut en snabbis..

förlåt om jag gick utan att säga något. Men var tvungen att dra in till stan och möta upp min kära vän David. stressade Chris jätte mkt, för ja.. Blondiner är ju så sega. Ja det stämmer faktiskt,  aja wahtever. Hon fixade sig lite och drog hem, ska nog möta upp henne senare idag.

Jag & david gjorde en hemlig sak, mohahahha! Det får ni veta ikväll 😉 ( och nej vi hade inte sex, men man vet aldrig. fan att lingonvekcan är här =( ) Aja whatever, nu ska jag äta.. Igen! Vi som nyss åt på tacobar, vilka tjockisar vi är.

Mjaou, jag behöver ju lite fett på benen kanske ? Pss…

Hittade min kamera lddare, så alla som smygfotar mig kan jag smygfota tillbaka mohahaha hämden är ljuv…..

haha vilka sctekare. Måste fixa mig. jallajalla

Posted in: Livsstil
Kommentarer (30)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *