Du är borta från blogg.se ?

Jo tack det har jag märkt, folk har anmält mig till Roland. Han som äger blogg.se ? Jo, det är väl klart som f*n att folk klagar på mig när jag har en av sveriges strösta bloggar eller. Alla vill förstöra, för att lyckas med sina egna små random bloggar.

Dom hittar minsta stavfel och allt. Men jag är bara människa. Aja tbx till saken, så ska jag flytta min blogg till paower.com ( hemsidan uppbygges nu). För att jag tycker att blogg.se gör fel med att ta bort den bloggen som dom tjänar mest pengar på, utan att jag får någon publicitet, skönt att jag ska byta iallfall. Då kommer dom inte tjäna en spänn till på mig 😉

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - Destination unknown Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Caroline Roxy - LA bound Caroline Roxy - Mixin it up Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *