Fråga:

elin om Iam back!:
ska du svara på alla frågor på frågestunden paow ? 😉

Svar:

Självklart! Inte. Om jag hade försökt det skulle jag sitta och svara på frågor från och med nu till den 5 september, varenda minut som jag inte sover. Minst 4500 frågor. Fem minuter per fråga, det blir 375 timmar. Så, nej, tyvärr, det går bara inte. Jag väljer ut några stycken och kanske blir det en bunt till, men alla, sorry, även om jag VILL svara på allt…

Jag är helt chockad över den enorma mängden frågor. Fortsätt gärna chocka mig! <3

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - Nya naglar och inflammerat anus Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Vår-mode <3 Sandra Lindahl - Mer inrednings-wanties Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *