Gårdagens uttryck

Igår på ”festen” så kom det in en bygggubbe som påstod att han var från soc, när jag skrek till babbarna ”migrationsverket ligger ditåt” så kastade han ut mig, för att han tog illa upp.. Pinsamt att en vuxen tar åt sig ? Fast i och för sig så verkade det som migrationsverket flyttat sitt kontor ?

Tjejen som hade ”festen” sa till mig att hon blev ledsen för att jag kallade det B-fest. Haha i en sunkig lägenhet där tre killar under femton ligger och spyr, massa småtjejer som strular upp dom så kallade ”fabelessphilip” och ”fabelesseFredrik” och skryter till sina kompisar bakom hörnet. PINSAMT haha

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Mina senaste outfits Alexandra Nilsson - Vad tycker ni om den nya funktionen på Instagram? Alexandra Nilsson - Framme i Båstad Alexandra Nilsson - Livet enligt min 10 åriga syster

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *