Gårdagens uttryck

Igår på ”festen” så kom det in en bygggubbe som påstod att han var från soc, när jag skrek till babbarna ”migrationsverket ligger ditåt” så kastade han ut mig, för att han tog illa upp.. Pinsamt att en vuxen tar åt sig ? Fast i och för sig så verkade det som migrationsverket flyttat sitt kontor ?

Tjejen som hade ”festen” sa till mig att hon blev ledsen för att jag kallade det B-fest. Haha i en sunkig lägenhet där tre killar under femton ligger och spyr, massa småtjejer som strular upp dom så kallade ”fabelessphilip” och ”fabelesseFredrik” och skryter till sina kompisar bakom hörnet. PINSAMT haha

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Keela - Resa bokad! Hedda Dibinger - new week Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Josephine Qvist - MIAMI UPDATE Hedda Dibinger - RS_____2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *